Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Jubileum

Wil je iemand verrassen met een bos bloemen ter ere van een jubileum? Goed idee, want mijlpalen zijn er om te vieren! Is er iemand 25 jaar in dienst? Is iemand 10 jaar getrouwd? Of is iemand 50 jaar geworden? Speciaal voor jou bieden we de leukste jubileum bloemen aan die je kunt versturen!

Vrolijke jubileum bloemen kopen

Bij de zoektocht naar jubileum bloemen zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Allereerst is het een aanrader om jezelf goed in te leven in de ontvanger. Voor wie zijn de bloemen bedoelt? Weet je toevallig wat de lievelingskleur is van diegene? Speel hierop in bij het doen van een aankoop. Heb je zo geen idee? We hebben ook altijd boeketten in ons aanbod die heel veel mensen mooi vinden.

Voeg een kaartje toe

Het geven van bloemen voor een jubileum is erg attent. Wil je nou iemand nog meer verrassen? Vergeet dan niet om een kaartje toe te voegen aan het boeket. Schrijf hier een persoonlijke boodschap op en je zet de ontvanger helemaal in het zonnetje. Bovendien weet diegene dan ook van wie het boeket afkomstig is, wel zo handig!

Cadeau toevoegen

Naast dat je een kaartje kunt toevoegen aan jouw jubileum bloemen, is het ook mogelijk om te kiezen voor een leuk cadeau. Wat denk je bijvoorbeeld van chocoladebox, een beer, een vaas of een mooie ballon? De keuze is aan jou. Hoe ga jij de ontvanger verrassen?

Topkwaliteit

Als je een bestelling via onze website plaatst dan kies je altijd voor topkwaliteit. Wij hebben een vers garantie van zeven dagen. Let op: je hebt wel te maken met een natuurproduct, dus het kan zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto op onze website.

Snel jouw jubileum boeketten in huis

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen ons aanbod jubileum bloemen. Heb je eenmaal een keuze gemaakt? Het bestellen gaat heel eenvoudig. Betalen gaat veilig online via iDeal, factuur, PayPal of creditcard. Heb je de bestelling geplaatst? Dan wordt je bestelling altijd heel snel geleverd. Zo heeft de ontvanger de jubileum bloemen altijd nog op korte termijn in huis.