Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Yucca kopen

De Yucca is een prachtige plant met een heerlijke tropische uitstraling. De langwerpige groene bladeren groeien uit het stammetje en creëren de warmte die jij nodig hebt in huis. De Yucca van Regiobloemist bestaan uit twee stammetjes met spitse bladeren. Wanneer je de plant koopt, heeft de Yucca een hoogte van ongeveer 80 centimeter. De plant is afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Deze sfeer en temperament brengt Yucca ook mee in de kamer waar hij komt te staan. Iets voor jou? Ontdek ons aanbod en bestel de Yucca.

Over de Yucca

De Yucca is één van de bekendste planten van vroeger en daarom ook al bekend in veel huiskamers. Dat komt omdat hij erg mooi, maar ook eenvoudig te verzorgen is. De plant is namelijk niet veel water nodig. Daarom is het ook goed om in het begin het vochtgehalte van de grond te testen. In warme periodes is het aan te raden om de plant één keer in de drie weken water te geven. In de winter is één keer in de zes weken al voldoende. Wanneer je merkt dat de grond na een week nog steeds vochtig is, moet je de plant minder water geven. Daarnaast raden wij jou aan de Yucca op een zonnige plek neer te zetten, zodat deze veel licht krijgt. Omdat de Yucca niet vorstbestendig is, is de plant niet erg geschikt voor buiten.

De versgarantie van Regiobloemist

Omdat wij alleen samenwerken met lokale kwekers en binders, kunnen wij een versgarantie van zeven dagen garanderen. Dat wil zeggen dat wij zeker weten dat de bloemen, planten en boeketten minimaal zeven dagen mooi in de vaas staan. Wanneer jij ze ook nog met liefde verzorgt, moet je er niet raar van opkijken dat ze ook nog na twee weken prachtig staan.

Bestel de Yucca plant bij Regiobloemist

Wil jij jouw kamer ook van Midden- en Zuid-Amerikaans temperament voorzien? Dan is de Yucca plant van Regiobloemist een perfecte keuze. Wanneer je de plant vandaag bestelt, heb je hem de volgende dag al in de pot staan. Ook kun je ervoor kiezen de planten op een speciale dag te laten bezorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Valentijnsdag of Moederdag. Je voegt er nog een persoonlijke boodschap aan toe en iemand feliciteren, succes wensen of beterschap wensen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over onze bloemen, planten of boeketten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag en voorzien je advies wanneer nodig. Samen komen we er uit!