Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Musa kopen?

De musa (ook wel: bananenplant) is een plant die je tegenwoordig in heel veel woonruimten ziet. Het is een plant wat elke ruimte dat tropische gevoel geeft, waardoor je huis er gelijk uitziet als een urban jungle. Wil je ook een musa kopen? Ontdek ons aanbod bij Regiobloemist en plaats vandaag nog je bestelling.

De musa als kamerplant

De musa is een plant die – mits je deze goed verzorgt – prachtig tot zijn recht komt in je kamer. Let er wel op dat verzorging wel een dingetje is bij deze plant. Zo houdt de plant onwijs van zonlicht. Zorg er voor dat de plant dus een mooi plekje krijgt bij het raam. Verder heeft de musa veel behoefte aan water. Let erop dat het per seizoen afhankelijk is hoeveel water de plant nodig heeft.

Over de plant
De musa kan maar liefst twee meter hoog worden. Je kan deze plant herkennen aan de grote bladeren die vaak een donkergroene kleur hebben. Krijgen de bladeren bruine randen? Geen paniek. Dit krijgen ze bijna allemaal. Oud blad sterft af, terwijl nieuw blad hiervoor plaatsmaakt.

Verrassen maar!

De musa als kamerplant is een altijd goede plant om cadeau te geven. Heel veel mensen zijn dol op deze plant en wanneer je deze in je woonruimte hebt zul je zien dat je heel veel complimenten ontvangt. Kortom: wil je ook de musa cadeau geven aan iemand? Dat is een goed plan. Om er zeker van te zijn dat de ontvanger weet van wie de plant afkomstig is, is het een aanrader om een kaartje bij je bestelling te voegen. Schrijf hier een leuke boodschap op en maak het cadeau nog persoonlijker. Eventueel kan je ook nog een leuk cadeau toevoegen aan je bestelling. Zo verras je de ontvanger helemaal.

Bestellen maar!

Het bestellen van de musa via Regiobloemist heeft diverse voordelen. Zo weet je ten eerste zeker dat je kiest voor kwaliteit. Daarnaast geldt dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankoop in huis is. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je bestelling in huis is. Wil je de plant de volgende dag al in huis hebben? Dan raden we je aan om voor 14:00 uur je bestelling te plaatsen. Deze heb je dan vaak de volgende dag al in huis. Komt dit niet zo goed uit, of wil je hem op een speciale dag laten bezorgen? Kies dan voor een ander bezorgmoment. Zo simpel is het!

Meer weten over de musa?

Ben je erover uit? Dan is het nu tijd om je bestelling te plaatsen. Wil je meer weten over de musa of over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat je een goede keuze maakt.