Voor 12:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Monstera kopen

De Monstera is een unieke plant die zeer geliefd is. Waarom? De plant heeft grote bladeren vol met gaten. Daarom heeft de Monstera ook de toepasselijke bijnaam ‘Gatenplant’ gekregen. De Monstera is een geweldig mooie, groene plant die in iedere kamer niet misstaat. Schrik niet als de plant bij levering nog geen gaten in de bladeren heeft. Bij Regiobloemist krijg je jonge Monstera planten opgestuurd, waardoor deze er pas later in komen. Bekijk snel ons aanbod en koop vandaag nog jouw Monstera plant.

Over de Monstera

De Monstera is naast zijn unieke uitstraling ook populair vanwege zijn eenvoudige verzorging. De plant heeft niet veel water nodig, maar moet wel vochtig blijven. Als de grond in de zomer droog begint aan te voelen, is het tijd om de plant wat water te geven. In de winter is het voldoende om de plant elke week één keer water te geven. Krijgt de plant bruine vlekken met een geel randje? Dan krijgt het teveel water binnen. De Monstera staat het liefst op een plek met schaduw of halfschaduw. Veel mensen plaatsen de plant dan ook in de huiskamer, slaapkamer of badkamer.

Koop de Monstera bij Regiobloemist

De Monstera geeft jouw kamer een frisse, natuurlijke uitstraling. Wil jij de Monstera kopen? Regiobloemist helpt je graag verder. Wanneer je de plant voor 23:59 uur bestelt, kun je hem de volgende dag al een mooi plekje in huis geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Monstera cadeau te doen. Jij vult de datum en het afleveradres in en vervolgens doen wij de rest. De plant is hartstikke leuk om te geven voor een verjaardag, Moederdag of een andere speciale dag. Ook kun je het nog extra persoonlijk maken, door een persoonlijke boodschap toe te voegen. Iemand feliciteren, succes of beterschap wensen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ben je niet in staat om bij iemand langs te gaan? Dan is het geven van een Monstera met persoonlijke boodschap een hele mooie oplossing.

Meer weten?

Wil jij nu meer weten over de Monstera plant of over onze andere bloemen en planten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen en adviseren jou graag. Samen komen we er uit!