Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Verjaardag bloemen voor de jarige

Banner Verjaardag bloemen voor de jarige

Jij wilt natuurlijk de jarige job of Jet laten stralen op hun verjaardag. Dat maken wij mogelijk met een geweldig verjaardagsboeket. Wij maken de dag compleet door het bezorgen van bloemen en een geweldige verjaardag bloemen op de verjaardag zelf. En jij bepaalt of je het cadeau nog specialer maakt door het toevoegen van een heerlijke fles wijn of bijvoorbeeld chocolade. Wij helpen jou met het kiezen van verjaardagsbloemen die passen bij de jarige.

Wie wil jij verrassen?

Bloemen voor verjaardag kopen

Zoek je een origineel verjaardagscadeau? Een mooie bos bloemen kan iedereen waarderen. Je maakt het echt uniek als je naast een boeket bloemen ook een heerlijke wijn toevoegt aan het cadeau.

Houdt de ontvanger liever van chocolade, bij Regiobloemist heb je de optie om ook een verjaardagscadeau te geven met als extra geweldige chocolade erbij. Of allebei.

Regiobloemist heeft zowel rode, witte als rosé wijn. Maar ook heerlijke chocolade. Dat maakt jouw leuk verjaardagscadeau origineel en speciaal.  

De bloemen die wij verkopen zijn vers. Hierdoor weet je zeker dat de jarige lang van de bloemen kan genieten.

Voeg een bijpassende vaas toe

Wil je de jarige met bloemen nog meer verrassen? Voeg dan een vaas toe aan het verjaardagsboeket. Het is belangrijk dat de ontvanger de verjaardagsbloemen goed op de vaas zet. Een bijpassende vaas is hierbij belangrijk.

Denk aan een veldboeket, die wil graag een hogere vaas met de juiste maat. Niet te laag en te breed. Kies daarom een bijpassende vaas bij de verjaardagsbloemen. Dan maakt Regiobloemist de bloemen op in een mooie bijpassende vaas.

Verjaardagsbloemen bezorgen wij op de juiste dag

Wil je voor een verjaardag bloemen of rozen bestellen en iemand feliciteren? Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de datum wanneer je het boeket laat versturen. Op het moment dat je het verjaardagsboeket en cadeau wilt bestellen, is het belangrijk dat deze op het juiste adres en juiste dag aankomt. Het leukste is natuurlijk op de dag wanneer de ontvanger jarig is.

Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardagsbloemen op de verjaardag zelf aankomen. Kies eenvoudig tijdens het bestellen de dag waarop de ontvanger jarig is. Je kunt zelfs tot 13:00 uur op werkdagen een bloemetje bestellen en wij bezorgen dezelfde dag nog.

Op zaterdag tot 12:00 uur. Regiobloemist heeft een snelle levering en meerdere bloemisten die ervoor zorgen dat jouw verjaardagscadeau op de juiste dag aankomt.