Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Moederdag bloemen

Wanneer is het Moederdag? Het is altijd de tweede zondag van de maand Mei moederdag. Dit jaar is het op zondag 8 Mei 2022 Moederdag.

Wil je jouw moeder, schoonmoeder of oma laten zien dat je aan haar denkt op Moederdag? Bestel dan direct een bos prachtige bloemen voor moederdag via Regiobloemist. Moederdag is toch altijd een speciale dag en het is dus een mooie gelegenheid om jouw moeder te laten zien dat je haar waardeert. Zelfs als je aan de andere kant van het land zit kun je dit doen door middel van een fantastisch boeket. Wij zorgen er voor dat het boeket bij jouw moeder bezorgd wordt.

Kies voor een prachtig boeket op onze website. Je kunt kiezen uit mooie rode rozen of een verrassend seizoensboeket. Kun je op deze specifieke pagina niet precies vinden wat je zoekt? Kijk dan zeker even verder op de website. Wij laten hier slechts een selectie van ons assortiment zien. Op andere pagina’s kun je weer andere, net zo mooie boeketten vinden.

Bloemen met een extraatje

Het is uiteraard mogelijk om gewoon een bos bloemen te versturen inclusief een kaartje met persoonlijke tekst. Je kunt echter ook er voor kiezen om het geschenk iets uitgebreider te maken. Bij de bestelling kun je namelijk een heerlijke fles wijn of een doos chocolade toevoegen. Deze zal tegelijkertijd met de bloemen bezorgd worden. Zo maak je het geschenk net iets specialer.

Bezorg bloemen op Moederdag door heel NL

Wij werken samen met lokale bloemisten door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij een prachtige bos bloemen bezorgen op Moederdag zelf. Het maakt dus ook niet uit waar jij je bevind. Je bestelt en betaalt zeer eenvoudig via onze website. Wij sturen de bestelling door naar een lokale bloemist in de buurt van het afleveradres.

De bloemist zal het boeket met zorg maken. Je moet er wel rekening mee houden dat het om een natuurproduct gaat en dat het boeket iets kan afwijken van de foto. Wij geven wel altijd zeven dagen versgarantie op het boeket. Zo kan jouw moeder extra lang genieten van de prachtige bloemen.

Moederdag valt elk jaar op de 2e zondag van de maand Mei. En natuurlijk bezorgen wij de moederdag bloemen ook op zondag om uw moeder, ma of oma. We bezorgen dan van 9:00 uur tot 21:00 uur de bloemen. Door de drukte kunnen we geen rekening houden met speciale levertijden, we proberen alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Bestel direct een boeket

Heb je al een boeket naar jouw wens op onze website gevonden? Bestel deze dan direct voor een snelle bezorging. Bestel tijdig uw moederdag 2022 cadeau, dan zorgen wij voor een fantastische moederdag verrassing. Nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan zeker even verder. Ons uitgebreide assortiment biedt ongetwijfeld genoeg keus voor een prachtig boeket voor moederdag. Zoek je specifiek rozen, rode rozen of tulpen bekijk ons assortiment.