Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Veldboeket bestellen

In Nederland zijn er veel soorten bloemen te verkrijgen. Er worden dan ook verschillende bloemsoorten in één boeket verwerkt. Een erg geliefd boeket onder onze klanten, is een veldboeket. Een veldboeket bestaat uit meerdere bloemsoorten met verschillende hoogtes. Hierdoor heeft het als het ware een wat natuurlijkere uitstraling. Bij Regiobloemist kun je de mooiste veldboeketten bestellen. Neem een kijkje tussen ons aanbod en laat je favoriet bezorgen bij jezelf of een ander.

Veldboeket bezorgen

Wil je beschikken over een prachtig veldboeket, maar wil je hier niet de deur voor uit hoeven? Dat kan! Bij Regiobloemist kun je de mooiste veldboeketten laten bezorgen. Hierdoor hoef je zelf de deur niet meer uit, maar ben je wel verzekerd van de mooiste bloemen. Een boeket is er bij ons in verschillende maten te verkrijgen. Er is dus voor iedere portemonnee een passend boeket te vinden. Bij Regiobloemist ben je altijd verzekerd van een snelle levering. Wil je het veldboeket laten bezorgen op een specifieke dag? Dit kan je aangeven in de kalender.

Welk boeket kies jij?

Van een bonte verzameling kleuren tot aan een veldboeket in rustige tinten: we hebben het allemaal in ons aanbod. Daarbij is het goed om te weten dat het verschilt per seizoen welke boeketten we aanbieden. Verder is het afhankelijk welke bloemen er aanwezig zijn, hoe het veldboeket er uiteindelijk uitziet. Het boeket kan iets afwijken van de foto, maar lijkt altijd wel erg op het boeket dat je hebt besteld.

Een extraatje toevoegen?

Naast het kopen van de meest prachtige veldboeketten, hebben we ook diverse andere extraatjes die je kan toevoegen aan het boeket. Superleuk wanneer je iemand extra wilt verrassen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere reep chocolade of een flesje wijn.

Tijdens het bestellen kun je ook een mooie vaas toevoegen. De juiste vaas is erg belangrijk bij een veldboeket. Een veldboeket groot zijn mooie hoge boeketten met losse stelen. Dit betekent dat je geen kleine vaas kunt gebruiken. Bij een veldboeket hoort een mooie grote hoge vaas. De hals van de vaas is wat dunner, dit zorgt ervoor dat de losse stelen van het boeket niet openvallen maar mooi blijven staan. In een hoge vaas kun je de stelen mooi steken. Dus beetje schuin en steeds van links, voor en van achter een losse steel toevoegen. Zo maak je een geweldig veldboeket.

Bij elke bestelling een snelle levering

Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om te beschikken over een prachtig boeket. Je kunt deze namelijk eenvoudig bij Regiobloemist bestellen. Naast dat het bestellen erg eenvoudig is, is de levering ook prettig. Zo leveren wij onze bloemen altijd op een geschikt moment. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om een geschenk aan het boeket toe te voegen. Dit is erg leuk wanneer je iemand wilt verrassen. Door onze flexibele levering is het mogelijk om het boeket met geschenk bij een aangepast adres te leveren. Wij van Regiobloemist zetten al onze klanten op de eerste plek en dat merk je!

Ook een veldboeket kopen?

Wil je ook graag een veldboeket kopen? Maar heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag en geven je advies op maat zodat je een veldboeket koopt waar je nog jarenlang plezier van beleeft. Wil je toch liever een ander boeket bloemen versturen, kijk dan even verder op onze site en kies een ander boeket naar keuze. Denk aan een mooie rozen of misschien een seizoensboeket. Bij Regiobloemist hebben we bijna alles!

Veel gestelde vragen over veldboeketten

Wat is een veldboeket?

Een veldboeket is een boeket wat eigenlijk los op de vaas staat. Dus met losse stelen die niet netjes rond gebonden zijn zoals een normaal boeket. Een veldboeket is voorzien van diverse verschillende wilde bloemen (lijkt zo van het veld te komen langs de weg). De verschillende bloemen zijn vaak met enkele lange stelen en wat kortere stelen. Een veldboeket is een modern vaak hoog boeket met losse stelen.

Wat voor vaas moet ik nemen voor een veldboeket?

De vaas bij een veldboeket is erg belangrijk. Als je een kleine korte vaas neemt, dan valt het boeket helemaal open en ziet het er niet meer uit. Bij een mooi veldboeket, dien je een grote vaas te nemen. Vaak ± 25cm hoog met een ± 18cm hals. De stelen van het veldboeket blijven dan mooi rechtop staan. Je kunt in een hoge vaas de stelen mooi in een kruis binden. Dus steeds links en rechts insteken. Meng de korte en lange stelen door elkaar. Vaak zeggen binders dat de vaas ± 40 a 60% van de totale lengte van het boeket moet zijn. Als je dus een vaas neemt van 25cm dan kunnen de stelen mooi 60 a 70cm zijn. Met soms een enkele uitschieter van 80cm.

Kan ik een veldboeket drogen?

Ja zeker, je kunt een veldboeket drogen. Helaas niet alle bloemen kun je drogen, maar de meeste veldbloemen kun je prima drogen. Zodra je het veldboeket ontvangt kun je hem uit elkaar halen, onderste boven ophangen en laten drogen aan een lijn. Na enkele weken kun je nog langer dan normaal genieten van je gedroogde veldboeket bloemen. Bekijk ook onze blog over het zelf maken van een droogbloemen boeket.