Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Gefeliciteerd bloemen

Zoek je perfect cadeau om iemand te feliciteren? Bloemen zijn een ideaal gefeliciteerd cadeau. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jarig is, een nieuwe baan heeft of zijn/haar diploma heeft behaald. Wat de gelegenheid ook is, de beste felicitatie is een prachtige bos bloemen. De mooiste gefeliciteerd bloemen koop je eenvoudig en snel via de website van Regiobloemist.

Bij Regiobloemist weten wij als geen ander dat het juiste boeket veel kan zeggen. Het laat zien dat je aan iemand denkt. Om je keuze voor het juiste boeket makkelijk te maken, tonen we hieronder enkele mooie boeketten die perfect te gebruiken zijn om iemand proficiat te wensen of te feliciteren. Ook als je zelf niet aanwezig kunt zijn.

Gefeliciteerd bloemen kopen via Regiobloemist

Als je iemand wilt verrassen en gefeliciteerd wilt zeggen, is het belangrijk om goed na te denken welk boeket het beste past bij de persoon die jij wilt feliciteren. Denk goed na wat de lievelingskleuren of eventueel -bloemen zijn van de ontvanger. Zo weet je zeker dat je iemand helemaal blij maakt. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het als iemand jouw lievelingsbloemen bezorgd? Daar zou jij zelf toch ook hartstikke blij van worden?

Welke bloemen passen er bij een felicitatie?

Wanneer je iemand een bos bloemen voor de verjaardag wilt sturen. Een nieuwe baan of een andere feestelijk moment wilt verrassen. Kan je dit op verschillende manieren doen. Laat bloemen versturen, zo laat je de ontvanger weten dat je aan diegene denkt. Bovendien heeft een gefeliciteerd boeket een feestelijk tintje, waardoor je iemand gegarandeerd blij maakt.

Maar welke bloemen passen er nu het beste bij een gefeliciteerd boeket? Als je iemand wilt feliciteren dan is dit een vrolijk moment. Hier passen logischerwijs vrolijke bloemen bij. Niet gek ook dat je tussen onze gefeliciteerd bloemen veel bloemen vindt in vrolijke kleuren. Van rood en oranje tot aan paars en geel: verschillende kleuren zijn mogelijk. Of je nu op zoek bent naar felicitatie bloemen voor een vrouw of een man: één ding is zeker, vrolijke kleuren mogen! Dit straalt één en al feest uit.

Er is niet per se één soort bloem die je altijd kan geven om iemand te feliciteren. Niet elke bloem bloeit het hele jaar door, dus daarom verschilt het welke boeketten we aanbieden. Daarom is het altijd slim om na te denken of de ontvanger een voorkeur heeft qua kleur om bloemsoort en hier jou keuze op te baseren. Heb je geen idee wat de ontvanger mooi vindt? Of vind je het lastig om een goede keuze te maken? Met een gemixt boeket zit je altijd goed.

Maak jouw felicitatie af

Je hebt een mooi boeket gekozen om je man, vrouw, familie of collega te feliciteren. Bij deze bos bloemen kun je altijd een kaartje bestellen. Tijdens de bestelling kun je een persoonlijke tekst aangeven. Wij zorgen vervolgens dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt je felicitatie met bos bloemen nog wat persoonlijker. Schrijf in 230 tekens op waarom je iemand wilt feliciteren. Vergeet niet om de naam van de ontvanger op het kaartje te schrijven, maar ook de naam van jezelf. Zo maak je er een persoonlijk kaartje van en is de verrassing voor de ontvanger nog groter.

Heb je nu geen idee wat voor een boodschap je op het kaartje kan schrijven? We geven je graag wat inspiratie:

 • Bij een verjaardag hoort een bloemetje, gefeliciteerd!
 • Een nieuwe baan: gefeliciteerd! Dit boeket bloemen is daarom dik verdiend!
 • Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Met dit bloemetje haal je gelijk veel sfeer in huis!

 • Dit zijn zomaar wat voorbeelden van boodschappen voor op het kaartje. Natuurlijk ben je zelf vrij om er jouw twist aan te geven. Jij kent de ontvanger immers beter dan wij dat doen.

  Cadeautje erbij?

  Wil je jouw felicitatie met een bos bloemen specialer maken? Kies dan naast het boeket om een cadeau toe te voegen. Denk aan een heerlijke fles wijn, knuffel of doosje chocolade. Dit doe je in het bestelproces. Kies de bloemen die jij graag wilt bestellen als felicitatie en kies eventueel ook voor een extraatje. Hiermee maak jij jouw felicitatie af. Voor welk cadeautje je moet kiezen? Dat is geheel aan jou. Verplaats je in de ontvanger en ga voor jezelf na wat hij of zij leuk zou vinden om te krijgen.

  Naast dat je een fles wijn, chocolade of knuffel kan bestellen, is het ook mogelijk om een cellofaan toe te voegen aan de bestelling. Deze doorzichtig en gladde verpakking maakt elke bos bloemen nog feestelijker. Een must dus voor als je iemand wilt feliciteren.

  Ook is het een aanrader om een vaas toe te voegen aan de bestelling. Misschien heeft de ontvanger wel meer bloemen ontvangen en dus geen vaas meer in huis. Hier speel jij dan mooi op in met jouw boeket inclusief vaas. Zo maak je de ontvanger nog blijer. Want zeg nou eerlijk, van vazen kan je nooit genoeg krijgen!

  Altijd verse bloemen

  Heb je bloemen uitgekozen? Dan is het goed om te onthouden dat bloemen natuurproducten blijven. Hierdoor kunnen er enkele afwijkingen zijn met hoe het boeket er in het echt uitziet in vergelijking met de foto. Wij vinden het belangrijk dat we kiezen voor kwaliteit. Natuurlijk is het wel zo dat als je rozen bestelt, je ook wel echt rozen krijgt. De uitzondering geldt alleen bij de mixboeketten.

  Doordat wij samenwerken met lokale bloemisten door heel Nederland, kunnen we zo vers mogelijk het boeket bezorgen. Daarnaast geven we altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten. De ontvanger kan dus lang genieten van jouw felicitatie.

  Zo lang mogelijk genieten van de felicitatie bloemen

  Wanneer je felicitatie bloemen koopt voor iemand dan hoop je natuurlijk dat diegene zo lang mogelijk plezier beleeft van het boeket. Als je iemand gefeliciteerd bloemen geeft of je ze zelf krijgt dan wil je vast ook dat iemand anders of jezelf zo lang mogelijk plezier beleeft aan de bloemen. Deels ligt het natuurlijk aan de kwaliteit van de bloem. Je kan hierin ons vertrouwen. Wij versturen enkel de meest verse producten van topkwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je bloemen in huis haalt die lang mooi blijven op de vaas. Wil je nou nog langer genieten van het boeket? In aardewerk potten en vazen blijven vaak bacteriën achter. Gebruik daarom altijd een glazen vaas. Maak de glazen vaas goed schoon voor gebruik. Een druppeltje chloor kan geen kwaad, maar spoel daarna wel goed uit.

  Zodra de bloemen zijn bezorgd, is het een aanrader om de stelen goed schuin af te snijden. Haal de bladeren aan de onderkant van de stelen af, zodat ze nooit in het water kunnen komen. Zet de bloemen zo snel mogelijk op schoon water. Ook raden we je aan om altijd de bloemenvoeding die we erbij leveren te gebruiken.

  Een andere tip die we je mee willen geven is om het water regelmatig te verschonen. Doe dit voordat je ziet dat het water echt troebel begint te worden. Denk eraan dat de rozen houden van een koele plek (anders komen ze te snel uit). Verder houden ze niet van tocht, fruit en staan ze niet graag in de volle zon. Fruit is belangrijker dan je denkt. Hou de bos weg van fruit. Bloemen bederven namelijk sneller in de buurt van fruit door een gas wat van het fruit komt. Zet het boeket dus niet op de eettafel naast de fruitschaal.

  Spoedige levering, wanneer jij het wenst

  Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een bestelling plaatst je nooit lang hoeft te wachten tot de bloemen worden geleverd. Daarbij kun je altijd zelf aangeven op welke datum je de gefeliciteerd bloemen wil laten bezorgen. Hoe leuk is dat het als dit op de dag is wanneer de ontvanger jarig is, geslaagd is of een jubileum viert? Zo zorg je ervoor dat de dag van de ontvanger nog specialer wordt, omdat je laat zien dat je aan hem of haar denkt.

  Vragen over gefeliciteerd bloemen kopen?

  Lukt het niet helemaal met de gefeliciteerd bloemen bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen. Wij helpen je graag verder!