Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Gefeliciteerd bloemen

Er zijn veel verschillende redenen om iemand te feliciteren. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jarig is, een nieuwe baan heeft of zijn/haar diploma heeft behaald. Wat de gelegenheid ook is, de beste felicitatie is een prachtige bos bloemen. De mooiste boeketten bestel je eenvoudig en snel via de website van Regiobloemist.

Bij Regiobloemist weten wij als geen ander dat het juiste boeket veel kan zeggen. Het laat zien dat je aan iemand denkt. Om je keuze voor het juiste boeket makkelijk te maken, tonen we hieronder enkele mooie boeketten die perfect te gebruiken zijn om iemand proficiat te wensen of te feliciteren. Ook als je zelf niet aanwezig kunt zijn.

Bloemen bestellen via Regiobloemist

Welk boeket past het beste bij de persoon die jij wilt feliciteren? Het gewenste boeket bestel je eenvoudig in drie stappen. Wij sturen het gewenste boeket vervolgens door naar onze lokale bloemist, die deze zal maken en bezorgen. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Wij werken met meer dan 500 bloemisten door heel Nederland, dus je kunt de bloemen overal laten bezorgen.

Omdat de lokale bloemist het boeket van de foto namaakt, kan het zijn dat het uiteindelijke boeket enigszins afwijkt. Bloemen blijven een natuurproduct, waardoor er enkele afwijkingen kunnen zijn. Uiteraard zal de bloemist altijd het boeket zo goed mogelijk namaken met de beschikbare bloemen. Wij geven altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten. De ontvanger kan dus lang genieten van jouw felicitatie.

Maak jouw felicitatie af

Je hebt een mooi boeket gekozen om je man, vrouw, familie of collega te feliciteren. Bij deze bos bloemen kun je altijd een gratis kaartje bestellen. Tijdens de bestelling kun je een persoonlijke tekst aangeven. Wij zorgen vervolgens dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt je felicitatie met bos bloemen nog wat persoonlijker.

Wil je jouw felicitatie met een bos bloemen specialer maken. Kies dan naast het boeket om een cadeau toe te voegen. Denk aan een heerlijke fles wijn, knuffel of doosje chocolade. Dit doe je in het bestelproces. Kies de bloemen die jij graag wilt bestellen als felicitatie en kies eventueel ook voor een extraatje. Hiermee maak jij jouw felicitatie af.

De gefeliciteerd bloemen spoedig geleverd

Wanneer jij jouw bestelling voor 14 uur plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Dit gebeurt door een lokale bloemist of door een transporteur. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling de volgende dag aan. Dit is altijd nog zeer snel. In het weekend kan de bezorging iets langer duren, doordat de bloemist op zondag vaak gesloten is. 

Lukt het niet helemaal met de bloemen bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen.