Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Veldboeket bezorgen

Wil je beschikken over een prachtig veldboeket, maar wil je hier niet de deur voor uit hoeven? Dat kan! Bij Regiobloemist kun je de mooiste veldboeketten laten bezorgen. Hierdoor hoef je zelf de deur niet meer uit, maar beschik je wel over de mooiste bloemen. Een boeket is er bij ons in verschillende maten te verkrijgen. Er is dus voor iedere portemonnee een passend boeket te vinden. Een veldboeket bezorgen kost ons relatief weinig tijd. Daardoor ontvang je de bloemen van Regiobloemist erg snel! Wil je het veldboeket laten bezorgen op een specifieke dag? Dit kan je vaak aangeven in de kalender.

Waar ga je voor?

Van een bonte verzameling kleuren tot aan een veldboeket in rustige tinten: we hebben het allemaal in ons aanbod. Daarbij is het goed om te weten dat het verschilt per seizoen welke boeketten we aanbieden. Verder is het afhankelijk welke bloemen er aanwezig zijn, hoe het veldboeket er uiteindelijk uitziet. Het boeket kan iets afwijken van de foto, maar lijkt altijd wel erg op het boeket dat je hebt besteld.

Een extraatje toevoegen?

Naast het kopen van de meest prachtige veldboeketten, hebben we ook diverse andere extraatjes die je kan toevoegen aan het boeket. Superleuk wanneer je iemand extra wilt verrassen. Kies bijvoorbeeld voor een

Bij elke bestelling een snelle levering

Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om te beschikken over een prachtig boeket. Je kunt deze namelijk eenvoudig bij Regiobloemist bestellen. Naast dat het bestellen erg eenvoudig is, is de levering ook prettig. Zo leveren wij onze bloemen altijd op een geschikt moment. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om een geschenk aan het boeket toe te voegen. Dit is erg leuk wanneer je iemand wilt verrassen. Door onze flexibele levering is het mogelijk om het boeket met geschenk bij een aangepast adres te leveren. Wij van Regiobloemist zetten al onze klanten op de eerste plek en dat merk je!

Ook een veldboeket kopen?

Wil je ook graag een veldboeket kopen? Maar heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen je graag en geven je advies op maat zodat je een veldboeket koopt waar je nog jarenlang plezier van beleeft.