Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Kamerplant bestellen vers van de kweker

Op zoek naar mooie kamerplanten om je inrichting wat gezelliger te maken of lege hoeken op te vullen? Bij Regiobloemist ben je daarvoor aan het juiste adres, want wij bieden je een ruim assortiment met diverse kamerplanten. Heb je zelf al voorkeur voor bepaalde kamerplanten, de grootte en de standplaats? Wanneer je dat voor jezelf hebt bedacht, wordt jouw zoektocht naar de juiste kamerplanten een stuk gemakkelijker. Ons uitgebreide assortiment met diverse kamerplanten vind je hier.

Welke kamerplanten zoek jij?

Kamerplanten zijn er in verschillende soorten en maten. Van planten die volledig in de zon kunnen staan tot aan planten die geen volle zon kunnen verdragen. Grote kamerplanten en kleine kamerplanten zul je ook bij ons tegenkomen. Je hoort het al: iedereen kan bij ons slagen voor de juiste kamerplanten. Let wel op de juiste verzorging van deze kamerplanten, want wanneer je ze eenmaal in de woonkamer hebt staan, wil je daar natuurlijk enorm lang van kunnen genieten. Dit kan alleen met de juiste verzorging. Lees je daarom van tevoren goed in, zodat jij precies weet hoe je dit aan moet pakken.

Kies online een geschikte kamerplant voor bij jou thuis.

Om lang te kunnen genieten van de mooiste kamerplanten voor in huis, is het belangrijk dat je de juiste plant kiest. Bepaal waar je de plant neer wilt zetten. Wil je hem in de badkamer, slaapkamer of liever in de woonkamer. Sommige planten kunnen overal staan, maar lang niet alle kamerplanten kunnen tegen volle zon of juist de vochtige lucht. Als je weet waar je de kamerplant neer wilt zetten, kijk dan ook of de plant geschikt is voor de beschikbare hoeveelheid licht. Sommige planten kunnen tegen de volle zon, zoals tropische planten. Maar andere houden liever van half-schaduw of juist in de schaduw. Wij helpen u graag met het kiezen voor een plant zoals een mooie orchidee, groene monstera, leuke ananasplant of misschien een leuk plantenpakket!

En heb je niet echt groene vingers, kies dan ook voor een makkelijke kamerplant. Een makkelijke plant kan er bijvoorbeeld tegen als je hem eens vergeet water te geven of juist teveel. Of bijvoorbeeld als de vloerverwarming vaak hoog staat dat je hij toch voldoende tegen af en toe droge grond kan. Hierboven hebben we alvast wat belangrijke opties zoals groene planten of makkelijke planten als selectie gemaakt. Maak de belangrijkste keuze zoals woonkamer en half-schaduw.

Kamerplanten bestellen

Heb je mooie kamerplanten uitgekozen? Dan kun je nu gemakkelijk en snel ervoor zorgen dat deze kamerplanten jouw kant op komen. Plaats de kamerplanten in jouw winkelmandje, betaal veilig en gemakkelijk en wij bezorgen de kamerplanten bij jou thuis via onze verzendpartner. Is het een cadeautje? Dat kan natuurlijk ook! Vul in dat geval als afleveradres het adres van de ontvanger in, en je bent er zeker van dat diegene blij verrast is. Want zeg nou eerlijk: wie wil er geen kamerplanten ontvangen?

Meer weten over onze kamerplanten?

Heb je vragen over de juiste verzorging of wil je meer weten over ons assortiment met kamerplanten? Raadpleeg dan nu onze plantenspecialisten, want zij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Wacht daarom niet te lang en stel je vraag gerust aan ons! Kamerplanten kun je namelijk niet snel genoeg in huis hebben.

Alle planten komen direct van kwekers en worden verstuurd, in onze speciale planten verpakking, door Regiobloemist per transporteur. Planten worden niet bezorgd door lokale bloemisten omdat ons assortiment planten daarvoor te groot is.