Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Bloemen voor Pasen

Wil je iemand iets speciaals sturen voor Pasen? Bestel dan een prachtige paasboeket via Regiobloemist. Jouw bestelling wordt door ons naar de bloemist die het dichtst bij het aflever adres zit gestuurd. Deze bloemist zal het boeket maken en afleveren waar jij dat wilt. Kies een prachtig boeket voor Pasen uit via onze website en bestel deze direct.

Bij Regiobloemist bestel je zeer eenvoudig de prachtigste boeketten. Kies bijvoorbeeld voor een seizoensboeket of een prachtig geel boeket. Kun je op deze pagina niet vinden waar je naar op zoek bent? Kijk dan op onze website, wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan diverse boeketten aan. Je kunt hier ongetwijfeld een geschikt boeket tussen vinden.

Bestellen in drie eenvoudige stappen

Je kunt zeer eenvoudig bloemen bestellen via onze website. Dit kun je doen in drie eenvoudige stappen. Een van die stappen is het toevoegen van een extraatje, zoals een fles wijn of een doos chocolade. Je kunt uiteraard ook een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst. Wij zorgen er voor dat deze tekst op de kaart gedrukt wordt.

Het betalen gaat tevens eenvoudig en veilig via onze website. Je betaalt met iDeal, paypal, creditcard of op factuur. De bloemen zullen persoonlijk bezorgd worden door een van de 500 lokale bloemisten waar wij mee samen werken. Door deze samenwerking kun je de bloemen door heel Nederland laten bezorgen. Heb je speciale wensen voor het bezorgen? Dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces.

Bloemen als natuurproduct

Wij sturen de bestelling die jij plaatst door naar een lokale bloemist in de omgeving van het afleveradres. Deze bloemist moet het boeket namaken van de afbeelding op onze website. Het kan dus zijn dat het boeket iets afwijkt, daar de bloemist gebruik maakt van beschikbare bloemen. Bloemen blijven uiteraard een natuurproduct. Wel geven wij altijd een versgarantie van zeven dagen op de boeketten die bij ons besteld worden.

Plaats nu een bestelling

Door onze samenwerking met lokale bloemisten kunnen wij jou garanderen dat het boeket zeer snel bezorgd zal worden. Indien je voor 14 uur bestelt, vindt de bezorging zelfs vandaag nog plaats. Doordat de bloemisten vaak op zondag niet geopend zijn, zal de bezorging niet op zondag plaats kunnen vinden. Als je op zaterdag na 14 uur bestelt, vindt de bezorging op maandag plaats. Is er iets mis gegaan tijdens het bestellen? Neem dan contact op middels het contactformulier.