Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Chlorophytum (graslelie) kopen?

De Chloropythum zegt je misschien in eerste instantie niet zoveel, maar de graslelie misschien wel. Deze plant is een erg makkelijke plant die supermooi staat in elke ruimte. Dat is niet het enige voordeel. Wist je dat de Chloropythum erg goed is in het verwijderen van schadelijke stoffen in de lucht? Chapeau! Deze plant is dus niet alleen een lust voor het oog, het draagt ook bij aan je gezondheid. Neem een kijkje in ons aanbod met Chlorophytum planten en plaats je bestelling.

Over de Chlorophytum

De Chlorophytum kent zijn oorsprong uit het zuidelijke gebied van Afrika. Hier groeit de plant als bodembedekker. In de 19e eeuw hebben we ook in Nederland kennis mogen maken met deze plant. Het is één van de beste planten als het aankomt op luchtzuivering. Hierdoor kiezen heel veel mensen ervoor om deze plant in hun woonkamer of kantoor te zetten.

Qua onderhoud is het ook een erg makkelijker plant. Als je ongeveer rekening houdt om twee keer per week een scheutje water te geven, dan is de Chlorophytum helemaal blij. Vergeet je het en sla je dit een keer over? Geen probleem. Qua licht- en standplaats kan je deze plant het beste plaatsen op een lichte plek, zonder direct zonlicht. Zo weet je zeker dat deze kamergenoot prachtig tot zijn recht komt.

Voeg een extraatje toe!

Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? De Chlorophytum is superleuk om aan iemand te geven. Wil je dit doen? Voeg dan een kaartje toe aan je bestelling. Vergeet niet om een leuke boodschap hier op te zetten, zo maak je het cadeau nog persoonlijker. Wil je iemand nou echt goed verrassen? We raden je aan om dan een cadeau toe te voegen aan de plant. Kies bijvoorbeeld voor een leuke vaas of een lekkere reep chocolade. Wedden dat je de ontvanger hier nog blijer mee maakt?

Chlorophytum kopen?

Yes, het is nu tijd om de Chlorophytum te kopen. Daarbij profiteer je bij Regiobloemist altijd van veel voordelen. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je aankoop in huis is. Als je een bestelling plaatst voor 14:00 uur dan heb je jouw aankoop vaak de volgende dag al in huis. Komt de volgende dag niet uit, of wil je hem op een speciale dag laten bezorgen? Dan kun je zelf een ander bezorgmoment kiezen. Hartstikke handig voor wanneer je iemand op een verjaardag of een andere speciale dag wilt verrassen.

Meer weten over de Chlorophytum?

Neem eens een kijkje tussen ons aanbod met Chlorophytum en plaats vandaag nog je bestelling. Wil je meer weten over de deze prachtige en ideale kamerplant of over het plaatsen van een bestelling? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag verder.