Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Zonnebloem

Wil jij iemand verrassen of troosten, maar ontbreken je de juiste woorden? Doe diegene dan een zonnebloem cadeau van de Regiobloemist. Soms is het heel lastig om zinnen goed te wegen en in te schatten welke teksten de juiste zijn. Een zonnebloem kan op zo’n moment een ideale uitkomst zijn. Een bloem zegt soms meer dan duizend woorden! Opties zijn er genoeg bij Regiobloemist, dus schroom niet om rustig te bekijken welk boeket bij jou past.

Symbool voor kracht

Iedere afzonderlijke bloem die te bestellen is bij Regiobloemist heeft een bepaalde betekenis. Zo ook bij de zonnebloem! Zonnebloemen worden door menigeen gezien als een symbool voor kracht. Maar dat is niet het enige kernwoord dat vaak gekoppeld wordt aan deze bloem. Bewondering en loyaliteit zijn andere betekenissen die worden toegekend aan deze knalgele bloem.

Zonnebloemen bestellen bij Regiobloemist?

Anders dan bij rozen of tulpen het geval is, zijn zonnebloemen niet te bestellen in verschillende kleuren of lengtes. Er is tenslotte maar één soort zonnebloem in de wereld, die te herkennen zijn aan de knalgele bladeren, donkerbruine binnenkant en de lange steel. Toch zijn er variaties mogelijk bij de Regiobloemist. Zit de kracht in het geven van een bloemetje voor jou in de eenvoud? Lever dan het Zonnebloem Boeket af bij de begunstigde. Dit boeket bestaat -op wat groene bloemetjes na- louter uit zonnebloemen.

Staat de zomer voor de deur en wil jij een vriend een prettige vakantie toewensen? Met het Zomers veldboeket gaat zijn vrije periode in elk geval voortvarend van start. Dit veldboeket bestaat niet alleen uit zonnebloemen; rozen en de lisianthus zijn eveneens onderdeel van dit vrolijke bloemstuk!

De Regiobloemist: specialist in opfleuren!

Bestel je een boeket bij de Regiobloemist? Dan kun je rekenen op 7 dagen versgarantie. Dit houdt in dat de bij u bezorgde bloemen er minimaal één week goed uitzien. Zoals de naam al doet vermoeden, bezorgen wij bloemen door heel Nederland. Van Sneek tot Sittard-Geleen en van Heerlen tot Haarlem: wij zijn de bloemist in iedere regio!