Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Plukboeket bestellen

Een plukboeket bestellen bij Regiobloemist is er eenvoudig. Zo spreekt het menu voor zich en is er erg veel mogelijk. Bovendien zijn onze bloemen altijd van goede kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je een plukboeket bestelt bij ons, je een mooi boeket ontvangt. Bij een plukboeket ontvang je ook altijd de mogelijkheid om iets op een kaartje te zetten. Dit maakt het erg leuk wanneer je de bloemen cadeau wilt doen.

Een origineel boeket met een extraatje

Wanneer je iemand wilt verrassen met een boeket, wil je natuurlijk dat je niet de zoveelste bent in de rij. Wij van Regiobloemist zorgen ervoor dat jij een uniek boeket ontvangt. Daarbovenop heb je bij ons ook de kans om een cadeau aan de bestelling toe te voegen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een vaas bij het boeket te bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een schattig beertje of bijvoorbeeld een fles wijn. Een cadeau van Regiobloemist is zowel leuk als origineel.

Waar bestaan een plukboeket uit?

Het verschilt per seizoen en boeket wat voor een bloemen er in een plukboeket zitten. Zo zul je in de lente vaak sneller een boeket zien met ranonkels, terwijl je in herfst juist plukboeketten ziet met gladiolen. Verder geldt dat we ook altijd bij het samenstellen van de plukboeketten kijken naar wat de kleuren zijn die dat seizoen in zijn. Uiteraard zorgen we er altijd voor dat je de keuze hebt uit meerdere kleuren en samenstellingen, waardoor er altijd wel wat te kiezen is. Let op: het verschilt wel welke bloemen er van de kweker op voorraad zijn. Het plukboeket kan dus iets afwijken van de foto.

Een plukboeket bestellen?

Een plukboeket bestellen en laten bezorgen gebeurd bij ons altijd met zorg. Zo is het mogelijk om het boeket vandaag te bestellen en ook vandaag al te ontvangen. Daarnaast kun je ook een gewenste dag aanvinken. Zo is het bijvoorbeeld bij een verjaardag leuk als de bloemen op deze dag worden bezorgd. Wij houden hier rekening mee en zorgen voor een zo prettig mogelijke levering. Regiobloemist is de partij als het gaat om bloemen, wacht dus niet te lang en bekijk ons ruime assortiment!

Meer weten over een plukboeket kopen?

Het is tijd om jouw favoriete plukboeket te kopen. Voor een ander of gewoon voor jezelf. Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een plukboeket? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder. Naast plukboeketten kunnen we allerlei bloemen laten bezorgen in Nederland.