Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Feliciteer iemand met bloemen voor de nieuwe woning

Een nieuw huis is natuurlijk hartstikke leuk en spannend maar moet nog wel helemaal eigen gemaakt worden. Een prachtig boeket als felicitatie kan daar bij helpen! Het is een prachtige manier om iemand te feliciteren met de nieuwe woning en tegelijkertijd help je de woning meer eigen te maken.

Naast enkel een bos bloemen, kun je er ook voor kiezen om iets extra’s toe te voegen aan het boeket. Maak het geschenk af met een mooie vaas of een heerlijke fles wijn. Bij Regiobloemist laat je de bloemen zeer eenvoudig thuis bezorgen bij degene die de bos moet ontvangen. Zo kun je zelfs iemand makkelijk feliciteren die aan de andere kant van het land woont.

Diverse boeketten voor felicitaties

Wij hebben een zeer breed assortiment aan diverse boeketten. Je kunt op deze pagina een prachtig boeket kiezen, maar als deze selectie je niet bevalt kun je ook verder kijken op onze website. Je kunt ongetwijfeld een prachtig boeket vinden die naar jouw wens is! Heb je het boeket naar jouw wens gevonden? Bestel deze dan direct met een persoonlijke kaart er bij. Zo maak je de felicitatie helemaal af.

Hoe werkt Regiobloemist?

Als je via onze website een bestelling voor een boeket plaatst, sturen wij de bestelling door naar een lokale bloemist of we versturen hem via de eigen binderij. Maar er is altijd wel een bloemist in de buurt van het afleveradres. Wij werken met meer dan 500 lokale bloemisten dus er zit altijd een bloemist in de buurt! De lokale bloemist stelt het boeket samen en geeft deze mee aan de bezorger. Doordat de bezorgers ook lokaal werken, weten zij binnen de kortste keren het afleveradres te vinden.

Via onze website betaal je veilig via iDeal, Paypal, Creditcard of factuur. Ook een zakelijke bestelling wordt altijd voorzien van een factuur. De verse bloemen kunnen iets afwijken van de foto doordat een lokale bloemist het maakt. Tevens geven wij altijd een versgarantie van minstens zeven dagen. Zo kan de ontvanger lang van het boeket genieten.

Plaats vandaag nog een bestelling

Indien je voor 14 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling morgen aan. Heb je nog geen geschikt boeket gevonden? Kijk dan zeker even verder op onze website. Doordat wij een zeer breed assortiment aan boeketten hebben, kun je altijd wel iets passends vinden. Voor vragen kun je het contactformulier invullen.