Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Geboorte boeket

De geboorte van een baby is altijd geweldig nieuws! Wil je de kersverse ouders verrassen met een prachtig boeket? Dan kun je die bestellen bij Regiobloemist. Wij hebben diverse geboorte boeketten samengesteld die jij in heel Nederland kunt laten bezorgen.

Kies voor een boeket op maat. Is het een jongen? Dan kies je voor een mooi blauw boeket. Als het een meisje is, kies je voor een schitterend roze boeket. Het is altijd leuk om bij geboorte bloemen ook nog iets speciaals toe te voegen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een leuke beer voor de baby. Deze beer kun je gemakkelijk bijbestellen in het bestelproces.

Geboorteboeket aan huis

Als je een keuze hebt gemaakt uit de diverse roze en blauwe boeketten, kun je deze gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Regiobloemist bezorgt dezelfde dag nog verse bloemen aan huis. Onze bezorger ziet vaak van een afstand al waar hij moet zijn door de ooievaar in de voortuin. Hoe leuk is dat! Regiobloemist bezorgt via de lokale bloemist de geboorte boeketten in heel Nederland.

Wij bieden jou ook een versgarantie van minimaal zeven dagen. Je krijgt altijd verse bloemen thuis gestuurd. Let er wel op dat bloemen een natuurproduct zijn. Het kan zijn dat jouw boeket iets afwijkt van de foto.

Feliciteer de ouders of grootouders

Hoe leuk is het om de kersverse ouders als een van de eerste te feliciteren? Ben je niet in de buurt, dan zorgt Regiobloemist ervoor dat de geboorte bloemen vandaag nog bezorgd worden. Ook als je de opa of oma wilt feliciteren met hun nieuwe kleinkind, kun je ook daar een prachtig boeket laten bezorgen.

Naast dat je een mooie beer toe kunt voegen voor de baby, kun je ook iets extra’s voor de nieuwe ouders of grootouders toevoegen. Hierbij kun je denken aan een leuke ballon, chocolade of een heerlijke fles wijn. Er moet natuurlijk wel geproost worden op de kleine! Ook dit kun je toevoegen in het bestelproces.

Bestel direct jouw favoriete boeket

Heb je al een prachtig geboorte boeket gevonden op onze website? Bestel deze dan direct! Wij zorgen ervoor dat het boeket zo snel mogelijk bezorgd wordt. Ben je op zoek naar iets speciaals, of zijn de geboorte boeketten niet helemaal naar wens? Dan kun je uiteraard ook onze andere boeketten bekijken. In ons uitgebreide assortiment kun je ongetwijfeld een prachtig boeket vinden om naar de kersverse ouders te sturen.