Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Internationale vrouwendag

Banner Internationale vrouwendag

Ieder jaar op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat helemaal in het teken van de vrouw. Op deze dag staan we wereldwijd stil bij de strijdbaarheid, emancipatie en successen van vrouwen over de hele wereld. Internationale Vrouwendag is ooit in het leven geroepen om vrouwenrechten, zoals het vrouwenkiesrecht bijvoorbeeld, wereldwijd te verbeteren. Tegenwoordig is het meer een dag om de vele successen op dit gebied te vieren.

Wil je deze bijzondere dag ook graag vieren? Bestel dan eens een prachtige bos Vrouwendag bloemen bij Regiobloemist. Of het nu je oma, vriendin, zus, dochter of je moeder is, zet ze in de bloemetjes op Internationale Vrouwendag! Laat zien dat je trots op ze bent en verstuur een leuk boeket Vrouwendag bloemen. Kleine moeite, groot gebaar. Bekijk ons aanbod Vrouwendag bloemen op deze pagina en maak je keuze.

Groot assortiment bloemen voor Vrouwendag

Bij Regiobloemist vind je een zeer ruim assortiment bloemen speciaal voor Internationale Vrouwendag. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten bloemen en samengestelde boeketten. Pak eens groots uit met 100 witte of rode rozen. Het is echter ook mogelijk om zelf je aantal rozen te bepalen.

Bij Regiobloemist verwerken wij Vrouwendag bloemen tot zeer kleurrijke boeketten. Vrouwendag bloemen in de kleuren rood, roze, paars mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een fleurig veldboeket, een prachtig wild boeket of één van de mooie seizoensboeketten die wij op deze pagina aanbieden. Tip: bekijk ook eens de andere feestdag boeketten die wij verkopen.

Bestel jouw Internationale Vrouwendag bloemen bij Regiobloemist

Wil je jouw moeder, oma, dochter, zus of vriendin verrassen met bloemen voor Vrouwendag? Dan zit je bij Regiobloemist helemaal goed. Je bestelt makkelijk en snel even een bosje of boeket Vrouwendag bloemen via onze website. Maak de verrassing nog leuker door een persoonlijk kaartje of een klein extraatje aan jouw bestelling Vrouwendag bloemen toe te voegen. De kleine extraatjes waar je bij ons uit kunt kiezen, zijn onder meer een bijpassende vaas, een fles wijn of lekkere chocolaatjes in een mooie geschenkverpakking. Of wat dacht je van een schattige knuffelbeer met een enkele premium rode roos?

Vrouwendag bloemen bezorgd door de lokale bloemist

Bestel jouw Vrouwendag bloemen bij ons en de lokale bloemist bezorgt ze bij de vrouw waar jij trots op bent. Om levering door het hele lang mogelijk te maken, werken wij met meer dan 500 lokale bloemisten. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, sturen wij die door naar een bloemist in de buurt van het afleveradres. Zo kunnen we versheid en een snelle levering garanderen. Bestel je op werkdagen Vrouwendag bloemen voor 14:00 uur en het is zelfs nog mogelijk om je bestelling diezelfde dag door de bloemist te laten bezorgen op het gewenste adres.

Plaats vandaag nog een bestelling

Wist je dat je bij ons zeven dagen vaasgarantie krijgt op onze Vrouwendag bloemen? Zo ben je ervan verzekerd dat de bloemen nog minimaal een week lang mooi op de vaas staan. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom werken we samen met bloemisten die diezelfde kwaliteit nastreven. Let op: in een enkel geval kan het voorkomen dat het geleverde boeket Vrouwendag bloemen iets afwijkt van de getoonde afbeelding op onze website. Dit komt omdat een bloem soms niet op voorraad is bij de bloemist. Uiteraard probeert de bloemist het bestelde boeket zo goed mogelijk na te maken. Heb je nog vragen over onze Vrouwendag bloemen of kom je er niet helemaal uit met bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.