Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemisten Regiobloemist.nl

Regiobloemist werkt met zowel Nederlandse telers als de lokale bloemist. Onze bloemisterijen zijn echte tovenaars met bloemen. Iedereen bij ons heeft een passie met bloemen en daarom is het geweldig om te zien dat onze bloemisten hart hebben voor elk boeket wat ze versturen. Wij werken met 500+ bloemisten in Nederland samen en veel van deze partners hebben een eigen profiel pagina zodat je een indruk krijgt van hun bloemenwinkel. We vragen aan onze partners om foto's te laten zien van hun bloemenzaak, zodat we een goede indruk kunnen geven van hun stijl.

Zelf een bloemist uitkiezen?

Bij Regiobloemist is het mogelijk dat je zelf een bloemist kiest die je bestelling maakt en gaat bezorgen. Het zoeken en uitkiezen van een bloemenwinkel in de buurt is eenvoudig. Hieronder zien je de provincies en plaatsen waar ze gevestigd zijn en waar ze bloemen bezorgen. Je kunt doorklikken naar de juiste plaats en wij tonen de bloemisterijen die in die plaats kunnen bezorgen.

Kies een bloemist door te klikken op de knop 'Kies deze bloemist'. Daarna verwijzen we je door naar de pagina waar je een boeket kunt bestellen. Je ziet nu dat de gekozen partner geselecteerd is en dat betekent dat de gekozen bloemist uw bestelling gaat ontvangen en zal gaan uitleveren (mits men de bloemen op voorraad heeft en kan leveren in de gekozen bezorg plaats).

Stijl van de bloemist

Een partner die ook bezorgd voor Regiobloemist is een echte top bloemist. Een echte vakbloemist in hart en nieren. De bloemist wil graag zijn eigen stijl en creativiteit kwijt in de mooie boeketten die hij / zij maakt. Speciaal om die reden hebben we ook boeketten waarbij de bloemenwinkel de foto niet hoeft na te maken. Maar juist zijn eigen stijl, vorm en kleur kan bepalen. Met deze vrijheid krijg je de mooiste boeketten. En dit zijn de boeketten die men zelf ook het liefste heeft. Kies daarom een seizoensboeket en laat je verrassen.

Bloemenwinkels in de buurt

Wij werken met veel lokale bloemenwinkels in Nederland. Daar is er altijd wel 1 in de buurt waar jij naar op zoek bent. Beneden kun je doorklikken per provincie, gemeente of plaats. Zo zie je of wij ook samenwerken met een bloemist in de buurt waar jij naar op zoek bent. Staat je favoriete bloemenwinkel er nog niet bij? Informeer die bloemist over Regiobloemist en wie weet werken wij straks wel met deze bloemist.

Populaire boeketten van de afgelopen dagen van Regiobloemist