Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Een prachtig plukboeket

Een boeket waar erg veel mensen erg blij mee zijn, is een plukboeket. Een plukboeket is een andere benaming voor veldboeket. Een plukboeket wordt opgebouwd uit bloemen van verschillende hoogtes maar dan vooral met wilde bloemen die je kunt plukken in een pluktuin. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten bloemen. Zo heb je er een aantal blikvangers tussen zitten, maar daarnaast ook wat fijnere bloemen die het boeket afmaken. Wij van Regiobloemist behandelen elk boeket met veel aandacht. Hierdoor ontvang je altijd de mooiste boeketten en kun je rekenen op verse bloemen. Ook op onze plukboeketten bieden wij een vaasgarantie van 7 dagen.

Een plukboeket bestellen

Een plukboeket bestellen bij Regiobloemist is er eenvoudig. Zo spreekt het menu voor zich en is er erg veel mogelijk. Bovendien zijn onze bloemen altijd van goede kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je een plukboeket bestelt bij ons, je een mooi boeket ontvangt. Bij een plukboeket ontvang je ook altijd de mogelijkheid om iets op een kaartje te zetten. Dit maakt het erg leuk wanneer je de bloemen cadeau wilt doen.

Een origineel boeket

Wanneer je iemand wilt verrassen met een boeket, wil je natuurlijk dat je niet de zoveelste bent in de rij. Wij van Regiobloemist zorgen ervoor dat jij een uniek boeket ontvangt. Daarbovenop heb je bij ons ook de kans om een cadeau aan de bestelling toe te voegen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een vaas bij het boeket te bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een schattig beertje. Een cadeau van Regiobloemist is zowel leuk als origineel.

Het plukboeket bezorgen

Een plukboeket bezorgen gebeurd bij ons altijd met zorg. Zo is het mogelijk om het boeket vandaag te bestellen en ook vandaag al te ontvangen. Daarnaast kun je ook een gewenste dag aanvinken. Zo is het bijvoorbeeld bij een verjaardag leuk als de bloemen op deze dag worden bezorgd. Wij houden hier rekening mee en zorgen voor een zo prettig mogelijke levering. Regiobloemist is de partij als het gaat om bloemen, wacht dus niet te lang en bekijk ons ruime assortiment!