Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Gelegenheid

Zeg het met bloemen! Voor elke gelegenheid is een bos bloemen de perfecte oplossing. Is er iemand jarig en valt er wat te vieren? Wil je iemand laten zien dat je van hem of haar houdt? Is iemand verhuisd of wil je iemand sterkte wensen? Er zijn genoeg prachtige redenen voor een mooi boeket. Selecteer jouw speciale gelegenheid en ga op zoek naar het juiste boeket voor deze gelegenheid. Bekijk hier alle boeketten.

Een extraatje toevoegen voor een speciale gelegenheid

Om er zeker van te zijn dat de ontvanger weet dat de bloemen afkomstig zijn van jou, raden we je aan om een kaartje toe te voegen aan het boeket. Schrijf hier een persoonlijke boodschap op. Zo weet je zeker dat je de ontvanger nog meer verrast. Wil je nou nog iets extra’s geven aan iemand? Het is ook mogelijk om een extra cadeau toe te voegen aan het boeket voor die ene gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, een ballon of een fles wijn. Waar denk jij iemand mee te verrassen?

Verschillende locaties geleverd

Onze bloemen en cadeaus kun je overal laten bezorgen, dus laat het leveren bij iemand thuis, bij een bedrijf of op een andere locatie. Geef dus het adres door waar jij het bloemen wilt bezorgen en wij zorgen ervoor dat dit in orde komt.

Levertijd

Wat betreft de levertijd is het goed om te weten dat we erg flexibel zijn. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je gelegenheid bloemen wilt kopen en deze zo snel mogelijk wilt laten bezorgen. Kies dan voor de eerstvolgende optie. Is er een bepaalde datum wanneer jij de bloemen wilt laten bezorgen? Dat kan ook! Geef dan de desbetreffende datum op en wij zorgen ervoor dat het in orde komt.

Meer weten over het verzenden van gelegenheid bloemen?

Als je op zoek bent naar bloemen voor een speciale gelegenheid dan zit je op deze pagina helemaal goed. We hebben de bloemen voor de diverse gelegenheden gecategoriseerd zodat je altijd een goed beeld hebt welke bloemen er passen bij welk moment. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We hebben ook veel mogelijkheden voor zakelijke toepassingen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen met al jouw vragen omtrent de bestelling. Heb je al een bestelnummer? Vermeld deze dan in het contactformulier. Op deze manier kunnen we je nog eenvoudiger helpen.