Veilig en vertrouwd winkelen bij Regiobloemist.nl

Niet iedere consument is vertrouwd met het winkelen op internet. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want winkelen op internet is gemakkelijk en snel. Bij Regiobloemist.nl kunt u in ieder geval veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of u veilig kan betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden. Op alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te winkelen geven de keurmerken aan dat wij daaraan voldoen. Heeft u toch nog vragen over het bestellen via internet, neem dan contact met ons op via 020-702 81 80 of info@regiobloemist.nl.


Regiobloemist.nl is gecertificeerd door:

Thuiswinkel waarborg
Als onafhankelijke organisatie certificeert Thuiswinkel waarborg internetwinkels, waarbij aan voorwaarden en gedragsregels moet worden voldaan. Om haar ledenbestand op een hoogwaardig niveau te houden voeren zij periodieke controles uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor consumenten betekent dit dat U prettig en veilig bij de aangesloten winkels aankopen kunt doen. Door alleen internetwinkels toe te laten die aan de hoogste eisen voldoen, biedt Thuiswinkel een reeks van bedrijven waar U vertrouwd Uw online aankopen kunt doen. Regiobloemist B.V. is hier zeker een van.

Onze pagina op Thuiswinkel.org staat hier.
Ons certificaat op Thuiswinkel.org staat hier.


Trust Ecommerce Europe
Het keurmer Trust Ecommerce Europe is een organisatie die de veiligheid en betrouwbaarheid van website in Europe controleert. Onze website en service voldoet aan al de eisen en wensen van dit betrouwbaar europe's keurmerk. Via Thuiswinkel.org ontvangen wij een algemeen keurmerk voor heel Europa.

Het certificaat via Thuiswinkel.org staat hier.


flower delivery Trusted Flower Delivery
Regiobloemist voldoet aan de wensen en eisen van flowerdelivery.io (internationale bloemen bezorging). Alleen professionale bloemisten of organisaties met professionale bloemisten worden toegelaten. Dit geeft de besteller meer zekerheid dat de aangesloten bloemenwinkels / bloemisten voldoen aan alle nieuwe IT en bezorgingseisen.

Flower delivery


Webshop Keurmerk (WSK)
Het Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van winkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Het Webshop Keurmerk is onafhankelijk en alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Het certificaat via Webshopkeurmerk voor Regiobloemist staat hier.