Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Een blauw boeket

Bloemen worden aangeschaft voor verschillende doeleinden. Zo worden ze geregeld gekocht voor eigen huis, maar ook als cadeau voor een ander. De boeketten die worden gekocht verschillen enorm. Iedereen heeft een andere smaak en dat is terug te zien in het gekochte boeket. Een boeket blauw is er één die onder sommigen enorm geliefd is. Een blauw boeket bloemen is in veel verschillende soorten te verkrijgen. Bij Regiobloemist kun je terecht voor de mooiste blauwe boeketten.

Een blauw boeket bloemen

Een blauw boeket bloemen kan een kamer een andere sfeer geven. Om dat effect te creëren, zul je wel verse bloemen moeten kopen. Bij Regiobloemist ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de meest verse bloemen en geven hier ook een 7 dagen vaasgarantie op. Ons assortiment is erg ruim. Hierdoor is er voor elke klant wel een geschikt boeket te vinden. Bovendien is het ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Zo kan het zijn dat je liever een klein boeket hebt. Ook deze voorkeur kun je bij ons aangeven.

Blauwe bloemen soms lastig.

Some is het lastig in een seizoen om aan blauwe bloemen te komen. We proberen altijd aan de blauwe bloemen te komen, maar soms is het niet mogelijk. Dan verwerken we (donker) paarse bloemen ipv de blauwe bloemen. Donder paars lijkt dan het meeste op blauw en staat ook geweldig met witte bloemen.

Een rood wit blauw boeket

Een boeket dat voor speciale gelegenheden wordt gekocht, is een rood wit blauw boeket. Een rood wit blauw boeket kan worden samengesteld uit verschillende bloemsoorten. Bij Regiobloemist worden rood wit blauw boeketten van hoge kwaliteit verkocht. Ben jij dus op zoek naar een speciaal boeket, vergeet dan niet ons assortiment te bekijken!

Een goede verzorging

Wij van Regiobloemist zorgen ervoor dat jij een vers boeket thuis ontvangt. Toch zul je hier zelf ook aandacht aan moeten besteden. De verzorging is belangrijk voor de versheid. Zorg daarom voor een goede vaas waarbij je kan zien hoeveel water er in de vaas ziet. Vervolgens vul je de vaas ongeveer tot de helft met water+voeding. Hierna kan er van elke steel een stukje afgesneden worden zodat de bloemen de voedingsstoffen beter opnemen. Plaats de bloemen vervolgens het verse water en controleer de hoeveelheid water met regelmaat.