Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Een nieuw huis is natuurlijk hartstikke leuk en spannend maar moet nog wel helemaal eigen gemaakt worden. Een prachtig boeket als felicitatie kan daar bij helpen! Het is een mooie manier om iemand te feliciteren met de nieuwe woning en tegelijkertijd help je de woning meer eigen te maken. Ontdek ons aanbod met bloemen voor de verhuizing verras de gelukkigen met een prachtig boeket.

Verhuizen bloemen kopen

Wij hebben een zeer breed assortiment aan diverse boeketten. Je kunt op deze pagina een prachtig boeket kiezen, maar als deze selectie je niet bevalt kun je ook verder kijken op onze website. Je kunt ongetwijfeld een prachtig boeket vinden die naar jouw wens is! Heb je het boeket naar jouw wens gevonden? Bestel deze dan direct met een persoonlijke kaart er bij. Zo maak je de felicitatie helemaal af.

Bloemen met iets extra’s?

Naast enkel een bos bloemen, kun je er ook voor kiezen om iets extra’s toe te voegen aan het boeket. Maak het geschenk af met een mooie vaas of een heerlijke fles wijn. Bij Regiobloemist laat je de bloemen zeer eenvoudig thuis bezorgen bij degene die de bos moet ontvangen. Zo kun je zelfs iemand makkelijk feliciteren met het nieuwe huis die aan de andere kant van het land woont.

Hoe werkt Regiobloemist?

Als je via onze website een boeket laat bezorgen, sturen wij de bestelling door naar een lokale bloemist of we versturen hem via de eigen binderij. Wij werken met meer dan 500 lokale bloemisten dus er zit altijd een bloemist in de buurt! De professionele bloemist stelt het boeket samen en geeft deze mee aan de bezorger. Doordat de bezorgers ook lokaal werken, weten zij binnen de kortste keren het afleveradres te vinden. Via onze website betaal je veilig via iDeal, Paypal, Creditcard of factuur. Ook een zakelijke bestelling wordt altijd voorzien van een factuur. De verse bloemen kunnen iets afwijken van de foto doordat een lokale bloemist het maakt. Tevens geven wij altijd een versgarantie van minstens zeven dagen. Zo kan de ontvanger lang van het boeket genieten.

Bestel vandaag nog bloemen voor verhuizen

Laat je bloemen of rozen bezorgen voor het verhuizen, dan ben je dus bij Regiobloemist helemaal aan het juiste adres. We hebben regelmatig weer nieuwe boeketten in ons aanbod waar je uit kan kiezen. Dit verschilt per seizoen. Let erop dat het soms kan verschillen hoe een boeket er uiteindelijk uitziet. Dit komt doordat het afhankelijk is van welke bloemen er op dat moment verkrijgbaar zijn. Natuurlijk worden de boeketten wel altijd in dezelfde stijl gemaakt, waardoor ze er erg op lijken.