Veilig en vertrouwd winkelen bij Regiobloemist.nl

Bij Regiobloemist.nl kunt u veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of u veilig kan betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden. Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geven de keurmerken aan dat wij daaraan voldoen. Heeft u toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met ons op via info@regiobloemist.nl.


Regiobloemist.nl is gecertificeerd door:

Webshop Keurmerk (WSK)
Het Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Bekijk ons certificaat van Webshopkeurmerk voor Regiobloemist.


Trusted Shops met kopersbescherming
Je wilt met een gerust hart aankopen kunnen doen op het internet, zonder je zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van de webwinkel. Trusted Shops heeft deze webwinkel Regiobloemist.nl gecertificeerd en biedt jou de mogelijkheid aan om je aankoop te beschermen. Zo kun je op deze website zonder risico bestellen.

Bekijk ons certificaat van Trusted Shops voor Regiobloemist.