Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Varen kopen?

De mooiste varens vind je bij Regiobloemist. Varens zorgen zowel binnen als buiten voor een gezonde leefomgeving en zien er erg mooi uit. Wanneer je aan een varen denkt, denk je meteen aan de typerende groene bladeren. Het geeft een oase van rust en daarnaast is de varen ook nog eens handig voor het leefklimaat in huis. De plant zorgt namelijk voor een betere luchtkwaliteit. Varens zijn overal neer te zetten: zowel in de woonkamer, een koelere omgeving en zelfs in de badkamer. Dat komt omdat zij goed bestand zijn tegen een vochtige omgeving. Iets voor jou? Ontdek ons aanbod en koop vandaag nog deze prachtige plant.

Over de varen

Het verzorgen van varens is niet erg moeilijk. Omdat ze houden van vocht, raden wij ook aan de grond lichtvochtig te houden. Daarnaast is een plekje in halfschaduw het meest ideaal. Wanneer de varens teveel in de zon staan, heb je kans dat de bladeren geel kleuren. Wanneer je de plant op de juiste standplaats zet, voldoende vocht geeft en met liefde behandelt, zul je lang plezier hebben van deze rustgevende plant. Bij Regiobloemist hebben wij een breed assortiment van verschillende varens, waardoor je jouw eigen favoriet kunt kiezen.

Onze versgarantie

Omdat wij alleen met lokale kwekers werken, garanderen wij dat de bloemen zeven dagen of langer mooi in de vaas staan: dat is onze versgarantie. Wanneer jij de bloemen, boeketten of planten nog een stukje liefde mee geeft, moet je er niet raar van opkijken dat ze na twee weken nog prachtig staan.

Varen bestellen bij Regiobloemist

Wil jij nu ook deze mooie, rustgevende planten bestellen? Regiobloemist helpt jou graag verder. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je de varens de volgende dag al in huis! Maar het is ook mogelijk de planten te laten bezorgen op een door jou gekozen datum. Zo kun je de bloemen en planten op een speciale dag laten bezorgen, bijvoorbeeld een verjaardag, Moederdag of Valentijnsdag. Daarnaast kun je ook eenvoudig een persoonlijke boodschap toevoegen. Iemand beterschap wensen, feliciteren of succes wensen was nog nooit zo eenvoudig!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag en adviseren waar nodig. Samen komen we er uit!