Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Boeketten bestellen

Bloemen zijn er in verschillende soorten en maten. Ditzelfde geldt voor boeketten. Wij van Regiobloemist hebben de mooiste boeketten die bestaan uit verschillende bloemsoorten. Een boeket is daarom erg smaak afhankelijk. Ongeacht de smaak, vind je bij Regiobloemist altijd passende bloemen. Wij hebben de meest geweldige bloemen en beschikken daarnaast over een erg ruim assortiment.

Een boeket bestellen 

Een boeket bloemen in huis kan zorgen voor een prettige sfeer. Het is hierbij wel van belang dat je een mooi en vers boeket hebt. Niet elke bloemist kan je hier even goed in voorzien. Wij van Regiobloemist kunnen dit daarentegen wel. We hebben enkel en alleen topbloemen en bieden over elk boeket een 7 dagen vaas garantie. Voor het kopen van een boeket kunnen meerdere redenen zijn. Zo kun je hem zoals hierboven omschreven kopen voor eigen gebruik, maar daarnaast ook om als cadeau te doen.

Een boeket bezorgen

Een boeket bezorgen is tegenwoordig erg populair. Wij van Regiobloemist hebben een snelle levering. Zo kun je vandaag bestellen en ze in sommige gevallen dezelfde dag nog ontvangen. Hiermee zijn we één van de snelste in ons vakgebied. Daarnaast kun je bij ons ook een mooi cadeautje toevoegen aan het boeket. Hierdoor is het mogelijk om een vriend(in)/partner enorm te verrassen. Daarnaast kun je er eventueel voor jezelf ook een goed betaalbare vaas aan toevoegen. Wij van Regiobloemist zijn dé partij om bloemen van te kopen en dat merk je!