Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Plantenpakketten

Als je weleens planten in huis hebt gehad ben je vast wel bekend met hoe moeilijk het kan zijn om een leuke plant te vinden, die past in je huis, goed te verzorgen is en ook nog eens mooi is. Bij Regiobloemist weten we maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om planten aan te schaffen of planten te bestellen. Hierdoor hebben wij een aantal plantenpakketten samengesteld die deze keuzestress makkelijker moeten maken. Zo kunnen we er alsnog voor zorgen dat jouw interieur een tropische uitstraling krijgt.

Plantenpakket bestellen in drie stappen

Plantenpakketten bestellen bij Regiobloemist is heel simpel.

  1. 1. Kies jouw favoriete plantenpakket
  2. 2. Voeg eventueel een klein cadeautje toe
  3. 3. Vul de bestelgegevens in

Plantenpakketten laten bezorgen

Door onze directe samenwerking met verschillende kwekers gaat het verzenden van jouw plantenpakket makkelijk en snel. Bij de kweker worden de planten uit het plantenpakket in één doos goed en netjes verpakt en krijgen ze nog een beetje water zodat ze klaar zijn voor de reis. Vervolgens wordt jouw plantenpakket doorgegeven aan de pakketbezorger. Deze bezorger staat uiteindelijk met een glimlach bij de ontvanger voor de deur.

Welke soorten planten pakketten?

Onze plantenpakketten stellen we samen per categorie. Zo zijn de planten in ons Easy Air Plantenpakket luchtzuiverend. Deze planten zorgen voor een minder droge lucht en meer zuurstof in je huis. Daarnaast is bijvoorbeeld het Tropische Plantenpakket, de naam zegt het zelf al, gevuld met drie tropische planten. Deze planten zijn alle drie makkelijk te verzorgen en hebben ongeveer één keer in de week een klein beetje aandacht nodig. Het meest makkelijke plantenpakket dat we hebben geselecteerd is het Planten Vetpakket. Dit plantenpakket is het makkelijkste te onderhouden van alle pakketten die we hebben. Verder hebben we ook nog het Green Heart Plantenpakket, die ook luchtzuiverend is en makkelijk is te verzorgen. Het Tutti Frutti Pakket met een ananasplant en een bananenplant en als laatste het Pretty Green Pakket. Ook dit pakket heeft een luchtzuiverende werking en is gemakkelijk te verzorgen.

Waarom een pot met gaten?

Het beste voor planten is eigenlijk een pot met gaten. Wanneer je dan een schoteltje onder te pot zet, vangt het schoteltje het overtollige water op. Wanneer je geen pot hebt met gaten blijft het overtollige water ophopen in de onderkant van de pot. Hierdoor kan uiteindelijk wortelrot ontstaan.

Wanneer gebruik je hydrokorrels?

Hydrokorrels worden gebruikt voor het opnemen van water. Wanneer je geen pot hebt met gaten in de onderkant, is het verstandig om hydrokorrels in de bodem van de pot te doen. De hydrokorrels nemen overtollig water op en zorgen dat ze het water aan de plant geven wanneer de plant daar behoefte aan heeft. Zo voorkom je dus dat je een plant te veel water geeft. Wanneer een plant namelijk te veel water krijgt, kan dat zorgen voor wortelrot. Die wortelrot kan je dus zoveel mogelijk voorkomen wanneer je hydrokorrels in de bodem van de pot doet.

Plantenvoeding bij planten bestellen

Als je plantenpakketten aanschaft wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk mooi en gezond blijven. Buiten het op tijd en goed water geven aan de planten kan plantenvoeding ook een grote rol spelen in het gezond houden van jouw pakket.

Wanneer je jouw planten Pokon Kamerplanten Voeding geeft zullen jouw planten extra gaan groeien en bloeien. Zorg dat je voor gebruik even goed schud en dat je jouw planten één keer per week de voeding geeft. Doe dit door één dopje per liter water te vullen en dat toe te voegen aan de plant. Op deze manier zullen jouw planten langer meegaan en mooier bloeien.

Welke planten uit de pakketten zijn giftig?

De Pachira, oftewel de geldboom is licht giftig. Het is geen groot gevaar voor kinderen of dieren, maar mocht het ingenomen zijn, altijd even de huisarts of dierenarts bellen om een controlecheck te doen. De geldboom zit in het Easy Air Plantenpakket en in het Pretty Green Plantenpakket.

Wanneer je een Spatiphylium, oftewel een lepelplant, in huis neemt is het erg belangrijk om te weten dat deze plant erg giftig is. Het is dus beter om deze plant niet in huis te nemen wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Wanneer er toch iets ingenomen is van de lepelplant is het heel belangrijk gelijk de dokter te bellen en aan te geven wat er is gebeurd.

Je kunt natuurlijk ook bloemen bezorgen als cadeau in plaats van een plantenpakket.