Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Een rood boeket kopen

Omdat smaken en wensen verschillen vind je bij ons een ruim aanbod met rode boeketten. Het populairste boeket is het boeket met rode rozen. Deze is verkrijgbaar in diverse groottes, maar ze zijn ook verkrijgbaar in combinatie met andere bloemen. Zo geef je de ontvanger net eens wat anders. Let er wel op dat het afhankelijk is van welke bloemen we op voorraad hebben hoe het boeket er uiteindelijk uitziet. Natuurlijk is het wel zo dat wanneer je een boeket rode rozen bestelt je rode rozen krijgt. Kies je voor een boeket met diverse soorten bloemen? Dan kan het soms wel verschillen. Toch lijken alle rode boeketten wel altijd op hoe je deze op de foto ziet.

Een extraatje toevoegen?

Naast het kopen van een rood boeket is het ook mogelijk om een extraatje toe te voegen aan het boeket. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn, een box met chocolade of een mooie vaas waar het boeket gelijk in gezet kan worden. Je kan aan het eind van je bestelling ook altijd een tekst laten bedrukken op een kaartje. Schrijf hier een lieve boodschap op voor de ontvanger, want zo verras je iemand nog meer.

Snelle levertijd

Kan je niet wachten tot het door jou uitgekozen rode boeket wordt geleverd bij de ontvanger? Dat begrijpen we maar al te goed. Wij doen er alles aan om je boeket zo snel mogelijk te verzenden. Wil je liever het boeket op een speciale datum laten bezorgen? Dat is ook mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een rood boeket te bezorgen op een dag dat iemand jarig is of op bijvoorbeeld jullie trouwdag. Hoe speciaal is dat?!

Meer weten over een rood boeket bestellen?

Het is tijd om iemand (of jezelf) te verrassen met een prachtig rood boeket. Heb je nou nog vragen of wil je meer weten over het kopen van een rood boeket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.