Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Crassula kopen?

Op zoek naar een leuke vetplant? Dan is de Crassula misschien wel iets voor jou. Deze plant is relatief klein, waardoor iedereen er wel een plekje in huis voor weet te vinden. De Crassula is bovendien makkelijk te onderhouden en kan wel tegen een stootje. Een goede kamerplant voor beginners dus. Bekijk ons aanbod en koop een Crassula bij Regiobloemist.

Over de Crassula

De Crassula komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar de plant groeit in zonnige, droge gebieden. Er zijn verschillende varianten van deze plant, die er allemaal net even iets anders uitzien. De vetplant heeft dikke bladeren waarin water kan worden opgeslagen. Het is dus niet erg als je de Crassula een keertje vergeet water te geven.

Heb je helemaal geen verstand van planten? Dan is de Crassula een verstandige keuze. Deze plant is niet zo moeilijk. De Crassula groeit langzaam en heeft daarom eigenlijk geen extra voeding nodig. Zet de plant op een zonnige plek, geef hem eens in de zoveel weken water en klaar is Kees.

Een kamerplant als verrassing
Is er binnenkort iemand jarig, gaat er een kennis verhuizen of heb je een afscheidsfeest van een collega? Geef de Crassula dan cadeau. Met een kamerplant als cadeau sla je nooit de plank mis. Regiobloemist helpt je graag om je vrienden en familieleden te verrassen. Doe de Crassula in je winkelmandje, geef het juiste adres door, kies een bezorgdatum en wij doen de rest. Wedden dat de ontvanger verrast is als de bezorger met een toffe vetplant voor de deur staat? Je kunt zelfs op onze kosten nog een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen. Nog groter uitpakken? Bestel dan nog een extra cadeau. Wat dacht je van een flesje wijn of heerlijke chocolade? Iemand blij maken, was nog nooit zo simpel.

Je bestelling morgen in huis

Een beetje groen in huis doet iedereen goed. Lijkt zo’n Crassula je wel wat? Bestel de kamerplant voor jezelf en geef hem een fijn huis. Het mooie van Regiobloemist is dat we planten en bloemen ontzettend snel kunnen leveren. Bestel je voor 23:59 uur? Dan heb je jouw bestelling morgen al in huis. Je kunt tijdens het bestelproces ook een andere bezorgdatum kiezen, mocht dat beter uitkomen.

Meer weten over de Crassula?

Alles weten over de Crassula? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers. We staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ons team bestaat uit bloemen- en plantenliefhebbers, die alles weten over de producten op onze website. Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem contact met ons op en we begeleiden je van A tot Z.