Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Gefeliciteerd bloemen

Er zijn veel verschillende redenen om iemand te feliciteren. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jarig is, een nieuwe baan heeft of zijn/haar diploma heeft behaald. Wat de gelegenheid ook is, de beste felicitatie is een prachtige bos bloemen. De mooiste gefeliciteerd bloemen koop je eenvoudig en snel via de website van Regiobloemist.

Bij Regiobloemist weten wij als geen ander dat het juiste boeket veel kan zeggen. Het laat zien dat je aan iemand denkt. Om je keuze voor het juiste boeket makkelijk te maken, tonen we hieronder enkele mooie boeketten die perfect te gebruiken zijn om iemand proficiat te wensen of te feliciteren. Ook als je zelf niet aanwezig kunt zijn.

Gefeliciteerd bloemen kopen via Regiobloemist

Welk boeket past het beste bij de persoon die jij wilt feliciteren? Denk goed na wat de lievelingskleuren of eventueel -bloemen zijn van de ontvanger. Bloemen blijven een natuurproduct, waardoor er enkele afwijkingen kunnen zijn. Uiteraard zal de bloemist altijd het boeket zo goed mogelijk namaken met de beschikbare bloemen. Wij geven altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten. De ontvanger kan dus lang genieten van jouw felicitatie.

Maak jouw felicitatie af

Je hebt een mooi boeket gekozen om je man, vrouw, familie of collega te feliciteren. Bij deze bos bloemen kun je altijd een gratis kaartje bestellen. Tijdens de bestelling kun je een persoonlijke tekst aangeven. Wij zorgen vervolgens dat deze tekst op het kaartje komt te staan. Zo wordt je felicitatie met bos bloemen nog wat persoonlijker. Wil je jouw felicitatie met een bos bloemen specialer maken. Kies dan naast het boeket om een cadeau toe te voegen. Denk aan een heerlijke fles wijn, knuffel of doosje chocolade. Dit doe je in het bestelproces. Kies de bloemen die jij graag wilt bestellen als felicitatie en kies eventueel ook voor een extraatje. Hiermee maak jij jouw felicitatie af.

Spoedige levering, wanneer jij het wenst

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een bestelling plaatst je nooit lang hoeft te wachten tot de bloemen worden geleverd. Daarbij kun je altijd zelf aangeven op welke datum je de gefeliciteerd bloemen wil laten bezorgen. Hoe leuk is dat het als dit op de dag is wanneer de ontvanger jarig is, geslaagd is of een jubileum viert? Zo zorg je ervoor dat de dag van de ontvanger nog specialer wordt, omdat je laat zien dat je aan hem of haar denkt.

Vragen over gefeliciteerd bloemen kopen?

Lukt het niet helemaal met de gefeliciteerd bloemen bestelling of heb je specifieke vragen of wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Laat het bestelnummer achter als je deze al hebt, dan kunnen wij jouw vraag sneller afhandelen. Wij helpen je graag verder!