Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Rouwboeket kopen

<p>Heb jij helaas binnenkort een begrafenis van een dierbare? Of is iemand die dichtbij jou staat een dierbare is verloren? Dan biedt een prachtig rouwboeket altijd steun. Je laat met een rouwboeket namelijk zien dat er aan diegene wordt gedacht. Echter zijn niet alle bloemen geschikt voor een begrafenis. Wij hebben een selectie met rouwboeketten gemaakt die perfect passen bij deze treurige gelegenheid.</p>

Rouwboeket kopen

Als je op zoek bent naar een rouwboeket dan zijn er diverse punten waar je rekening mee moet houden. Misschien had de overledene wel een bepaalde wens wat betreft bloemen? Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat diegene alleen maar witte bloemen wenst of het juist mooi zou vinden als er alleen maar rode rozen zijn. Natuurlijk geeft niet iedereen zomaar wensen door. Gelukkig weten we bij Regiobloemist als geen ander wat er past bij een uitvaart. Een tip: denk na over hoe je de dierbare is bijgebleven? Wat voor een soort bloemen had hij of zij thuis opstaan?

Een rouwboeket als steunbetuiging

Bij de meeste begrafenissen zijn bloemen aanwezig. Ook worden er vaak bloemen gestuurd naar de weduwe of mensen die dichtbij de overledene staan. Dit is een teken van steunbetuiging. Omdat niet iedereen dezelfde bloemen mooi vindt, hebben we diverse rouwboeketten samengesteld waar je uit kan kiezen. Van kransen tot aan boeketten: het is allemaal mogelijk.

Hoogwaardige kwaliteit

Je wil natuurlijk dat een rouwboeket een lange tijd mooi blijft, waardoor een kwalitatief rouwboeket van hoogwaardige kwaliteit is. Bij Regiobloemist vinden we dat ook erg belangrijk. Daarom bieden wij je alleen bloemen aan van kwaliteit, zodat het boeket een lange periode mooi blijft.

Verschillende locaties geleverd

De rouwbloemen kun je overal laten bezorgen, dus laat het leveren bij iemand thuis, op locatie van de begrafenis, de condoleance of waar je maar wilt. Aan iemand denken tijdens een moeilijke periode doe je mede door een prachtig boeket versturen. Geef dus het adres door waar jij het boeket wilt bezorgen en wij zorgen ervoor dat dit in orde komt.

Levertijd

Als je begrafenis bloemen wilt bezorgen dan heb je twee opties: je kan ervoor kiezen om het boeket zo snel mogelijk te versturen, maar je kan ook zelf een datum kiezen wanneer het boeket moet worden bezorgd. Zo heb je altijd zelf in de hand wanneer het rouwboeket wordt bezorgd.

Meer weten over een rouwboeket verzenden?

Speciaal voor jou hebben we een mooi aanbod samengesteld met rouwboeketten waar je uit kan kiezen. Naast dat je een boeket kan versturen is het ook mogelijk om een kaartje toe te voegen aan het boeket. Handig wanneer je iemand sterkte wilt wensen met het overlijden. Zo weet diegene meteen dat je aan hem of haar denkt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Heb je al een bestelnummer? Vermeld deze dan in het contactformulier. Op deze manier kunnen we je nog eenvoudiger helpen.