Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Planten bestellen doe je via Regiobloemist

Koop je wel eens planten in een tuincentrum? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel planten online. Via Regiobloemist kun je online planten bestellen en laten bezorgen. Als je voor 14:00 uur planten online besteld, dan worden je planten persoonlijk bezorgd door de locale bloemist bij u in de buurt. Hoe fijn is dat?

Planten bestellen gaat snel en makkelijk

Als je online planten besteld, je ben in tegenwoordig in enkele minuten klaar. Je kunt namelijk zeer snel en gemakkelijk een leuke plant online uitzoeken en binnen een paar klikken heb je hem besteld. De bestelling gaat dan naar een locale bloemist in je regio en deze professionele bloemist zal zorgen dat de planten thuis worden bezorgd. Je hebt ook nog gewoon garantie op alle planten.

Planten zuiveren de lucht.

Wist je dat planten goed voor je gezondheid zijn? Niet om te eten maar om te ademen. De meeste planten zuiveren namelijk de lucht in je kamer. Deze kamerplanten zorgen ervoor dat je huis weer vol frisse lucht zit en dat jij weer heerlijk frisse lucht in kunt ademen. De planten met grote groene bladeren zorgen vaak voor de meeste zuurstof.

Kamerplanten online

Regiobloemist heeft ook diverse soorten kamerplanten beschikbaar die online te bestellen zijn. Denk aan mooie vetplanten, die weinig water nodig hebben. Ideaal voor studenten. Maar ook mooie orchideeën in een pot of mooie lange vaas. Orchideeën zijn eigenlijk makkelijke planten, je haalt je 1x per 2 weken uit de pot en zet ze gewoon even voor 5 minuten in het water. Laat ze uitlekken en plaats ze weer mooi terug in de pot. Je kunt dan weer lekker lang genieten van deze schitterende orchideeën.