Klantenservice - bestellen

BESTELLEN

Hoe plaats ik een bestelling?

Online bloemen bestellen via Regiobloemist.nl gaat in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: Je kiest een boeket bloemen uit onze shop die je wilt bestellen (dmv het klikken op de groene knop BESTELLEN bij elk product).

Stap 2: Je komt nu op onze eenvoudige bestelpagina uit waar je in 4 eenvoudige stappen de bestelling kunt invullen.

Stap 3: Na het invullen kom je op de controle pagina uit, hier zie je een overzicht van je bestelling. Controleer hier je bestelling goed.

Stap 4: Als je ziet dat je bestelling klopt, klik op je AFREKENEN. Je gaat nu naar je gekozen betaalmethode en je kunt de betaling afronden.

Na het afronden van je betaling kom je op onze bedankt pagina terecht. Na het afronden van je bestelling krijg je ook direct een ordernummer en bevestigingsmail van ons. Bewaar het ordernummer goed voor wanneer je vragen hebt over je bestelling (staat in je bevestigingsmail).


Hoe wijzig ik een bestelling?

Tijdens het bestellen kunt u eenvoudig tussen de stappen van het bestelproces elke keer de gegevens aanpassen. Dit kunt u ook op de laatste stap / controle stap van de bestelling doen.

Heeft u al besteld en u wilt de bestelling aanpassen, stuur ons dan zo snel mogelijk een mail met uw ordernummer of neem telefonisch contact met ons op. Ga naar onze contactpagina.


Hoe annuleer ik een bestelling?

Als u een bestelling heeft geplaatst en de levering is pas over een dag, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze servicedesk en de bestelling annuleren. Hier rekenen wij geen kosten voor.

Dient de bezorging vandaag of morgenvroeg te gebeuren, neem dan telefonsich contact op om te kijken of het boeket al gemaakt is / mogelijk onderweg is. Als de bloemist nog niet aan uw bestelling is begonnen, dan is annuleren nog mogelijk in overleg met ons. Neem altijd zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren en de levering binnen 12 uur plaats moet vinden. Ga naar onze contactpagina.


Hoe kies ik zelf een bloemist?

U kunt zelf ook een bloemist kiezen bij uw bestelling, kies dan voordat u een boeket kiest eerst de bloemist. U kunt bovenin op de homepage in het midden in het zoekveld genaamd: Zoek een bloemist in ... een plaats invullen. Wij tonen dan de bloemisten die daar voor Regiobloemist bezorgen. Als u een bloemist heeft gevonden, klik dan op KIES DEZE BLOEMIST. Wij selecteren dan deze bloemist voor uw bestelling. U gaat na het kiezen terug naar de homepage en nu kunt u een bestelling plaatsen. De bloemist zal gekoppeld blijven totdat u een bestelling heeft geplaatst OF totdat u het scherm / browser sluit.