Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Rozen bestellen

Wil je rozen bestellen? Dan kunnen daar meerdere redenen voor zijn. In veel situaties is rozen bestellen onderdeel van een romantisch gebaar, zoals rozen geven aan je eeuwige liefde. Wanneer je dit als romantisch gebaar wilt doen, is de kwaliteit van een rozenboeket van groot belang. Bij Regiobloemist kun je rekenen op de beste kwaliteit. Rozen bestellen doe je via Regiobloemist direct bij de bron. Naast rozen bestellen, kun je bij ons ook een extra cadeautje toevoegen aan de bestelling. Online rozen bestellen is niet alleen leuk, maar ook origineel. Wil je vandaag rozen laten bezorgen, bekijk dan snel het ruime rozen assortiment van Regiobloemist.

Rozen bestellen in verschillende kleuren

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie bos rozen? En bos rozen bestellen hoort gemakkelijk en snel te zijn, zonder gedoe. Op Regiobloemist.nl hebben we diverse rozenboeketten gemaakt. Ook tijdens het seizoen van de pioenrozen. Je kunt van tevoren zien hoe een rozen boeket eruit ziet en de rozen bestellen is dan zeer gemakkelijk en snel. Bij Regiobloemist kun je verschillende soorten rozen kopen, maar kun je natuurlijk ook rozen bestellen in verschillende kleuren. Kies de kleur van de roos die past bij het gebaar dat je wilt versturen:

  • rood staat voor liefde en passie.
  • roze staat voor staat voor geluk, bewondering en vreugde.
  • wit staat voor zuiverheid en puur.
  • geel staat voor vrolijkheid en warmte.
  • oranje staat voor passie en verlangen.
  • gemengd staat voor vrolijkheid.

Na het kiezen van je favoriete kleur is rozen bestellen gemakkelijk. Je voegt het boeket rozen toe aan de winkelwagen door te klikken op de knop 'bestellen'. Daarna kun je in de kassa het bezorgadres van de ontvanger invullen, de juiste bezorgdatum kiezen en daarna vul je je eigen gegevens in.

Na het invullen, controleer je of alles correct is. Klik daarna op betalen via bijvoorbeeld iDeal en dan ontvangen wij meteen de bestelling. Je ontvangt altijd een orderbevestiging van de rozen die je gekocht hebt. Rozen versturen was nog nooit zo gemakkelijk.

Rozen met persoonlijke kaart

Tijdens het rozen bestellen kun je een persoonlijk kaartje toevoegen voor een persoonlijk bericht aan de ontvanger. De tekst kun je invullen bij de gegevens van de ontvanger in de kassa. Vergeet niet je naam te vermelden op het kaartje, dit is wat degene bij wie we de rozen bezorgen ziet. Zo kun je dus ook met Valentijnsdag rozen bestellen en anoniem laten bezorgen.

Losse rozen bestellen, kies zelf aantal

Wil je iets speciaals zeggen met een vast aantal rozen, zoals 100 rozen? Is er iemand jarig en je wilt graag de leeftijd in het aantal rozen uitdrukken? Of wil je 20-, 30-, 40- of bijvoorbeeld 50 rozen bestellen bij een jubileum? Dat kan allemaal bij Regiobloemist.nl. We hebben zelfs een speciaal product genaamd losse rozen. Hierbij is het mogelijk dat jij zelf bepaalt hoeveel rozen er in het boeket komen, dus makkelijk als je 100 rode rozen wilt laten bezorgen of juist 87 rozen. Of 100 witte rozen. Je kiest de kleur en daarna vul je het aantal rozen in. Net hoeveel jij wilt.

Rozen bestellen en laten bezorgen!

Wij van Regiobloemist kunnen jou zeker goed helpen bij het rozen bestellen. Zo bezorgen we altijd op tijd en onze rozen komen altijd vers aan. Omdat wij zo zeker zijn van deze zaak, bieden wij op elk boeket rozen een 7 dagen versgarantie. De klant staat bij ons op nummer 1 en dat merk je. Hoe kun je vandaag rozen bestellen en laten bezorgen?

We laten zien hoe je rozen bestelt en wanneer wij de rozen kunnen bezorgen:

  • Kies een boeket op onze website en klik op 'bestellen'
  • Voeg eventueel een cadeau toe, zoals een flesje wijn of chocolade
  • Vul de gegevens van de ontvanger in, kies bezorgdatum en vul een kaartje in
  • Bekijk de bestelling en reken veilig af en wij bezorgen op je opgegeven bezorgdatum

Vandaag rozen bezorgen?

Wil je rozen bestellen en vandaag nog laten bezorgen? Bestel dan op werkdagen voor 13:00 uur. Dan bezorgd Regiobloemist vandaag nog je boeket rozen. Als je op zaterdag wilt laten bezorgen, bestel dan op zaterdag voor 12:00 uur de bos rozen.

Bos rozen met cadeautje

Rozen bestellen en geven is erg romantisch. Toch kun je dit nog romantischer maken. Zo bieden wij jou tijdens het rozen bestellen, de mogelijkheid om een cadeau toe te voegen. Veel partners zullen het enorm waarderen als er naast de rozen, ook nog lekkere chocola of een goede wijn bij zit. Regiobloemist is de partij die je kan helpen bij rozen bestellen en tegelijkertijd bij het romantische gebaar.

Goedkope rozen van super kwaliteit

Veel websites verkopen rozen bloemen voor een bizar hoog bedrag. Wij van Regiobloemist doen dit anders. Zo zijn al onze bloemen van hoge kwaliteit, maar zijn ze wel betaalbaar. Naast dat rozen bestellen goedkoop is bij Regiobloemist, zijn de beschikbare cadeautjes ook ontzettend scherp geprijsd. Wij van Regiobloemist maken rozen bestellen leuk.

Bieden jullie ook versgarantie op rozen?

Wil je rozen bestellen bij Regiobloemist? Dan bieden wij 7 dagen versgarantie op de rozen. Als de rozen niet 7 dagen op de vaas kunnen blijven, neem dan altijd even contact met ons op. Je hebt 7 dagen versgarantie van Regiobloemist op alle rozenboeketten.

TIPS: Hoe kun je langer van rozen genieten?

In aardewerk potten en vazen blijven vaak bacteriën achter. Gebruik daarom altijd een glazen vaas voor je rozen. Maak de glazen vaas goed schoon voor gebruik. Een druppeltje bio afwasmiddel doet wonderen en ook nog eens goed voor het milieu.

Zodra de rozen zijn bezorgd, snij de stelen goed schuin af. Haal de bladeren aan de onderkant van de stelen af, zodat ze nooit in het water kunnen komen. Zet de rozen zo snel mogelijk op schoon water. Gebruik altijd de bloemenvoeding die we erbij leveren.

We adviseren om het water regelmatig te verschonen. Doe dit voordat je ziet dat het water echt troebel begint te worden. En denk eraan dat de rozen houden van een koele plek (anders komen ze te snel uit). En ze houden niet van tocht, fruit en staan niet graag in de volle zon. Fruit is belangrijker dan je denkt. Hou de bos rozen weg van fruit. De rozen bederven sneller in de buurt van fruit door een gas wat van het fruit komt.