Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Ananasplant kopen

Ben je op zoek naar iets nieuws en unieks voor in je woonkamer? Stop dan met zoeken en haal een van onze ananasplanten in huis. Unieker dan deze, toch wel vreemde, ananasplant ga je niet snel ergens vinden. Vul een nog leeg plekje in je huis op met deze plant en breng extra sfeer in je huis!

Ananasplant kopen

Hoe meer groen hoe beter. De ananasplant wordt steeds populairder en door zijn gemakkelijke verzorging is het voor zelfs de grootste planten beginner een topplant. De plant hoeft maar één keer per week een beetje water en hoeft niet gesnoeid te worden. Deze makkelijke plant, met ook nog eens een hele mooie prijs, wil je eigenlijk niet missen in huis.

Ananasplant tegen snurken?

Het gerucht gaat dat de ananasplant perfect helpt tegen mensen die snurken. Zo schijnt het dat wanneer je de plant in de slaapkamer zet, al je snurk problemen gelijk verleden tijd zijn! Echter klopt hier niks van. De plant vrolijkt je slaapkamer zeker heel erg op, maar helpen tegen snurken doet de plant niet. Gelukkig zit de plant wel vol vitamientjes voor een ander moment. De ananasplant is gekweekt als sierplant, echt heel erg lekker is de ananas niet, maar eetbaar is het wel. mocht je een hapje willen nemen zorg dan wel dat de vrucht oranje genoeg is!

Vragen over de ananasplant?

Wanneer je vragen hebt over de ananasplant of over je bestelling kun je altijd bij ons terecht via de chat. Rechtsonder in de pagina kun je van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur live contact met ons opnemen. Op zaterdagen is dat van 09.00 uur tot 13.00 uur. Wij zullen je zo goed mogelijk te woord staan met je vragen en of opmerkingen. Heb je vragen buiten de 09.00 uur en 17.00 uur om, stuur ons dan een mailtje op info@regiobloemist.nl en dan proberen we je zo snel mogelijk te woord te staan.