Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemen voor Pasen

Wil je iemand iets speciaals sturen voor Pasen? Kies er dan voor om prachtige paasbloemen te bestellen via Regiobloemist. Pasen en bloemen gaan hand in hand. Vooral gele paasbloemen mogen natuurlijk niet ontbreken. Geel is echt de kleur van Pasen. Uiteraard kun je bij ons ook andere paasbloemen kopen. Voor het maken van jouw gekozen paasboeket maken wij gebruik van lokale bloemisten. Jouw bestelling wordt door ons naar een bloemist in de buurt van het afleveradres gestuurd. Deze bloemist zal het boeket maken en afleveren waar jij dat wilt. Jouw favoriete paasboeket kun je rechtstreeks online bestellen bij ons. Een paasboeket versturen was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk ons aanbod paasbloemen op deze pagina.

Een ruime keuze paasbloemen en boeketten

Wanneer je mooie paasbloemen wilt laten bezorgen, ben je bij Regiobloemist aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment bloemen en boeketten speciaal voor Pasen. Bij Regiobloemist kun je zeer eenvoudig de prachtigste paasbloemen online bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een seizoensboeket of een prachtig geel boeket. Kun je op deze pagina niet vinden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan eens de andere categorieën op onze website. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan diverse bloemen en boeketten aan. Je kunt hier ongetwijfeld een geschikt boeket tussen vinden. Ook voor andere feestdagen, zoals Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, hebben wij de mooiste boeketten in ons assortiment.

Paasboeket versturen via Regiobloemist

Je kunt zeer eenvoudig bloemen bestellen via onze website. Ook paasbloemen versturen gaat heel gemakkelijk. Kies allereerst het paasboeket dat je wilt bestellen. Je kunt dit paasbloemen boeket gewoon zo, zonder kaartje of iets extra’s bestellen en versturen. Het is echter ook mogelijk om een kaartje met persoonlijke boodschap of een klein cadeautje aan jouw boeket toe te voegen. Tijdens het bestelproces kun je een extraatje zoals een fles wijn of een doos chocolade toevoegen. Je kunt uiteraard ook een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst. Wij zorgen ervoor dat deze tekst op de kaart gedrukt wordt.

Het betalen gaat tevens eenvoudig en veilig via onze website. Je betaalt met iDEAL, PayPal, creditcard of op factuur. De paasbloemen zullen persoonlijk bezorgd worden door een van de ruim 500 lokale bloemisten waar wij mee samenwerken. Door deze samenwerking kun je de bloemen door heel Nederland laten bezorgen. Heb je speciale wensen voor het bezorgen? Dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces.

Bloemen: een geschenk uit de natuur

Wij sturen de bestelling die jij plaatst door naar een lokale bloemist in de omgeving van het afleveradres. Deze bloemist probeert het boeket zo goed als mogelijk na te maken volgens de afbeelding op onze website. Het kan dus zijn dat het geleverde boeket iets afwijkt van deze afbeelding, daar de bloemist gebruik maakt van bloemen die op dat moment beschikbaar zijn. Bloemen blijven uiteraard een natuurproduct. Wel geven wij altijd een versgarantie van maar liefst zeven dagen op de boeketten paasbloemen die bij ons besteld worden. Zo kun je er nog lang van genieten!

Plaats jouw bestelling paasbloemen online bij ons

Door onze samenwerking met lokale bloemisten kunnen wij jou garanderen dat het boeket paasbloemen zeer snel bezorgd zal worden. Indien je voor 14:00 uur bestelt, kun je er zelfs voor kiezen om de bloemen vandaag nog te laten bezorgen door de bloemist. Wil je de paasbloemen op een specifieke dag ontvangen? Ook dat is mogelijk. Geef je wensen aan tijdens het bestelproces zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Is er iets mis gegaan tijdens het bestellen? Of heb je nog vragen over ons assortiment paasbloemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar.