Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Aloe Vera plant kopen

De Aloe Vera, wie kent hem niet?! Deze plant staat niet alleen prachtig in elke woonruimte: het vocht wat uit de bladeren komt staat bekend als een direct genezend middel. Kortom, de Aloe Vera is een wel heel bijzondere plant. Neem een kijkje tussen ons aanbod en koop de Aloe Vera bij Regiobloemist.

Over de Aloe Vera

Dat je weleens hebt gehoord van de Aloe Vera plant, dat is niet zo gek. Het vocht uit de bladeren wordt in veel gezondheidsmiddelen gebruikt. Toch zijn er vast ook dingen over deze plant die je nog niet weet. Wist je bijvoorbeeld dat deze plant oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt? Je herkent deze plant door het dikke blad, de groengrijze bladeren en de kleine tandjes aan de zijkanten van het blad. Vaak wordt de plant niet groter dan 60 centimeter, waardoor het niet een hele grote, maar ook zeker niet een kleine plant is. Hierdoor staat deze plant prachtig in de vensterbank, maar ook op andere plekken in huis.

Voeg een extraatje toe!

De Aloe Vera plant is een aanwinst voor in elk interieur. Daarom is het ook zeker een leuk cadeau om te geven aan iemand. Wil je dit doen? Voeg dan een kaartje toe aan je bestelling. Vergeet niet om een leuke boodschap hier op te zetten, want zo maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Wil je iemand nou echt goed verrassen? Voeg dan een extra kleinigheidje toe aan je bestelling. Maak een keuze uit chocolade, een flesje wijn of een mooie pot.

Bestellen maar!

Het is nu tijd om de Aloe Vera plant te bestellen. Voeg deze toe aan je winkelmandje en voeg eventueel een leuk kleinigheidje hieraan toe. Laat de plant bij je thuisbezorgen, of geef het adres van iemand anders door als je de plant cadeau wil doen. We verzenden jouw bestelling zo snel mogelijk en je kan zelf een bezorgdatum kiezen. Wil je de plant de volgende dag al in huis hebben? Als je voor 14:00 uur een bestelling plaatst dan heb je jouw aankoop vaak de volgende dag al in huis. Komt de volgende dag niet uit, of wil je hem op een speciale dag laten bezorgen? Dan kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen. Ideaal voor wanneer je iemand op een verjaardag of een andere speciale dag wilt verrassen.

Meer weten over de Aloe Vera?

Het is tijd om je bestelling te plaatsen. Wil je meer weten over de Aloe Vera of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat je een keuze maakt waar je voor een lange tijd nog blij mee bent.

Bekijk ook onze pagina over tips en trucs en hoe je de Aloe Vera plant kunt verzorgen.