Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemisten Regiobloemist.nl

Regiobloemist werkt met zowel Nederlandse telers als lokale bloemisten. Onze bloemisten zijn echte tovenaars met bloemen. Elke bloemist heeft een passie met bloemen en daarom is het geweldig om te zien dat onze bloemisten hart hebben voor elk boeket wat ze versturen. Wij werken met 500+ bloemisten in Nederland samen en veel van deze bloemisten hebben een eigen bloemist profiel pagina zodat je een indruk krijgt van hun bloemenwinkel. We vragen aan onze bloemisten om foto's te laten zien van hun winkel, zodat we een goede indruk kunnen geven van de stijl van de bloemist.

Zelf bloemist kiezen?

Bij Regiobloemist is het mogelijk dat je zelf een bloemist kiest die je bestelling maakt en gaat bezorgen. Het zoeken en uitkiezen van een bloemenwinkel in de buurt is eenvoudig. Hieronder zien je de provincies en plaatsen waar de bloemisten gevestigd zijn en waar ze bezorgen. Je kunt doorklikken naar de juiste plaats en wij tonen de bloemisten die in die plaats kunnen bezorgen.

Kies een bloemist door te klikken op de knop 'Kies deze bloemist'. Daarna verwijzen we je door naar de homepage waar je een boeket kunt bestellen. Je ziet nu dat de gekozen bloemist geselecteerd is en dat betekent dat de gekozen bloemist uw bestelling gaat ontvangen en zal gaan uitleveren (mits men de bloemen op voorraad heeft en kan leveren in de gekozen bezorg plaats).

Ervaar de stijl van de bloemist

Een bloemist die ook bezorgd voor Regiobloemist is een top bloemist. Een echte vakbloemist in hart en nieren. De bloemist wil graag zijn eigen stijl en creativiteit kwijt in de mooie boeketten die hij / zij maakt. Speciaal om die reden hebben we ook boeketten waarbij de bloemenwinkel de foto niet hoeft na te maken. Maar juist zijn eigen stijl, vorm en kleur kan bepalen. Met deze vrijheid krijg je de mooiste boeketten. En dit zijn de boeketten die de bloemist zelf ook het liefste heeft. Kies daarom een seizoensboeket en laat je verrassen door de bloemist naar keuze.

Bloemenwinkel in de buurt

Wij werken met veel lokale bloemenwinkels in Nederland. Daar is er altijd wel 1 in de buurt waar jij naar op zoek bent. Beneden kun je doorklikken per provincie, gemeente of plaats. Zo zie je of wij ook samenwerken met een bloemist in de buurt waar jij naar op zoek bent. Staat je favoriete bloemenwinkel er nog niet bij? Informeer die bloemist over Regiobloemist en wie weet werken wij straks wel met deze bloemist.

Populaire bloemen van lokale bloemenwinkels