Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Jubileum

Bloemen zijn erg leuk om te geven bij verschillende gelegenheden. Zo kun je iemand bloemen cadeau doen bij een verjaardag, om hem of haar beterschap te wensen, maar je kunt ook bloemen geven om een jubileum of mijlpaal te vieren bijvoorbeeld. Bekende mijlpalen zijn de 25e en 50e verjaardag. Maar ook wanneer iemand bijvoorbeeld 10 jaar getrouwd is of inmiddels al 25 jaar in dienst is bij hetzelfde bedrijf, kun je hem of haar verrassen met bloemen voor het jubileum. Wat de gelegenheid ook is, met bloemen voor een jubileum gaat geen enkele mijlpaal ongemerkt voorbij. Wil je graag bloemen voor een jubileum kopen? Op deze pagina bieden we de leukste jubileum bloemen aan die je op ieder gewenst adres kunt laten bezorgen. Neem snel een kijkje!

Vier een mijlpaal met jubileum bloemen

Bloemen en een jubileum gaan hand in hand. Bij een jubileum horen bloemen. Omdat het om een extra feestelijke gebeurtenis gaat, wil je natuurlijk wel groots uitpakken met een mooi samengesteld boeket. Bij Regiobloemist heb je de keuze uit verschillende soorten boeketten. Erg populair als bloemen voor een jubileum is ons fleurig veldboeket. Of wat dacht je van een bont plukboeket? Houd je het boeket liever wat rustiger en in één kleur? Dan heb je onder meer de keuze uit een boeket gele tulpen, witte anjers of gele of oranje rozen. Een boeket witte rozen met groen behoort ook tot de opties. Zoals je wel op deze pagina kunt zien, is de keuze reuze. Zo slaag je gegarandeerd voor prachtige bloemen voor een jubileum.

Maak je verrassing compleet

Iemand verrassen met bloemen bij een jubileum is natuurlijk al hartstikke leuk. Nog leuker is het wanneer je een persoonlijke boodschap of extra cadeau aan je bosje bloemen toevoegt. Hiermee kun je jouw verrassing echt compleet maken. Bij ons heb je de keuze uit meerdere kleinigheidjes die je aan je boeket kunt toevoegen. Houd de ontvanger van de bloemen voor het jubileum van chocolade? Dan mag een doosjes chocolaatjes niet ontbreken. Is de ontvanger een echte wijnliefhebber? Je kunt bij ons kiezen uit drie soorten wijn: wit, rood en rosé. Maak je verrassing tot slot af met een kaartje met persoonlijke boodschap. Weet jij al wat je op het kaartje wilt laten drukken?

Bloemen voor een jubileum kopen?

Wil je graag bloemen voor een jubileum kopen? Maak een keuze uit de boeketten die we op deze pagina aanbieden en kies het gewenste formaat (indien van toepassing). Vergeet niet om eventuele extraatjes te selecteren en je boodschap voor op het kaartje in te voeren. Vul de adresgegevens van de ontvanger in en wij zorgen ervoor dat jouw bloemen voor het jubileum op het juiste moment persoonlijk worden overhandigd. Bestel op werkdagen voor 14:00 uur en je boeket kan dezelfde dag nog bezorgd worden.