Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Witte bloemen

De witte kleur van de bloemen heeft een symbolische betekenis. Ze staan namelijk voor reinheid, helderheid en frisheid. Witte bloemen zijn daarom voor erg uiteenlopende situaties geschikt. Ze worden neergezet op een begraafplaats, maar ze worden bijvoorbeeld ook als decoratie gebruikt op een bruiloft. Bij Regiobloemist is er een erg ruim aanbod aan witte bloemen, dit maakt dat je altijd wel een bloem vind voor de juiste gelegenheid.

Bloemen wit

Naast dat witte bloemen worden gebruikt voor bijzondere gebeurtenissen, kunnen ze ook waarde toevoegen aan het interieur. Het is hierbij wel van belang dat de bloemen van goede kwaliteit zijn, het is namelijk prettig als de bloemen lang vers blijven. Bij Regiobloemist wordt hier de nadruk op gelegd. Om ervoor te zorgen dat jij beschikt over de mooiste witte bloemen, ontvang je bij ons een 7 dagen vaasgarantie.

Een plant met witte bloem

Wanneer je op zoek bent naar een plant met witte bloem, ben je bij Regiobloemist op het juiste adres. Wij hebben erg veel witte bloemen in ons assortiment en je kan altijd bij ons terecht als je niet weet welke bloem je moet kopen. Zo verkopen wij onder andere witte rozen, witte Lisianthus en witte anjers. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk welke soort het best bij jou past!

De levering van Regiobloemist

Wanneer je witte bloemen nodig hebt voor een bijzondere situatie, is het prettig als deze direct op locatie worden gebracht. We leveren dan ook geregeld bloemen af bij een begraafplaats of trouwlocatie. Om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen rekenen op onze service, hanteren wij een keuzemenu. Hierin kun je zelf een geschikte datum en tijdstip uitzoeken. De Regiobloemist levert zowel in goede als slechte tijden de mooiste bloemen.

De verzorging van de bloemen

Wanneer je bloemen bestelt bij Regiobloemist ontvang je altijd bloemen van hoge kwaliteit. Bovendien krijg je bij ons een 7 dagen vers garantie. Als je ervoor wilt zorgen dat de bloemen zo lang mogelijk goed blijven, is het van belang dat je ze goed verzorgd. Zo draagt vers water bij aan een langere levensduur. Hierbij is het wel van belang dat je ervoor zorgt dat de vaas grotendeels van de tijd halfvol blijft. Om voor een langere levensduur te zorgen krijg je er bij Regiobloemist standaard een zakje voeding bij. Vermeng dit in het water en zorg voor de langste levensduur!