Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Sansevieria kopen | Vrouwentong

De Sansevieria is een ideale plant om te houden. De plant heeft Afrikaanse roots en wordt in Nederland ook wel Vrouwentong genoemd, vanwege de mooie, slanke bladeren. Doordat de plant aan droogte is gewend, heeft het niet veel water nodig. De Sansevieria is daarom makkelijk te verzorgen. Al jarenlang is de plant ontzettend populair en heeft daarmee ook al een prijs op zijn palmares staan: de Sansevieria is namelijk al eens uitgeroepen tot studentenplant van het jaar. Omdat de plant het altijd zo goed doet en er ook nog eens prachtig uitziet, behoort hij tot één van onze favorieten! Ontdek vandaag nog ons aanbod en koop jouw Sansevieria bij Regiobloemist.

Over de Sansevieria

De Sansevieria heeft niet veel water nodig en kan in principe overal staan. Klinkt als een ideale plant, en dat is hij ook. De plant is alleen niet bestemd tegen téveel water, dus wanneer je twijfelt: geef de plant dan geen water. In de zomer kun je de Sansevieria gerust één keer in de twee weken water geven. In de winter overleeft de plant wel 4 tot 6 weken zonder water. Het enige waar je op moet letten voordat je plant voorziet van water, is dat de aarde helemaal droog is. Bij teveel water kan de Sansevieria namelijk wortelrot oplopen en dat is jammer van zo’n prachtige plant. Zoals gezegd, kan de Sansevieria op elke plek staan. Op een zonnige plek heeft de plant alleen wat meer water nodig en zullen de bladeren lichter zijn van kleur. Op een donkere plek blijven de bladeren donkerder en heeft de plant minder water nodig.

Koop de Sansevieria bij Regiobloemist

De Sansevieria of Vrouwentong zorgt voor de exotische sfeer in jouw huis. Wil jij de Sansevieria kopen? Regiobloemist helpt jou graag verder. Wanneer je de plant voor 23:59 uur bestelt, heb je hem de volgende dag al bij jou in huis. Ook is de Sansevieria een mooi cadeau om te geven. Jij geeft de datum en het afleveradres door en wij zorgen dat de plant op de juiste dag wordt bezorgd. Hoe leuk is het om iemand voor een verjaardag, Moederdag of andere speciale dag te verrassen. Om je cadeau extra persoonlijk te maken, kun je bij de plant ook een eigen tekst toevoegen. Dus ben je niet in staat om bij iemand langs te gaan? Dan is het geven van de Sansevieria met persoonlijke boodschap een heel mooi idee.

Meer weten?

Wil jij nu meer weten over de Sansevieria plant of over onze andere bloemen en planten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij adviseren jou graag en helpen jou waar nodig. Samen komen we er uit!