Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Rouwboeket bestellen

Heb jij binnenkort een begrafenis van een dierbare? Of is iemand die dichtbij jou staat een dierbare is verloren? Dan biedt een prachtig rouwboeket altijd steun. Een rouwboeket is een laatste groet aan de overledene, terwijl je met een troostboeket ofwel condoleance boeket laat zien dat je iemand steunt. Echter zijn niet alle bloemen geschikt voor een begrafenis. Bij Regiobloemist kun je een selectie rouwboeketten bestellen die perfect passen bij deze treurige gelegenheid. Ook geven we je een aantal tips waar je op moet letten als je een rouwboeket laat bezorgen. Daarom raden we je zeker even om deze pagina goed door te nemen, want zo kan je makkelijker een goede keuze maken.

Rouwboeket kopen

Als je op zoek bent naar een rouwboeket dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Misschien had de overledene wel een bepaalde wens wat betreft bloemen? Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat diegene alleen maar witte bloemen wenst of het juist mooi zou vinden als er alleen maar rode rozen zijn. Natuurlijk geeft niet iedereen zomaar wensen door. Gelukkig weten we bij Regiobloemist als geen ander wat er past bij een uitvaart. Een tip: denk na over hoe je de dierbare is bijgebleven? Wat voor een soort bloemen had hij of zij thuis opstaan? Wellicht kan dit je helpen om zo uiteindelijk een juiste keuze te maken. Ook raden we je altijd aan om goed te kijken naar de rouwkaart. Soms staat hier op wat de favoriete bloemen waren van de overledene. Bekijk dit altijd voordat je een rouwboeket koopt.

Wat is belangrijk bij een rouwboeket?

Waar moet je op letten bij het bestellen van een rouwboeket? Een rouwboeket is vaak een liggend boeket die neergelegd wordt bij de kist. Je hoeft dit boeket geen water te geven, deze hoeft dus niet in de vaas te staan. Ook wordt er geen steekschuim gebruikt bij het boeket. Hierdoor is het belangrijk dat je het boeket niet ver van te voren laat leveren. Kies als bezorgdag van het rouwboeket liefst een dag voor de uitvaart. Zo weet je zeker dat het rouwboeket zo vers mogelijk eruitziet.

Soorten rouwboeketten

Er zijn diverse soorten boeketten waar je uit kan kiezen. Zo hebben we bijvoorbeeld rouwboeketten in heel veel uitvoeringen. Populair zijn de rouwboeketten in het wit, maar we bieden ook boeketten aan in andere kleuren. Van roze en paars tot aan een bont gekleurd boeket: er zijn altijd heel veel opties. Zo is er altijd wel een boeket dat past bij jouw wensen. Verder zijn ook de rouwkransen erg populair. De kransen hebben een hartvorm waardoor je een schitterend gebaar geeft aan de overledene. Met de krans toon je jouw liefde voor de overledene. Dit staat prachtig voor op de kist of voor bij een foto van je dierbare.

Rouwboeket met lint

Bij ons kunt u diverse rouwboeketten bestellen. Maar er zijn punten waar je op moet letten als je een rouwboeket wilt kopen. Wanneer je het bestelproces doorloopt, zul je zien dat het mogelijk is om een rouwlint bij te bestellen. Geef tijdens het proces aan welke naam of boodschap je graag op het lint wilt laten drukken en wij zorgen ervoor dat dit in orde komt. Weet je niet goed wat je het beste kan laten drukken op het lint? Wij geven je graag wat inspiratie.

Er zijn diverse teksten of boodschappen die je op een rouwlint kan laten drukken. De meeste mensen kiezen ervoor om de naam van de overledene op het lint te laten drukken of een mooie laatste groet of wens. De meest voorkomende zinnen of wensen die je op een lint kan zetten zijn:

  • Liefs, [namen]
  • We zullen je missen
  • Voor altijd in ons hart
  • Dag lieve [naam]

Het zijn zomaar wat voorbeelden van teksten die je op een lint kan laten bedrukken. Overleg met jouw vrienden, familie of kennissen wat jullie op het lint willen laten drukken. Controleer daarbij ook altijd goed op typfouten. Een tip hiervoor is om altijd iemand anders mee te laten kijken wanneer je een bestelling plaatst. Zo kunnen jullie beide controleren of alle wensen goed worden doorgegeven.

Condoleance boeket als steunbetuiging

Bij de meeste begrafenissen zijn bloemen aanwezig. Ook worden er vaak bloemen gestuurd naar de weduwe of mensen die dichtbij de overledene staan. Dit is een teken van steunbetuiging. Deze bloemen staan ook wel bekend als troost boeketten of condoleance boeketten. Ze worden vaak verzonden naar mensen die dichtbij de overledene staan, zoals familieleden of goede vrienden. Omdat niet iedereen dezelfde bloemen mooi vindt, hebben we diverse rouwboeketten samengesteld waar je uit kan kiezen. Van kransen tot aan boeketten: het is allemaal mogelijk. We hebben een ruim aanbod met rouwboeket bloemen, zodat er altijd genoeg te kiezen valt.

Hoogwaardige kwaliteit

Je wil natuurlijk dat een rouwboeket of een troostboeket een lange tijd mooi blijft, waardoor een rouwboeket altijd van hoogwaardige kwaliteit wordt gemaakt. Bij Regiobloemist vinden we dat ook erg belangrijk. Daarom bieden wij je alleen bloemen aan van kwaliteit, zodat het boeket een lange periode mooi blijft. Om ervoor te zorgen dat het boeket ook op de dag van de uitvaart er nog mooi uitziet, is het belangrijk dat je aangeeft wanneer de uitvaart plaatsvindt. Ook is het een aanrader om het tijdstip van de uitvaart door te geven. Wij kunnen hier dan rekening mee houden zodat je zeker weet dat het boeket op het juiste moment wordt geleverd.

Specialistische bloemisten

Wanneer je een rouwboeket koopt dan mag je verwachten dat er met de meeste zorg en precisie aandacht wordt besteedt aan schikken van het boeket. Daarom werken wij enkel samen met specialisten die de beste kwaliteit kunnen leveren. Zij maken enkel gebruik van de meest verse bloemen die perfect passen bij een rouwboeket. Ook stoppen ze veel passie en liefde in het schikken van de stukken. Zo wordt er met de grootste zorg en precisie aandacht besteedt aan jouw bestelling. Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit.

Verschillende locaties geleverd

De rouwbloemen kun je overal laten bezorgen, dus laat het leveren bij iemand thuis, op locatie van de begrafenis, de condoleance of waar je maar wilt. Als je een uitvaart moet regelen dan heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Ben je bijvoorbeeld niet veel thuis rondom de dagen van de uitvaart? Dan kan het een goed idee zijn om de rouwbloemen te bezorgen op een andere plek. Zo hoef je niet speciaal thuis te blijven om het boeket in ontvangst te nemen.

Levertijd

Als je begrafenis bloemen wilt bezorgen dan heb je twee opties: je kan ervoor kiezen om het boeket zo snel mogelijk te versturen, maar je kan ook zelf een datum kiezen wanneer het boeket moet worden bezorgd. Dit is handig voor wanneer je weet wanneer de uitvaart plaatsvindt en je wilt dat op deze dag – of een dag eerder – het boeket wordt bezorgd. Zo weet je zeker dat de bloemen nog vers zijn waardoor het boeket er prachtig uitziet. Kortom: een mooie ode aan de overledene. Dat heeft diegene wel verdiend.

Meer weten over een rouwboeket verzenden?

Speciaal voor jou hebben we een mooi aanbod samengesteld met rouwboeketten waar je uit kan kiezen. Naast dat je een boeket kan versturen is het ook mogelijk om een kaartje toe te voegen aan het boeket. Handig wanneer je iemand sterkte wilt wensen met het overlijden. Zo weet diegene meteen dat je aan hem of haar denkt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling en wij kunnen overal bloemen bezorgen, indien gewenst. Heb je al een bestelnummer? Vermeld deze dan in het contactformulier. Op deze manier kunnen we je nog eenvoudiger helpen, zodat je een juiste aankoop verricht en je een rouwboeket of troostbloemen koopt die nog dagen mooi staan.