Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Tropische kamerplanten bestellen

Wanneer je iemand wilt verrassen met een opgevrolijkte woonkamer, is het makkelijkste idee uiteraard een plant. Tropische planten zijn de meest gewilde planten voor mensen wanneer ze hun woonkamer willen opfleuren. Daarnaast zit je met een plant als cadeau altijd goed. Tropische planten zijn planten die zelf niet buiten kunnen overleven in ons klimaat. Deze planten zijn gewend aan de tropen en alles wat dat met zich mee brengt. Dus wanneer jij iets van de tropen aan iemand cadeau wilt doen is een tropische plant het beste idee. Tropische planten bestellen doe je bij Regiobloemist.

Cadeau maken van jouw bestelling

Tropische planten bestellen via Regiobloemist proberen we zo leuk mogelijk te maken. Wanneer je namelijk helemaal wilt uitpakken voor iemand is het natuurlijk heel leuk om een extra cadeau te laten bezorgen bij jouw bestelling. Zo kun je bij Regiobloemist kiezen uit verschillende leuke extra cadeaus waardoor je jouw verrassing nog specialer maakt dan die al is. Verras jouw favoriete persoon dan ook niet met alleen een Orchidee, Ananasplant of een flamingoplant, maar pak uit en laat er ook nog een bijpassende pot bij bezorgen. Zo kan de plant gelijk vanaf moment van bezorgen stralen in het huis van jouw dierbare. Naast een bijpassende pot kun je ook nog kiezen om heerlijke chocolade of een lekkere fles wijn toe te voegen aan je bestelling. Tropische planten bestellen was nog nooit zo leuk!

Hoeveel kost tropische planten bestellen?

Tropische planten bestellen kan bij ons al vanaf €15,99 en onze prijzen lopen op tot €39,99. De prijzen verschillen per plant en soms ook per kleur. De standaard verzendkosten zijn €6,95. Daarnaast is ons streven ‘vandaag voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis’. Snelle service, goede bezorging en mooie prijzen.

Kaartje bij het tropische planten bestellen

Buiten onze extra cadeautjes die je kunt toevoegen om, geven wij je ook de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen aan jouw bestelling. Op dit kaartje kun je precies schrijven waarom de ontvanger volgens jouw een mooie plant verdient. Onze bezorgers geven geen informatie over de besteller aan de ontvanger. Wanneer je dus wilt dat de ontvanger weet dat de plant van jou komt is het verstandig om je naam op het kaartje te zetten. Wanneer je een geheime aanbidder bent kan je dat uiteraard achterwege laten.