Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Planten bestellen

Banner Planten bestellen

Niks is leuker dan planten in huis of om een plant cadeau te geven. Planten brengen namelijk veel sfeer met zich mee en daarom kun je er niet genoeg van hebben. Wil jij jouw huis van meer groen voorzien en wat meer gezelligheid creëren? Dat kan gemakkelijk met prachtige planten! Regiobloemist beschikt over een ruim assortiment online met diverse planten, waar je veel plezier aan kunt beleven. Heb je al enig idee wat past bij jouw interieur of wil je graag wat inspiratie opdoen via onze website? Dat kan natuurlijk! Alle planten vind je hier die je makkelijk kunt bestellen online.

Planten in de woonkamer

Planten kun je natuurlijk voor jezelf bestellen, maar planten zijn ook ideaal om cadeau te geven. Met planten heb je namelijk meer zekerheid dat ze lang meekunnen. Bij bloemen is dit helaas was lastiger. Bedenk een mooie plek in huis voor de planten en aan de hand daarvan kun je op zoek naar de juiste planten. Echter komt er wel wat verzorging bij kijken, dus let goed op de hoeveelheid water, de standplaats en of er nog extra voeding bij moet. Je wilt immers optimaal genieten van jouw planten.

Planten bestellen bij Regiobloemist

Zie jij al planten die jij graag in huis wil hebben? Dan kun je dat gemakkelijk bestellen bij Regiobloemist. Wat je hiervoor moet doen? Plaats je bestelling eenvoudig in drie stappen, betaal veilig en je kunt profiteren van een persoonlijke bezorging van onze transport partner. Wil je liever je kantoor voorzien van planten en is het een zakelijke bestelling? Dan voorzien wij het altijd van een factuur! Vergeet ook niet om eens onze bloemen te bekijken, voor een prachtig boeket bij jouw bestelling, bijvoorbeeld om iemand te feliciteren of sterkte te wensen in een moeilijke periode!

Ons ruime assortiment online met planten

Bekijk nu het assortiment met verschillende planten zoals kamerplanten, tafelplanten en nog veel meer. Heb je vragen over de planten? Wij kunnen je daar natuurlijk alles over vertellen, dus neem gerust even contact op met onze klantenservice. Onze plantenspecialisten staan je graag te woord.

Alle planten komen direct van kwekers en worden verstuurd in onze speciale verpakking per post. Alle planten worden dus niet bezorgd via de lokale bloemist omdat het assortiment daarvoor te groot is. Kies een leuke plant en koop nu je plant makkelijk online.

Je kunt ook bloemen bezorgen als cadeau ipv een leuke plant. Of voor zakelijk gebruik.