Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Lisianthus laten bezorgen

Wil jij iemand verrassen met een mooi boeket van kleurrijke bloemen? Bestel dan een boeket lisianthus! De lisianthus heeft elegante bloemen en is geschikt voor verschillende gelegenheden. De bloemsoort is mooi om thuis in een vaas te zetten, maar daarnaast ook erg leuk om als verrassing te geven! De lisianthus wordt ook wel Eustoma genoemd, maar deze naam wordt niet vaak gebruikt. De lisianthus is een prachtige, volle en unieke bloem. Iedere keer verbaas jij je weer wanneer jij de bloem met zijn vele vormen, kleuren en soorten in een vaas ziet staan. Wil jij jezelf of iemand anders blij maken met deze prachtige bloemen? Bestel ze dan snel bij Regiobloemist! Wij hebben de mooiste bloemen en leveren ze graag bij jou af. De lisianthus van Regiobloemist worden altijd vers geleverd, waardoor ze lang en prachtig in jouw vaas staan. Regiobloemist doet ook zijn best deze kwaliteit te bewaken. Daar lees je later meer over.

Het gemak van Regiobloemist

Wil jij jezelf eens heerlijk verrassen met een mooi boeket bloemen? Of wil jij een naaste eens verrassen met een kleurrijk boeket? Dan helpt Regiobloemist jou graag verder. Wanneer jij een mooi boeket bij Regiobloemist besteld, hoef jij de deur niet meer uit. Wij bezorgen de bos bloemen bij jou of de ontvanger thuis. Ook leveren wij een boeket met lisianthus op locatie. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of verzorgingstehuis. Hoe leuk is het om iemand met een prachtig, kleurrijk boeket op locatie te verrassen? Omdat de bezorgers van Regiobloemist altijd op de hoogte zijn in de omgeving, bezorgen zij het boeket met lisianthus altijd op de juiste plek, de juiste tijd en bij de juiste persoon.

Het boeket met lisianthus is eenvoudig via de website van Regiobloemist te bestellen. In drie stappen heb jij de bestelling al afgerond. Wanneer jij het lisianthus boeket voor 14:00 uur besteld, kun jij de prachtige bloem de volgende dag al mooi in de vaas zetten. Geniet van alle kleuren en geef jouw kamer een kleurrijke, vrolijke uitstraling met de lisianthus van Regiobloemist!

De herkomst

De lisianthus komt van oorsprong uit Noord-Amerika. De bloem groeide in de rivierbeddingen van de woestijn en in de verschillende prairiegebieden. Doordat de bloem groeit in de Amerikaanse prairies, wordt de plant in Colorado, Nevada, Nebraska en Texas ook wel ‘prairiegentiaan’ genoemd. De prairiegentiaan wijkt echter iets af van de lisianthus die wij nu kennen. Het waren de Japanners die in de jaren ‘30 van de vorige eeuw begonnen om de prairiegentiaan te kruisen. Daaruit ontstond de lisianthus zoals wij deze nu aan jou leveren: een prachtige, veelvormige bloem vol met symboliek!

Symbolische betekenis

De lisianthus heeft ook verschillende symbolische betekenissen om zich heen hangen. Zo lijkt de lisianthus lief, schattig en zacht; de symboliek van de bloem is erg krachtig! De lisianthus staat namelijk voor dankbaarheid, charisma en waardering. Het verrassen van iemand met een boeket met deze symbolische bloem is dus altijd een goed idee! Wanneer jij de ontvanger naast het boeket ook de betekenis van de bloem meegeeft, garanderen wij dat er een glimlach van oor tot oor ontstaat.

Een prachtig boeket voor in het interieur

Dat de lisianthus een prachtig boeket is in jouw interieur, mag geen verrassing zijn. Deze bloem, te verkrijgen in een heel kleurenpalet, zorgt voor de finishing touch van jouw interieur. Mis jij net de kleur of de vrolijkheid? Een boeket met de lisianthus is de oplossing. Zo kun jij kiezen uit een witte, crème, blauw, roze, paars, lila of zalmkleurige kleur. Wil jij er helemaal kleurrijk schouwspel van maken? Sommige bloemen hebben blaadjes van meerdere kleuren. Naast de kleurrijke uitstraling, zijn de bloemblaadjes ook erg zacht en delicaat. Behandel de bloem met de nodige liefde en jij krijgt er heel wat voor terug. Regiobloemist heeft verschillende prachtige boeketten met de lisianthus die het op de website aanbiedt. Enkele boeketten zullen we hieronder uitlichten:

  • Boeket lisianthus: Dit mooie boeket bestaat alleen maar uit de prachtige lisianthus. Het is een mooi, vrolijk boeket met roze, witte en zalmkleurige kleuren er in verwerkt. Ideaal om te geven aan jezelf of aan iemand anders als spontane verrassing.
  • Paars veldboeket: Dit boeket bestaat uit bloemen met een paarse tint. Er is een selectie gemaakt van mooie seizoensbloemen die gecombineerd zijn tot een prachtig veldboeket. De bloemen die er in verwerkt zijn, zijn onder andere de leeuwenbek, de blauwe distel, de alstroemeria en natuurlijk de lisianthus.
  • Boeket roze met diverse soorten groen: Wil jij iemand jouw dankbaarheid tonen? Dan is dit roze boeket een schitterende oplossing. Het boeket is geweldig handgebonden met verschillende soorten bloemen, zoals rozen, de lisianthus en diverse soorten groen. Niet voor niets is dit boeket een favoriet van veel mensen.
  • Zomers veldboeket: Wil jij het interieur een zomerse uitstraling geven? Dan past dit boeket daar goed in thuis. Het zomerse veldboeket is een kleurrijk spektakel bestaande uit roze en gele tinten. Het boeket is luchtig gebonden en onder andere voorzien van de zonnebloem, rozen en de lisianthus. Ook is dit boeket door zijn vrolijke uitstraling erg geschikt om als verrassing te geven.
  • Veldboeket in de tinten rood en roze: Heb jij iemand lief of wil jij iemand jouw dankbaarheid tonen? Dan is dit boeket een uitstekend cadeau. Dit schitterende boeket is handgebonden door de bloemist en bestaat uit mooie rode rozen en uit de roze lisianthus. Dit is een mooi romantisch gebaar of een mooi cadeau bij een opening of vriendschappelijk cadeau. Wil jij het cadeau helemaal afmaken? Bestel er dan ook een mooi vaas bij!

De verzorging

De lisianthus verdient door zijn schoonheid een goede verzorging. Wanneer je de bloem goed verzorgd, zal hij wel twee weken lang prachtig in de vaas kunnen staan. Lees hieronder waar jij de lisianthus het best kunt plaatsen en hoeveel water er in de vaas moet staan.

De standplaats

De lisianthus staat het liefst op een lichte plek. De bloem kan over het algemeen goed tegen een stootje, maar de dunne, mooie bloemblaadjes verdampen ook veel vocht. Zet de bloem daarom niet in direct zonlicht of op een standplaats dichtbij de kachel. Ook raden wij af de lisianthus dichtbij rijpend fruit te plaatsen. Rijpend fruit geeft namelijk ethyleengas af, waardoor bloemen eerder zullen verwelken. Voor deze kleurrijke bloem is dit niet wenselijk.

De watergift

De lisianthus blaadjes verdampen veel vocht. Zorg daarom dat de vaas altijd over voldoende water beschikt. Het gebruik van kraanwater is hiervoor prima. Vul de vaas tot halverwege met water en giet er om de paar dagen wat water bij. Wanneer jij dit goed onderhoudt, kan de lisianthus wel twee weken lang zijn mooie kleuren in de vaas laten zien.

Altijd verse bloemen bij Regiobloemist

De lisianthus van Regiobloemist komt altijd vers van de kweker. Wij kunnen daarom ook onze versgarantie garanderen. Dat houdt in dat wij zeker weten dat de lisianthus minimaal zeven dagen mooi in de vaas staat. Maar wanneer jij de bloemen goed verzorgd en ze ook nog op een goede standplaats laat staan, staan ze wel twee weken als een echte blikvanger in de vaas. Waarom wij zo zeker zijn van onze zaak? Omdat wij alleen met (lokale)kwaliteitskwekers samenwerken. De bloemen komen rechtstreeks van de kwekers en zijn daarom nog erg vers. Bij iedere nieuwe lading bloemen controleren wij de kwaliteit zorgvuldig. Geven wij onze goedkeuring? Dan wordt de lisianthus gebruikt in één van onze mooie boeketten. Mede door de uitstekende kwaliteit van de bloemen krijgen wij veel lovende beoordelingen van onze klanten. Dit maakt ons trots en wij doen er alles aan dit voort te zetten!

Voor 14:00 besteld, de volgende dag in huis

De lisianthus wordt snel verwerkt van kweker naar Regiobloemist. Wij proberen dezelfde snelheid aan te houden wanneer wij het boeket naar jou sturen. Bestel jij de bloemen voor 14:00 uur op onze website, dan heb jij ze de volgende dag al in huis! Daarnaast kunnen wij het boeket met bloemen ook naar een andere locatie sturen. Bijvoorbeeld naar het adres van een jarige, een zieke of iemand anders. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij iemand een prachtig boeket met de lisianthus verdiend. In het bestelproces kan jij dit eenvoudig aangeven. Geef aan waar en wanneer het boeket geleverd moet worden en dan zorgen onze bezorgers ervoor dat het boeket de volgende dag wordt bezorgd. Zo maak je jouw verrassing compleet!

Heb jij nog vragen over de lisianthus?

Wil jij nog meer weten over de diverse boeketten waar de lisianthus in zit? Of heb jij speciale wensen waar wij rekening mee moeten houden? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Via het online contactformulier op de website kunnen wij jou helpen en voorzien van deskundig advies. Als jij al een boeket hebt besteld en daarbij de beschikking hebt over een bestelnummer, vragen we jou vriendelijk om deze te vermelden in het contactformulier. Zo kunnen we jou nog sneller en gemakkelijker helpen. Koop nu jouw boeket met de lisianthus bij Regiobloemist!