Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Rood boeket

Wanneer je een geliefde wilt verrassen met een boeket, dan is een rood boeket prachtig. Zo staat de rode kleur voor liefde en geeft het een warme uitstraling. Een erg bekend rood boeket, is een boeket rode rozen. Bij Regiobloemist heb je de mogelijkheid om het boeket zelf in te vullen. Zo kun je kiezen uit verschillende groottes rozen, maar daarnaast kun je ook zelf de hoeveelheid bepalen. Bij Regiobloemist kun je eigen invullingen doen om het boeket compleet te maken en dat maakt het extra persoonlijk.

Een boeket rode rozen

Zoals hierboven omschreven zijn wij dé partij waar je de mooiste rode rozen kunt kopen. Niet alleen omdat we boeketten hebben van hoge kwaliteit, maar ook omdat we net een stapje verder denken. Zo kun je bij ons ook een leuk geschenk toevoegen aan de bestelling. Dit maakt de bestelling extra origineel. Mocht je graag een boeket rode rozen voor in eigen huis willen hebben, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je een boeket voor jezelf bestelt, is het handig om na te denken waar je dit boeket wilt plaatsen. Bovendien zul je moeten beschikken over een goede vaas. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan kunnen wij jou hierbij helpen. Zo kun je bij ons eenvoudig een mooi vaas aan de bestelling toevoegen.

Een boeket rode rozen bezorgen

Je hebt dus besloten dat je een boeket rode rozen wilt kopen. Hierbij is het zeer waarschijnlijk wenselijk dat deze snel worden geleverd. Een boeket rode rozen bezorgen kost ons niet veel tijd. Zo is het mogelijk om het prachtige boeket dezelfde dag nog in ontvangst te nemen. Hiermee onderscheiden wij ons van veel andere bedrijven en proberen we de klant zo goed mogelijk te helpen.

Houd het rode boeket vers!

Bij Regiobloemist ontvang je altijd een 7 dagen vaasgarantie. Echter, het is ook mogelijk om de bloemen nog wat langer vers te houden. Zo kom je met een goede verzorging van de bloemen al een heel eind. Wanneer je de bloemen in ontvangst neemt, dien je een stukje van elke steel af te snijden. Vervolgens stop je de bloemen in een (glazen) vaas. Wanneer je de vaas vult is het belangrijk dat je niet te veel, maar ook zeker niet te weinig water toevoegt. Houd het daarom veilig en vul de vaas tot ongeveer de helft met water. Zo kun je namelijk langer genieten van verse bloemen.