Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Verjaardag bloemen voor de jarige

Banner Verjaardag bloemen voor de jarige

Is er één jarig? Dan wil je de jarige job of jet natuurlijk wel laten stralen op zijn of haar verjaardag. Wij, bij Regiobloemist, maken dat mogelijk met mooie verjaardagsbloemen. Een bloemetje mag natuurlijk niet ontbreken op zo’n feestelijke dag. Maak de dag van de jarige job of jet compleet door verjaardag bloemen te laten bezorgen door Regiobloemist. Jij bepaalt helemaal zelf of je het cadeau nog persoonlijker en specialer maakt door er een kaartje met tekst, heerlijke fles wijn of bijvoorbeeld chocolade aan toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar verjaardag bloemen voor een vrouw, man of kind, wij helpen jou graag met het kiezen van verjaardag bloemen die passen bij de jarige. Wie wil jij verrassen? Maak hieronder een keuze of bekijk het totale aanbod op deze pagina.

Bloemen voor verjaardag kopen

Zoek je een leuk verjaardagscadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Een mooie bos bloemen voor de verjaardag kan iedereen waarderen. Bij Regiobloemist vind je een zeer ruim aanbod zodat je altijd wel mooie bloemen voor de verjaardag van een vriend, vriendin, familielid, kennis of collega kunt vinden. Voor de verjaardag van een vrouw zijn bloemen als rode rozen bijvoorbeeld erg populair. Maar ook een bont en kleurrijk seizoensboeket doet het altijd goed. Ben je op zoek naar verjaardag bloemen voor een man? Ook dan heb je de keuze uit diverse mooie opties.

Verjaardag bloemen met een leuk extraatje

Je maakt het echt uniek als je naast een boeket verjaardag bloemen ook een leuk extraatje, zoals een heerlijke wijn, toevoegt aan het cadeau. Houdt de ontvanger liever van chocolade? Bij Regiobloemist heb je de optie om jouw verjaardag bloemen cadeau uit te breiden en luxer te maken met een doosje lekkere chocolade. Of allebei. Regiobloemist heeft zowel rode, witte als rosé wijn. Maar ook heerlijke chocolade. Dat maakt jouw leuke verjaardagscadeau origineel en speciaal. Voor kinderen verkopen wij verjaardag bloemen die inclusief een schattige kleine teddybeer worden geleverd. Of wat dacht je van een mooie, grote zachte beer met een enkele premium rode roos?

Voeg een bijpassende vaas toe

Wil je de jarige nog meer verrassen? Voeg dan een bijpassende vaas toe aan het verjaardagsboeket. Het is belangrijk dat de verjaardag bloemen op de juiste vaas worden gezet. Door een bijpassende vaas tijdens het bestelproces te selecteren, weet je zeker dat de ontvanger van jouw verjaardag bloemen een geschikte vaas heeft om de bloemen op te zetten. De meeste boeketten, waaronder een veldboeket bijvoorbeeld, komen het mooiste uit op een wat hogere vaas met de juiste maat. Niet te laag en te breed dus. Maar wat hoger en met een smalle opening zodat het boeket mooi valt. Vergeet ook niet om een kaartje met een persoonlijke boodschap aan het boeket verjaardag bloemen toe te voegen. Dit kun je eveneens tijdens het bestellen aangeven.

Verjaardagsbloemen bezorgen wij op de juiste dag

Wil je voor een verjaardag bloemen bestellen om op die manier de jarige te kunnen feliciteren met het jaartje ouder worden? Dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de datum waarop je het boeket verjaardag bloemen laat bezorgen. Het leukste is natuurlijk dat de bloemen, eventueel inclusief kaartje of cadeau, aankomen op de dag wanneer de ontvanger jarig is. Bij ons kun je helemaal zelf bepalen wanneer de verjaardag bloemen geleverd moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw verjaardagsboeket op de verjaardag zelf aankomt. Kies tijdens het bestellen de dag waarop de ontvanger jarig is. Bestel voor 13:00 uur en het is zelfs nog mogelijk om de bloemen dezelfde dag te laten bezorgen.

Bestel jouw verjaardag bloemen bij Regiobloemist

Wanneer je jouw verjaardag bloemen bij Regiobloemist bestelt, kun je rekenen op een zeer goede kwaliteit en een snelle levering. Dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met meer dan 500 lokale bloemisten in het hele land. Jouw bestelde boeket zal door een lokale bloemist in de buurt worden samengesteld. De bloemen zijn vers en blijven minimaal zeven dagen mooi. Ook zorgt deze bloemist ervoor dat jouw verjaardagscadeau op het gewenste adres en op de juiste dag bij de jarige geleverd wordt. Heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.