Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Pannenkoekplant kopen?

Wil je een opvallende en niet een te grote kamerplant in huis? De Pilea is een plant die het in elke ruimte goed doet. Deze plant staat ook wel bekend als pannenkoekenplant en dat is niet zo gek als je het aan ons vraagt. De bladeren van de plant hebben ene ronde vorm, waardoor het net lijken op kleine pannenkoekjes. Ontdek vandaag nog ons aanbod Pilea planten en plaats vandaag nog je bestelling.

De Pilea als kamerplant

De Pilea is een plant die ook wel bekendstaat als een retro kamerplant. In de jaren 70 zag je de plant in bijna elke woonruimten. Een tijdje stond de plant een beetje in de schaduw, maar inmiddels is de Pilea weer helemaal terug van weggeweest. Wil jij deze plant ook in jouw woonruimte toepassen? Of wil je iemand blij maken met de Pilea? Houd er dan rekening mee dat deze groene vriend ongeveer wekelijks een scheutje water wil hebben.

Over de plant
De Pilea is een plant die je eenvoudig kan stekken. Wanneer je dus eenmaal een Pilea plant koopt dan kan je deze makkelijk vermeerderen. Zet de Pilea in de woonkamer en je stekje in de slaapkamer bijvoorbeeld. Zo is je hele huis voorzien van deze prachtige plant.

Verrassen maar!

De Pilea is een prachtige plant voor jezelf, maar je kan de plant ook aan een ander cadeau geven. Wil je dus iemand verrassen met een leuk cadeau? Geef dan de Pilea. Wil je er zeker van zijn dat de ontvanger weet van wie de plant komt? Dan raden we je aan om een kaartje bij je bestelling te voegen. Schrijf hier een leuke boodschap op en maak het cadeau nog persoonlijker. Je kan eventueel ook nog een leuk cadeau toevoegen aan je bestelling. Zo weet je zeker dat je de ontvanger helemaal in het zonnetje zet.

Bestellen maar!

Het bestellen van de Pilea via Regiobloemist heeft diverse voordelen. Zo weet je allereerst dat je kiest voor kwaliteit. Daarnaast geldt dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankoop in huis is. Wil je de Pilea de volgende dag al in huis hebben? Plaats dan voor 14:00 uur je bestelling. Deze heb je dan vaak de volgende dag al in huis. Komt dit niet zo goed uit, of wil je hem op een speciale dag laten bezorgen? Dan raden we je aan om voor een andere optie te kiezen.

Meer weten over de Pilea?

Heb je een goed beeld over is het nu tijd om je bestelling te plaatsen. Wil je meer weten over de Pilea? Neem zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.