Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Calathea kopen

Als je een bijzondere plant wil, is de Calathea een goede keus! De bladeren hebben bijzondere kleuren en patronen en de onderkant is vaak paars, maar kan ook groen zijn. De Calathea staat er dus ook om bekend dat het je hele kamer doet opleven! Er zijn een heleboel soorten en elke plant is uniek. Wat deze plant nog specialer maakt is dat de plant beweegt! De bladeren waaieren zich overdag uit en ‘s avonds sluiten ze zich weer. Voor een unieke Calathea ben je bij Regiobloemist aan het juiste adres! Bekijk ons aanbod en koop jouw Calathea nog vandaag!

Diverse soorten Calathea

Er zijn veel verschillende soorten Calathea’s. De bladeren hebben vaak mooie patronen, van golven tot roze strepen, van groene lijnen tot lichte randen. Deze tekeningen vallen direct op en trekken de aandacht in de kamer! De bladeren kunnen variëren van glad naar geribbeld en van rond naar ovaal met een punt. Daarnaast is de onderkant van de bladeren vaak lekker zacht.

Over de plant

De Calathea is een plant die veel aandacht nodig heeft. Wanneer de plant te weinig water krijgt gaan de bladeren al snel hangen. Zorg er dus voor dat de grond altijd vochtig is. Daarnaast is het beter om de plant niet in direct zonlicht te zetten, want dan groeit hij niet goed. Wanneer hij te veel licht krijgt, zal de tekening op het blad zelfs vervagen. Dus houd hem goed in de gaten!

Calathea bestellen?

Wij van Regiobloemist bezorgen jouw Calathea zo snel mogelijk. Wanneer je je bestelling voor 14:00 uur plaatst, is de plant morgen al in huis. Liever op een andere datum laten bezorgen? Dit kan je makkelijk aangeven bij het afrekenen. Hier kan je ook aangeven of je de plant bij je thuis geleverd wil hebben, of bij iemand anders. Dit kan bijvoorbeeld als je hem cadeau wil geven! Voeg dan ook meteen een kaartje met een persoonlijke boodschap toe aan je bestelling. Wil je iemand pas echt verrassen? Dan is er ook de optie om een extra cadeautje toe te voegen, zoals een doos chocolade, een teddybeer of een pot voor de plant!

Nog vragen?

Wil je graag meer informatie over de Calathea? Neem dan vooral contact op met de plantenexperts bij Regiobloemist en we helpen je graag op weg.