Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Geboorte boeket

Hoera, een baby! De geboorte van een baby is altijd geweldig nieuws. Wil je de kersverse ouders verrassen met een prachtig boeket? Dan kun je die bestellen bij Regiobloemist. Wij hebben diverse geboorte boeketten samengesteld die jij in heel Nederland kunt laten bezorgen. Neem snel een kijkje en ontdek ons aanbod met prachtige geboorte bloemen.

Geboortebloemen kopen?

In ons aanbod vind je de meest vrolijke geboortebloemen boeketten. Van roze tot aan blauw, paars en zelfs wit: voor elke smaak hebben wij wel een mooi boeket samengesteld. Daarbij verschilt het per seizoen waar het boeket uit bestaat. We kiezen altijd voor de bloemen die op dat moment het mooiste bloeien, zodat je zeker weet dat de ontvangers van het boeket zo lang mogelijk plezier beleven van je cadeautje.

Eenvoudig thuisbezorgd

Als je een keuze hebt gemaakt uit de diverse geboorteboeketten, kun je deze gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Regiobloemist bezorgt dezelfde dag nog verse bloemen aan huis. Onze bezorger ziet vaak van een afstand al waar hij moet zijn door de ooievaar in de voortuin. Hoe leuk is dat!

Feliciteer de ouders of grootouders

Hoe leuk is het om de kersverse ouders als een van de eerste te feliciteren? Ben je niet in de buurt, dan zorgt Regiobloemist ervoor dat de geboorte bloemen vandaag nog bezorgd worden. Ook als je de opa of oma wilt feliciteren met hun nieuwe kleinkind, kun je ook daar een prachtig boeket laten bezorgen. Kortom: een geboorte boeket kopen hoeft niet alleen voor ouders, maar kan ook perfect voor de grootouders van de kleine.

Een extraatje toevoegen?

Naast het versturen van bloemen voor een geboorte, is het ook mogelijk om een extraatje toe te voegen aan je cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie beer voor de baby. Ook is het mogelijk om een leuke ballon, chocolade of een fles wijn toe te voegen aan je bestelling. Zo kan je de ouders of grootouders nóg meer verwennen. Deze cadeaus voeg je eenvoudig toe aan het bestelproces.

Altijd verse bloemen!

Let op: als je een bestelling plaatst dan kan het zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de foto. Dit komt omdat het om een natuurproduct gaat. Natuurlijk wordt er wel altijd een boeket bezorgd die er sprekend op lijkt. Verder garanderen we dat je verse bloemen in huis haalt. Wij hebben een versgarantie van minstens zeven dagen. Zo weet je zeker dat de ontvanger dagenlang geniet van het prachtige boeket.

Snelle levertijd

Wij doen er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Wanneer je eenmaal hoort dat er een baby is geboren dan wil je natuurlijk de ouders of grootouders zo snel mogelijk feliciteren. Wij regelen dat ze spoedig het geboorte boeket ontvangen.

Meer weten over geboorte bloemen bestellen?

Er is altijd wel een geboorteboeket die past bij de smaak van de ontvanger. Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog vragen of opmerkingen hebt. Indien dit het geval is raden we je aan om contact op te nemen met ons via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Heb je al een bestelnummer? Vermeld deze dan in het contactformulier. Zo kunnen wij jou makkelijker helpen.