Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Beterschap bloemen

Bloemen zijn altijd een mooi cadeau als je iemand wilt opvrolijken. Dus ook als je iemand beterschap wilt wensen! Je tovert altijd een glimlach op zijn of haar gezicht met een prachtig boeket. Bij de bloemen kun je ook een mooie kaart laten bezorgen. Hier kun je een persoonlijke boodschap op zetten die er sowieso voor zorgt dat de ontvanger zich beter gaat voelen.

Plaats gelijk een bestelling via onze website, dan doen wij de rest. Wij maken het je gemakkelijk om een mooi beterschapsboeket thuis te laten bezorgen. Het is uiteraard ook mogelijk om bloemen in het ziekenhuis of het verzorgingstehuis te laten bezorgen. Onze bezorgers zijn altijd goed bekend in de regio en bezorgen de bloemen op de juiste plek.

Voeg een kaartje toe aan de bloemen

Een boeket wordt nog leuker en persoonlijker met een leuke tekst. Bij het boeket kun je kiezen voor een gratis kaartje met een persoonlijke tekst. Deze tekst wordt op de kaart gezet en bij de bloemen afgeleverd.

Geef je liever een extra cadeautje? Dat kan natuurlijk! Je kunt bij de beterschapsbloemen kiezen voor een chocolade box, beer, vaas of ballon. Hiermee maak je het cadeau nog net weer iets specialer. Dit extra cadeau kun je toevoegen tijdens het bestelproces.

Hoe werkt Regiobloemist?

Je plaatst zeer eenvoudig een bestelling op onze website. Dit doe je al in slechts drie stappen. Betalen gaat veilig online via iDeal, factuur, paypal of creditcard. Heb je de bestelling voor 14:00 uur geplaatst? Dan wordt deze dezelfde dag nog afgeleverd. Bestellingen die na deze tijd geplaatst worden, worden de dag erna bezorgd.

Als je een bestelling via onze website plaatst, sturen wij deze door naar een lokale bloemist. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. De bloemist maakt het bestelde boeket en zorgt ervoor dat het bezorgd wordt. Wij hebben altijd een versgarantie van zeven dagen. Je hebt hier echter wel met een natuurproduct te maken dus het kan zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de foto op onze website.

Bestel jouw bloemen via Regiobloemist

Heb je een passend boeket gevonden om iemand beterschap te wensen? Bestel deze dan direct en voeg nog wat persoonlijke opties toe! Indien je op deze pagina nog geen boeket naar wens hebt gevonden, kijk dan verder op onze website. Ons assortiment is zeer breed! Vragen beantwoorden wij graag via het contactformulier.