Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Verschillende soorten bloeiende kamerplanten

Omschrijf je jezelf meer als een bloemen mens of ben je toch meer een planten mens? Wat je ook bent: de bloeiende kamerplanten zijn het beste uit beide werelden. Dit komt doordat de planten de uitstraling hebben van een bloem, maar wel de aandacht nodig hebben van een plant. Het leuke aan een bloeiende kamerplant is dat hij jaren meegaat, mits je ‘m goed verzorgt. Lees je daarom altijd goed in hoe je jouw favoriete bloeiende kamerplant het beste kunt onderhouden.

Cadeau geven?

Een bloeiende kamerplant is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, het is ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand. Wil je dit doen? Vergeet dan niet om een kaartje toe te voegen aan je bestelling. Schrijf hier een leuke boodschap op en je maakt het cadeau nog persoonlijker. Wil je nou iemand nog meer verrassen? Voeg dan een extra cadeau toe aan het boeket. Dit kun je uitkiezen tijdens het bestelproces. Maak een keuze uit wijn, chocolade, een knuffel of een leuke ballon.

Bestel nu een bloeiende kamerplant online

De bloeiende kamerplanten die verkrijgbaar zijn bij Regiobloemist, zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Regelmatig voegen we weer nieuwe droogbloemen toe aan ons aanbod, dus houd zeker onze website in de gaten. Lees daarbij altijd goed de specificaties die staan aangegeven bij het product, want zo krijg je een goed beeld van wat je in huis haalt. Daarbij hoef je nooit lang te wachten tot jouw bestelling wordt geleverd. Wij hanteren een erg snelle levertijd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.