Dinsdag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Gele bloemen staan symbool voor kracht, groei, vrolijkheid en energie. Een boeket met gele bloemen is daarom perfect om in huis te hebben staan of om cadeau te geven. Wanneer je op zoek bent naar een prachtig geel boeket wil je natuurlijk wel bloemen van de beste kwaliteit. Bij Regiobloemist ben je daarvoor helemaal op de juiste plek. Wij verkopen namelijk alleen de allerbeste kwaliteit bloemen. We werken samen met lokale kwaliteitskwekers en controleren nauwkeurig alle boeketten die de deur uitgaan zodat jij kunt genieten van de allermooiste kwaliteit gele bloemen. Naast gele bloemen hebben we nog veel meer kleuren.

Geel boeket cadeau doen

Naast dat het een goed idee is om je eigen huis op te vrolijken met gele bloemen, zijn bloemen in geel ook perfect om cadeau te doen. De kleur van een boeket kan bepalend zijn voor hoe het boeket ontvangen wordt. Omdat gele bloemen staan voor kracht, groei, vrolijkheid en energie zijn gele bloemen perfect om in een boeket cadeau te geven bij vele gelegenheden. We zetten een paar voorbeelden voor je op een rij:

 • Een nieuw begin: Omdat gele bloemen kracht uitstralen zijn de gele bloemen perfect om cadeau te doen bij een nieuw begin. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer iemand die dicht bij je staat net is verhuisd, wanneer iemand om wie je geeft een nieuwe baan heeft of wanneer iemand na een lange periode een moeilijke knoop heeft doorgehakt, zoals het opzeggen van een baan of het verbreken van een relatie. Met de gele bloemen wens je iemand vreugde, kracht en energie toe. Een supermooi gebaar bij een nieuw begin!
 • Een verjaardag: Een verjaardag is een vreugdevolle gebeurtenis. Een boeket met gele bloemen geven is daarom de perfecte manier om een jarige te verrassen. De vrolijke kleur geel zal een lach op het gezicht van de ontvanger toveren. Het is ook leuk om een boeket te geven met alleen maar gele kleuren, omdat dit niet snel de verwachting is. Je kiest anders dan anderen en daarom komt je cadeau extra origineel over.
 • Iets te vieren: Ook als er iets anders te vieren is dan een verjaardag is een mooi boeket met gele bloemen erin een prachtig cadeau. Vooral wanneer je benadrukt waar de gele bloemen voor staan zal de persoon in kwestie hierdoor aangenaam verrast zijn. Liefde, vreugde, kracht en geluk zijn enorm mooie, positieve waarden.

Het kan soms best lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden. Met een boeket vol gele bloemen van Regiobloemist kun je eigenlijk nooit de mist ingaan. De boeketten zijn van de beste kwaliteit en hebben een 7 dagen vaasgarantie. Hierdoor is de ontvanger verzekert van een prachtig boeket voor tenminste een week. Je kunt ook nog eens eenvoudig een kleinigheidje toevoegen aan je bestelling wanneer je gele bloemen aan iemand cadeau wil doen. Bijvoorbeeld een mooie bijpassende vaas of een chocoladereep. Ook kun je jouw cadeau een persoonlijke touch geven door er een kaartje bij te laten bezorgen.

Gele bloemen herkennen

Gele bloemen herkennen is niet moeilijk, de kleur springt eruit en is niet te missen. Onderscheid maken tussen de verschillende bloemsoorten is daarentegen wel wat lastig. Er zijn namelijk bepaalde gele bloemsoorten die op elkaar lijken. Wanneer je een boeket samenstelt, of laat samenstellen, is het mooi om verschillende bloemsoorten samen te voegen, zo krijg je een speels boeket. Daarnaast zorgt het combineren van verschillende gele bloemen ook voor meer dynamiek in het boeket. Bij Regiobloemist stellen we onze boeketten met veel passie samen, daarom ontvang je bij ons alleen de allermooiste boeketten van de beste kwaliteit.

Bloemen die aansluiten bij het seizoen

Elk seizoen heeft invloed op de stemming, bloemen kunnen hier een positieve rol in spelen. Zo kun je ’s winters de woonkamer een stuk vrolijker maken met een gele bloemen. Ook in de lente is een boeket met gele bloemen uitstekend geschikt. Gele bloemen in het voorjaar zijn een perfecte combinatie omdat het een nieuw begin symboliseert. Bij Regiobloemist werken we samen met lokale telers die rekening houden met de seizoenen voor het groeien van hun bloemen. Wanneer je een boeket met gele bloemen bij Regiobloemist bestelt, krijg je dus altijd gele bloemen die op dat moment ook daadwerkelijk in bloei staan.

Levering naar wens

Wanneer je de gele bloemen bij Regiobloemist bestelt, is de levering van je producten een belangrijk onderdeel. Bij Regiobloemist willen we de levering van jouw bloemen zo goed mogelijk regelen. Zo kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer jouw gele bloemen geleverd worden. Je kunt de datum en het dagdeel zelf kiezen, zodat je zeker weet dat jouw gele bloemen op het juiste moment geleverd worden. Vooral wanneer je een drukke week hebt of wanneer je de bloemen als cadeau wil laten bezorgen is het prettig dat je hier helemaal zelf invulling aan kunt geven. De bloemen worden bezorgd door DHL en de verzending is helemaal gratis, ideaal voor wanneer je niet zelf in de gelegenheid bent om naar een bloemist te gaan!

Verschillende boeketten

Een geel seizoensboeket is een perfecte manier om iemand te verrassen. Dit boeket bestaat uit alle prachtige gele bloemen die op dat moment in bloei staan. Je kunt het boeket helemaal naar wens samenstellen. Of je nu een boeket wil met alleen maar gele bloemen erin of graag met andere kleuren: het is allemaal mogelijk bij Regiobloemist. Een boeket waar gele bloemen ook prachtig in naar voren komen zijn de wildboeketten. Wildboeketten zijn vaak een mengelmoes van allerlei verschillende soorten bloemen in heel veel kleuren. Doordat de kleur zo fel is, springen gele bloemen er altijd prachtig uit.

Verschillende soorten gele bloemen

Een gele bloem is door haar krachtige symboliek altijd heel erg populair. Het is een kleur die andere kleuren goed complimenteert, maar die ook juist voor veel contrast en dynamiek in een boeket kan zorgen. Een aantal prachtige gele bloemen zijn:

 • Gele rozen: Deze prachtige, zacht gele bloemen staan heel mooi in een geel boeket maar complimenteren ook andere zachte kleuren. Daarnaast is deze bloemsoort ook prachtig in een wildboeket. Door de hoogte van de roos steekt het mooi boven de rest uit wat een prachtig effect geeft met bloemen in andere fellere kleuren.
 • Zonnebloem: misschien is het wel de meest bekende gele bloem die er bestaat. Het blijft ook echt een prachtexemplaar. De zonnebloem groeit van augustus tot oktober en is prachtig om in de late nazomer en begin van de herfst in huis te hebben. Het geeft een zomers gevoel en de warme kleur van de gele bloemen maakt iedereen vrolijk.
 • Voorjaarszonnebloem: De voorjaarszonnebloemen zijn wat kleiner van formaat en doen wellicht meer denken aan een margriet dan aan een zonnebloem. Deze prachtige gele bloemen groeien voornamelijk in het voorjaar en geven een heel mooi effect in veel verschillende soorten boeketten.
 • Dit is pas een greep uit de vele gele bloemen die er bestaan, wanneer je een boeket met gele bloemen bij Regiobloemist bestelt, zullen wij er alles aan doen om de mooiste gele bloemen van het seizoen voor je te selecteren.

  Gele bloemen als decoratie

  Door de symbolisatie van vreugde, kracht, groei en energie zijn gele bloemen ook perfect als decoratie. De kleur geel heeft een positief effect doordat mensen het associëren met energie, zon, lente, levensplezier en geluk. Daarnaast zijn gele bloemen ook uitstekend geschikt voor grote zakelijke evenementen of evenementen op scholen. De reden hiervoor is dat de kleur geel het brein stimuleert en daardoor zorgt voor focus en inspiratie maar ook voor creativiteit en fantasie. Gele bloemen geven dus een positieve draai aan de sfeer in een ruimte en maakt dat de mensen in de ruimte geneigd zijn om vrolijk gestemd te zijn.

  Gele bloemen bestellen bij Regiobloemist

  Wil je graag gele bloemen bestellen? Bij Regiobloemist is dat makkelijk, snel en veilig. Je geniet van de mooiste gele bloemen zonder hier veel moeite voor te doen. Bij Regiobloemist bieden we meerdere betaalmogelijkheden, zodat je de gele bloemen geheel naar wens kunt afrekenen. Wanneer je jouw bestelling voor 14:00 uur plaatst dan doen we er alles aan om de bloemen vandaag nog te bezorgen bij je thuis! Wanneer dit niet lukt en je de bloemen voor 23:59 uur bestelt dan heb je ze in ieder geval de eerstvolgende werkdag in huis. Onze bloemen hebben een versgarantie van 7 dagen waardoor je ze met volle vertrouwen ook aan anderen cadeau kunt doen.

  Vragen of meer informatie over deze bloemen?

  Heb je na het lezen van deze pagina toch nog een vraag over de gele bloemen of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van bestellen bij Regiobloemist? Of ben je benieuwd naar onze andere kleuren bloemen? We helpen je graag verder! Naast dat je altijd contact op kunt nemen met onze bloem specialisten, is er ook een pagina met meest gestelde vragen. Wellicht zie je het antwoord daar al tussen staan! Lukt dit niet? Ons contactformulier op de website is eenvoudig in te vullen. Wanneer je deze invult zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.