Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Pachira kopen?

Altijd al een geldboom willen hebben? In Azië wordt gedacht dat de Pachira geld geeft en zorgt voor geluk en welvaart! Daarom wordt deze plant vaak cadeau gegeven bij een housewarming of verjaardag. Hoewel er misschien niet echt geld aan groeit, is het wel een hele mooie plant om in je huiskamer te hebben. De gevlochten stam en de groene, handvormige bladeren geven de Pachira een bijzondere uitstraling en zorgen ervoor dat hij meteen opvalt. Bij Regiobloemist ben je aan het juiste adres voor een unieke Pachira! Bekijk ons aanbod en plaats je bestelling.

Over de Pachira

De Pachira, ook wel de Watercacao of de Geldboom genoemd, komt uit Centraal en Zuid-Amerika. De plant heeft zijn naam te danken aan de vruchten die hij maakt, die lijken op cacaobonen en die ook als vervanging voor cacao gebruikt kunnen worden. Daarnaast is de plant een makkelijk te verzorgen kamerplant. Het is aan te raden om de plant in het licht te zetten, maar niet in de volle zon. Hij houdt van veel water, maar hij krijgt liever één keer in de paar weken veel water dan heel vaak een beetje. Zorg er verder voor dat de potgrond net een beetje droog is, voor je hem weer water geeft.

Bestellen?

Wil je je Pachira bestellen bij Regiobloemist? Plaats dan je bestelling voor 14:00 uur om de plant de volgende dag al binnen te krijgen. Komt het niet uit? Wanneer je hem liever op een andere dag wil laten leveren kan je dit aangeven bij het afronden van je bestelling.

Pachira cadeau doen?

Wanneer je de Pachira als cadeau naar iemand anders wil versturen, kan je bij het bestellen het adres van de ander invullen om hem daar te laten bezorgen. Voeg dan ook meteen een kaartje toe aan je bestelling! Hier kan je een speciale boodschap op schrijven om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken. Wil je iemand extra verwennen? Voeg dan nog een extraatje toe! Je hebt bij het afrekenen de keuze uit een fles wijn, een doos chocolade of een mooie pot voor de plant. Zo zal de ander zeker verrast zijn!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de Pachira, bijvoorbeeld over hoe je hem moet verzorgen? Neem dan contact op met onze plantenexperts en wij helpen je graag verder. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld over je bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice.