Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Plantenpakketten

Als je weleens planten in huis hebt gehad ben je vast wel bekend met hoe moeilijk het kan zijn om een leuke plant te vinden, die past in je huis, goed te verzorgen is en ook nog eens mooi is. Bij Regiobloemist weten we maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om planten aan te schaffen of planten te bestellen. Hierdoor hebben wij een aantal plantenpakketten samengesteld die deze keuzestress makkelijker moeten maken. Zo kunnen we er alsnog voor zorgen dat jouw interieur een tropische uitstraling krijgt.

Hoe werkt planten bestellen

Planten bestellen bij Regiobloemist is heel simpel. We maken het je zo makkelijk mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen is het plaatsen van een bestelling. Kies een plant uit of een plantenpakket die jij in jouw woonkamer wilt hebben staan, of die je als cadeau wilt geven, en wij regelen de rest. Door onze directe samenwerking met kwekers gaat het verzenden van jouw plant makkelijk en snel. Bij de kweker worden de planten goed en netjes verpakt en krijgen ze nog een beetje water zodat ze klaar zijn voor de reis.

Kaartje bij planten bestellen

Wanneer je bij Regiobloemist planten besteld, krijg je de mogelijkheid om nog iets toe te voegen aan je bestelling. Mocht je één van onze plantenpakketten als cadeau willen geven aan een dierbare, kun je er voor kiezen om een kaartje toe te voegen aan jouw pakket. Op dat kaartje kan je jouw persoonlijke boodschap schrijven en via die manier aan de ontvanger laten weten dat je aan hen denkt. Vergeet ook niet je naam op het kaartje te zetten, anders weet de ontvanger niet van wie het plantenpakket komt. Onze bezorgers geven geen persoonsgegevens van de besteller aan de ontvanger wegens privacyredenen.

Bij het planten bestellen bieden wij niet alleen kaartjes aan om mee te versturen, maar ook cadeautjes. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten wijn, lekkere chocolade en plantenvoeding.

Plantenvoeding bij planten bestellen

Als je planten aanschaft wil je natuurlijk wel dat ze zo lang mogelijk mooi en gezond blijven. Buiten het op tijd en goed water geven aan de planten kan plantenvoeding ook een grote rol spelen in het gezond houden van de plant.

Wanneer je jouw planten Pokon Kamerplanten Voeding geeft zal jouw plant extra gaan groeien en bloeien. Zorg dat je voor gebruik even goed schud en dat je jouw plant één keer per week de voeding geeft. Doe dit door één dopje per liter water te vullen en dat toe te voegen aan de plant. Op deze manier zal jouw plant langer meegaan en mooier bloeien.