Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Gemengd boeket bestellen en bezorgen

Bij Regiobloemist is het makkelijk om een leuk boeket te vinden en om online boeketten te bestellen. De boeketten staan overzichtelijk in onze online shop. Zijn zorgvuldig samengesteld op categorie, prijs en worden getoond op meest populaire boeketten van de afgelopen dagen. Met moederdag 2020 maken we ook speciale moederdag boeketten en deze kunnen we bezorgen in heel Nederland.

Top 9 Gemengde Boeketten van de afgelopen dagen

Boeketten versturen

Het versturen van boeketten gaat makkelijk via een van onze 750 lokale bloemisten die voor Regiobloemist bezorgen. Bloemen bestellen gaat snel en de bezorging is eenvoudig en goedkoop.

Boeket laten bezorgen

Bekijk ons aanbod boeketten in onze bloemenshop en kies voor uw gelegenheid het boeket en voeg een persoonlijke boodschap toe.

  • Meer informatie over een rozen bezorgen
  • Meer informatie over een geboorteboeket
  • Meer informatie over een tulpen bezorgen
  • Meer informatie over romantische bloemen
  • Meer informatie over premium boeketten

Verras een vriend(in), collega of familielid met een leuk boeket. Regiobloemist maakt het u makkelijk om een boeket te bestellen online en deze te versturen. U kunt bij Regiobloemist snel en veilig betalen via iDeal, Creditcard, Paypal of andere mogelijkheden. Uw gekozen boeket kunt u online bestellen en wij zorgen ervoor dat uw gekozen ontvanger zeer tevreden en blij is met uw keuze. Wij zijn er om u in een goed daglicht te zetten.

Boeket versturen met zekerheid

Als u een boeket laat bezorgen via Regiobloemist.nl, dan krijgt u de garantie dat de bloemen vers in het boeket verwerkt worden. Uw gekozen boeket wordt met zorg en verse bloemen gebonden door een lokale bloemist, die weet hoe het boeket eruit ziet en zorgt voor een vergelijkbaar boeket dan wat u besteld heeft. Specifieke wensen kunnen we ook doorgeven, mits een dag van te voren besteld. Heeft u vragen of opmerkingen, dan horen wij dat ook graag. U kunt ons altijd bereiken via mail: info@regiobloemist.nl

Heeft u geen leuk boeket gevonden tussen de populairste boeketten, bekijk dan ook de categorie boeketten voor ons compleet assortiment boeketten.