Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Zonnebloem

Banner Zonnebloem

Wil jij iemand verrassen of troosten, maar ontbreken je de juiste woorden? Doe diegene dan een zonnebloemen boeket cadeau van Regiobloemist. Soms is het heel lastig om zinnen goed te wegen en in te schatten welke teksten de juiste zijn. Een zonnebloem kan op zo’n moment een ideale uitkomst zijn. Een bloem zegt soms meer dan duizend woorden! Opties zijn er genoeg bij Regiobloemist, dus schroom niet om rustig te bekijken welk boeket bij jou past. Bij ons kun je de mooiste zonnebloemen kopen en kun je de zonnebloemen laten bezorgen op een adres naar keuze. Voor wie ga jij een mooie zonnebloem kopen?

Boeket zonnebloemen kopen: een symbool van kracht

Iedere afzonderlijke bloem die te bestellen is bij Regiobloemist heeft een bepaalde betekenis. Zo ook de zonnebloem! Zonnebloemen worden door menigeen gezien als een symbool voor kracht. Maar dat is niet het enige kernwoord dat vaak gekoppeld wordt aan deze bloem. Bewondering en loyaliteit zijn andere betekenissen die worden toegekend aan deze knalgele bloem. Laat je een mooi boeketje zonnebloemen bezorgen bij een familielid, goede vriend(in), kennis of andere dierbare? Dan wens je de ontvanger dus eigenlijk veel kracht en voorspoed toe.

Zonnebloemen kopen bij Regiobloemist = topkwaliteit ontvangen

Besluit je om een boeket zonnebloemen te kopen bij Regiobloemist? Dan kun je rekenen op 7 dagen versgarantie. Dit houdt in dat de bezorgde bloemen er minimaal één week goed uitzien. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij (of de ontvanger van jouw boeket) minimaal een week lang plezier beleeft van het boeket. Wanneer je besluit om zonnebloemen te kopen wil je er uiteraard wel langer dan een paar dagen van kunnen genieten. Is dit helaas niet het geval? Dan hoef je geen nieuwe zonnebloemen te kopen, maar sturen wij jou een geheel gratis een nieuw, vers boeket op. Dit noemen we ook wel onze vaasgarantie. Gelukkig zijn de zonnebloemen die je kunt kopen bij ons van erg goede kwaliteit en wordt er zelden gebruik gemaakt van deze garantie.

Zonnebloemen bestellen bij Regiobloemist?

Anders dan bij rozen of tulpen het geval is, kun je zonnebloemen niet kopen in verschillende kleuren of lengtes. Er is tenslotte maar één soort zonnebloem in de wereld, die te herkennen is aan de knalgele bladeren, donkerbruine binnenkant en de lange steel. Toch zijn er variaties mogelijk bij Regiobloemist. Zo kun je verschillende boeketten met zonnebloemen bij ons kopen. Zit de kracht in het geven van een bloemetje voor jou in de eenvoud? Lever dan het Zonnebloem Boeket af bij de begunstigde. Dit boeket bestaat -op wat groene bloemetjes na- louter uit zonnebloemen.

Staat de zomer voor de deur en wil jij een vriend of vriendin een prettige vakantie toewensen? Met het Zomers veldboeket gaat zijn of haar vrije periode in elk geval voortvarend van start. Dit veldboeket bestaat niet alleen uit zonnebloemen; rozen en de lisianthus zijn eveneens onderdeel van dit vrolijke bloemstuk!

Zonnebloemen kopen met of zonder extraatje

Bij Regiobloemist kun je jouw zonnebloemen kopen met of zonder extraatje. Soms wil je nog iets extra’s, zoals lekkere chocolaatjes, een fles wijn of een handige vaas, aan je bestelling toevoegen. Bij ons is dat mogelijk! Zonnebloemen kopen met daarbij een extra verrassing is altijd leuk. Je kunt jouw verrassing selecteren tijdens het bestelproces. Ook kun je hier een persoonlijk kaartje toevoegen aan jouw bestelling.

Regiobloemist: specialist in opfleuren!

Zoals de naam al doet vermoeden, bezorgen wij bloemen door heel Nederland. Van Sneek tot Sittard-Geleen en van Heerlen tot Haarlem: wij zijn dé bloemist in iedere regio! Wil je ook graag zonnebloemen kopen om iemand op te fleuren of gewoon zomaar? Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het boeket dat je hebt uitgekozen op de gewenste datum op het juiste adres wordt afgeleverd. Heb je nog vragen over onze boeketten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!