Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Rozen bestellen

Voor het geven van een bos rozen kunnen meerdere redenen zijn. In veel situaties is het een romantisch gebaar zoals rode rozen voor eeuwige liefde. Wanneer je dit als romantisch gebaar wilt geven, is de kwaliteit van een rozenboeket van groot belang. Bij Regiobloemist kun je rekenen op alleen de beste kwaliteit. Rozen bestellen doe direct bij de bron. Naast de beste kwaliteit qua rozen, bieden wij jou ook de kans om een extra cadeautje toe te voegen. Zo koop je bij ons ook de lekkerste chocolade met de mooiste rozen. Online rozen bestellen is niet alleen leuk, maar ook origineel. Wil je vandaag rozen bezorgen, bekijk dan snel het ruime rozen assortiment van Regiobloemist.

Rozen bestellen in verschillende kleuren

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie bos rozen, je krijgt er veel voor terug qua aandacht en respect. Daarom is het fijn als je makkelijk en snel een boeket roosjes kunt sturen, zonder gedoe. Op Regiobloemist.nl hebben we diverse rozenboeketten gemaakt en op de foto gezet. Ook tijdens het seizoen de pioenrozen. Zo kun je zien hoe de rozen boeketten eruit zien en deze kun je allemaal makkelijk en snel rozen bestellen. Er zijn verschillende soorten rozen, maar natuurlijk ook verschillende kleuren. Kies de kleur van de roos die past bij het gebaar dat je wilt versturen:

Als je jouw favoriete kleur hebt uitgekozen, dan kun je in 3 makkelijke stappen de prachtige bloemen bestellen.

Je voegt het rozen boeket toe aan de winkelwagen door te klikken op de knop 'bestellen'. Daarna kun je in de kassa het bezorgadres van de ontvanger invullen, de juiste bezorg datum kiezen en daarna vul je je eigen gegevens in.

Na het invullen, controleer je of alles is ingevuld en klopt. Klik daarna op betalen via bijvoorbeeld iDeal en daarna ontvangen wij meteen de bestelling. Wij gaan ermee aan de slag. U ontvangt altijd een email orderbevestiging van de rozen die je gekocht hebt.

Rozen met persoonlijke kaart

Bij elke bos rozen kun je een persoonlijk kaartje toevoegen voor een persoonlijke kaarttekst voor de ontvanger. De tekst kun je invullen bij de gegevens van de ontvanger in de kassa. Vergeet niet je naam te vermelden op het kaartje, dit is wat de ontvanger ziet als de rozen worden bezorgd. Zo kun je dus ook met Valentijnsdag rozen bestellen en anoniem laten bezorgen.

Losse rozen bestellen, kies zelf aantal

Wil je iets speciaals zeggen met een vast aantal rozen, zoals 100 rozen? Is er iemand jarig en je wilt graag de leeftijd in het aantal rozen zeggen? Is er een 20-, 30-, 40- of bijvoorbeeld 50 rozen bij een jarig jubileum. Je wilt dan natuurlijk ook 50 rozen in het rozen boeket online versturen?

Dat kan allemaal bij Regiobloemist.nl. We hebben zelfs een speciaal product genaamd losse rozen. Hierbij is het mogelijk dat jij zelf bepaald hoeveel rozen er in het boeket komen, dus makkelijk als je 100 rode rozen wilt laten bezorgen of juist 87 rozen. Of 100 witte rozen. Je kiest de kleur en daarna vul je het aantal rozen in. Regiobloemist zorgt ervoor dat jouw boeket bestaat uit bijvoorbeeld 100 rozen of juist 35. Net wat jij wilt.

Rozen bestellen en laten bezorgen!

Wij van Regiobloemist kunnen jou zeker helpen bij het rozen laten bezorgen. Zo bezorgen we altijd op tijd en komen onze rozen vers aan. Omdat wij zo zeker zijn van deze zaak, bieden wij op elk boeket bloemen (inclusief rozen) een 7 dagen versgarantie. De klant staat bij ons op nummer 1 en dat merk je. Hoe kun je vandaag rozen bestellen en laten bezorgen?

We laten zien hoe je rozen bestelt en wanneer wij de rozen kunnen bezorgen:

 • Kies een rozen boeket op onze website en klik op 'bestellen'
 • Voeg eventueel een cadeau toe zoals een flesje wijn of chocolade
 • Vul de gegevens van de ontvanger in, kies bezorgdatum en vul een kaartje in
 • Bekijk de bestelling en reken veilig af en wij bezorgen op je opgegeven bezorgdatum

  Vandaag rozen bezorgen?

  Wilt u vandaag nog rozen bezorgen, bestel dan op werkdagen voor 14:00 uur. Dan bezorgd Regiobloemist vandaag nog uw boeket rozen. Als u op zaterdag nog wilt laten bezorgen, bestel dan op zaterdag voor 12:00 uur uw bos rozen.

  Bos rozen met cadeautje

  Rozen ontvangen is erg romantisch. Toch kun je dit nog romantischer maken. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om een cadeau aan de bestelling toe te voegen. Veel partners zullen het enorm waarderen als er naast de rozen, ook nog lekkere chocola of een goede wijn bij zit. Regiobloemist is de partij die je kan helpen bij een romantisch gebaar.

  Goedkope rozen van super kwaliteit

  Veel websites verkopen rozen voor een bizar hoog bedrag. Wij van Regiobloemist doen dit anders. Zo zijn al onze bloemen van hoge kwaliteit, maar de prijs van rozen is wel betaalbaar. Naast dat de rozen goedkoop zijn, zijn de beschikbare cadeautjes ook ontzettend scherp geprijsd. Wij van Regiobloemist maken rozen bestellen weer leuk.

  Bieden jullie ook versgarantie op rozen?

  Als u een bestelling plaatst bij Regiobloemist, dan bieden wij 7 dagen versgarantie op de rozen. De bloemen dienen 7 dagen vers te blijven. Als de rozen niet 7 dagen op de vaas kunnen blijven, neem dan altijd even contact met ons op. U heeft 7 dagen versgarantie van Regiobloemist op alle rozenboeketten.

  TIPS: Hoe kun je langer van rozen genieten?

  In aardewerk potten en vazen blijven vaak bacteriƫn achter. Gebruik daarom altijd een glazen vaas voor je rozen. Maak de glazen vaas goed schoon voor gebruik. Een druppeltje bio afwasmiddel doet wonderen en ook nog eens goed voor het milieu.

  Zodra de rozen zijn bezorgd, snij de stelen goed schuin af. Haal de bladeren aan de onderkant van de stelen af, zodat ze nooit in het water kunnen komen. Zet de rozen zo snel mogelijk op schoon water. Gebruik altijd de bloemenvoeding die we erbij leveren.

  We adviseren om het water regelmatig te verschonen. Doe dit voordat je ziet dat het water echt troebel begint te worden. En denk eraan dat de rozen houden van een koele plek (anders komen ze te snel uit). En ze houden niet van tocht, fruit en staan niet graag in de volle zon. Fruit is belangrijker dan je denkt. Hou de bos rozen weg van fruit. De rozen bederven sneller in de buurt van fruit door een gas wat van het fruit komt.