Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Spathiphyllum kopen?

Spathiphyllum: een moeilijke naam voor een prachtige plant. De plant vindt zijn oorsprong in de Amazone. Hij groeit daar op de bodem van het regenwoud en is daarom gewend aan een vochtige omgeving. Door zijn moeilijke naam wordt de plant in Nederland ook wel de Lepelplant of Vredeslelie genoemd. Iets eenvoudiger maar ook passend. De witte bloemen van de Spathiphyllum lijken namelijk op kleine lepeltjes. Wil jij deze prachtige plant ook in je huis? Ontdek ons aanbod en koop vandaag nog de Spathiphyllum.

Over de Spathiphyllum

Het is niet moeilijk om de Spathiphyllum te onderhouden, maar er zijn wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Zo moet de plant regelmatig water hebben, want bij een watertekort zullen de bladeren gaan hangen. Wanneer je weer voldoende water bij geeft, zal de plant snel weer gaan stralen. Het beste is om de plant twee keer per week water te geven en de grond altijd (licht)vochtig te houden. Omdat de plant het beste kan leven in een donkere omgeving, is het aan te raden de plant op een plek te houden waar niet teveel direct zonlicht schijnt. Twee tot drie uur direct zonlicht vindt de Spathiphyllum al meer dan voldoende. Bij teveel zonlicht zullen de bladeren geel kleuren, terwijl te weinig zonlicht zorgt voor groene in plaats van witte bloemen. Onderhoud je de plant goed? Dan is het een schitterende plant voor in jouw huis. Bij Regiobloemist kun jij de mooiste Spathiphyllum planten kopen.

Koop de Spathiphyllum bij Regiobloemist

De Spathiphyllum plant is een echte toevoeging bij jou in huis. Regiobloemist helpt je daarbij graag verder. Wanneer je de plant voor 23:59 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al bij jou in huis. Ook is de Spathiphyllum een mooi geschenk om te geven. Jij geeft de datum en het afleveradres door en wij zorgen dat de plant op de juiste dag bezorgd wordt. Hoe leuk is het om iemand te verrassen? Om het extra persoonlijk te maken, kun je ook een tekst toevoegen. Dus ben je niet in staat om bij iemand langs te gaan? Dan is het geven van een plant met persoonlijke boodschap een hele mooie oplossing.

Meer weten?

Wil jij nu meer weten over de Spathiphyllum plant of over onze andere bloemen en planten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij adviseren jou graag en helpen waar nodig. Samen komen we er uit!