Kalender icoon Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Herfstbloemen

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder en de blaadjes vallen van de bomen. Herfstbloemen! Voor de één een wat sombere periode, voor de ander de meest knusse periode van het jaar. Door het natte en relatief slechte weer trek je je veel eerder terug op de bank. Lekker warm onder een dekentje met een kop thee of warme chocolademelk en je favoriete film of serie. Wanneer je steeds meer binnen op de bank zit, wil je natuurlijk wel dat je huiskamer er gezellig en knus uitziet. Door de oranje kleuren van onze herfstboeketten wordt jouw interieur warmer dan ooit. In ons brede herfst assortiment zit er altijd wel een boeket tussen waar jij het tijdens de herfst weer lekker warm van krijgt.

Mooiste herfstbloemen

Er zijn een aantal bloemen die het meest bekend zijn als het gaat om de echte herfst bloem. Denk bijvoorbeeld aan de Lelie, de Chrysant of de Anjer. Deze echte herfst bloemen zijn altijd goed in een herfstboeket. Een herfstboeket is geen herfstboeket zonder één van deze drie bloemen erin. Zorg echter dat je ook de Hortensia en de Physalis niet vergeet. Deze twee herfst bloemen zijn niet te missen in een herfstboeket. De Hortensia is een bloemisten favoriet. Met de mooie bolvormige uitstraling en verschillende kleuren is de Hortensia een bloem die je niet moet willen missen in jouw knusse huiskamer. vergeet uiteraard ook de roos niet. De rode roos staat uiteraard voornamelijk voor liefde, romantiek en respect, dat betekent niet dat deze bloem niet perfect in een herfstboeket past. De rode roos zorgt vaak voor dat ene beetje extra in een boeket waar je soms naar op zoek bent. Mocht je een rode roos nu net iets te heftig vinden voor bij jouw herfstboeket, kan je altijd nog kiezen voor een oranje roos. De oranje roos past perfect bij de andere warme kleuren in een herfstboeket.

Warme huiskamer voor een ander

Het mooie aan een bloemetje bezorgen is dat het niet alleen perfect is voor in jouw eigen huisje. Het is ook nog eens leuk om cadeau te doen aan iemand die je lief hebt. Een mooi idee om een van onze herfstboeketten cadeau te doen aan dierbare. Verwarm daarmee niet alleen jouw eigen huis maar ook dat van een ander. Verspreid de warmte en geniet samen van een prachtige bos bloemen. Door onze zeven dagen versgarantie zijn jij en jouw dierbare verzekerd van minimaal zeven dagen lang stralende bos bloemen.

Kaartje en een cadeautje bij jouw boeket

Wanneer je van plan bent om één van onze herfstboeketten cadeau te doen aan een vriend of vriendin, is het altijd leuk om er een kaartje bij te doen. Schrijf jouw persoonlijke tekst op het kaartje en vergeet ook niet je naam erop te zetten. Zonder naam zal de ontvanger niet weten dat dit lieven geschenk van jou komt. De bezorgers geven namelijk geen persoonlijke informatie van de besteller aan de ontvanger. Wil je in plaats van alleen een kaartje ook nog iets anders leuks toevoegen aan jouw bestelling? Dat kan ook bij Regiobloemist. Bij ons krijg je de mogelijkheid om een cadeautje toe te voegen aan jouw bestelling. Dit kan een lekkere fles wijn zijn of misschien wel een heerlijke reep chocolade. We hebben genoeg mogelijkheden dus er zit altijd wel iets lekkers bij.

Onze service

Naast onze zeven dagen versgarantie zijn wij ook zoveel mogelijk bereikbaar voor eventuele vragen of klachten. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij via onze klantenservice en onze chat van 09.00 uur tot 17.00 uur te bereiken voor al je vragen en opmerkingen. Ook op zaterdagen zijn wij bereikbaar. Dan kan je ons bereiken tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Op deze momenten kan je ons altijd benaderen voor eventuele wijzigingen, klachten of opmerkingen. We zullen je ze goed mogelijk helpen. Mocht je vragen of klachten hebben over een bepaalde order, stuur dan altijd je ordernummer mee met jouw vraag. Op die manier kunnen we makkelijker en sneller uitzoeken wat er aan de hand is.