Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Makkelijke kamerplant

Ben je echt zo’n type dat niet zonder planten in het huis kan, maar vervolgens wel vergeet om ze aandacht te geven? Dan biedt een makkelijke kamerplant van Regiobloemist uitkomst. De planten die wij voor jou hebben geselecteerd in onderstaand overzicht behoeven niet al te veel tijd en aandacht, waardoor ze niet gelijk dood zullen gaan als je ze één moment uit het oog verliest. Beloon jezelf nu met een makkelijke kamerplant!

Zamioculcas plant

De Zamioculcas plant kent zijn oorsprong niet bij ons in de regio, maar komt uit een veel verder oord. Deze groene plant is namelijk afkomstig uit Tanzania, een land in het oosten van Afrika dat grenst aan de Indische Oceaan. Doordat het klimaat hier erg droog is, is de Zamioculcas plant eraan gewend dat het soms niet bevochtigd wordt. Dit maakt de plant dan ook een erg makkelijke kamerplant, omdat het gewoon blijft leven als je een dagje vergeet om de Zamioculcas te voorzien van water. Maar probeer hem niet te vaak te vergeten.

Pannenkoekplant

De pannenkoekplant heeft een wel erg bijzondere naam. De plant heeft die naam te danken aan de bladeren, die wel wat weghebben van kleine pannenkoekjes die aan een dun steeltje vastzitten. Het merendeel van de planten in de wereld gedijen goed bij regelmatige beregening, maar dat is bij de van oorsprong Chinese plant juist tegenovergesteld. De pannenkoekplant blijft namelijk veel beter in vorm als er niet te veel water wordt gegeven. Liever net iets te weinig dan iets te veel dus!

Plaats uw bestelling bij de Regiobloemist!

Is er een specifieke kamerplant die bij jou de aandacht trekt? Plaats dan vandaag nog jouw order bij Regiobloemist! Doe je dat voor 15:00 vandaag, dan kan de makkelijke kamerplant morgen al bij jou in de vensterbank staan. De Regiobloemist werkt samen met Nederlandse kwekers door heel Nederland, waardoor jouw nieuwe aanwinst nooit ver weg is.