Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd

Rouwarrangement | Biedermeier

Een uitvaart is altijd een moeilijke en zware gebeurtenis. Je wilt een dierbare natuurlijk een mooi afscheid geven. Een mooi rouwarrangement kan daaraan bijdragen. Rouwarrangementen zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je rouwarrangementen met bloemen in hartvorm, als krans, als kistbedekking en nog veel meer. Je kunt een rouwarrangement naar jouw wens bestellen via Regiobloemist. Wij zorgen ervoor dat het bloemstuk op het gewenste moment en op de juiste locatie bezorgd wordt, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken!

Ben je op zoek naar een specifiek rouwarrangement, maar kun je dit niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag door met jou mee te denken en het gewenste rouwarrangement samen te stellen. Indien alle rouwarrangementen niet helemaal naar wens zijn, kun je ook bij onze andere rouwbloemen kijken. Ons assortiment is zeer uitgebreid, dus je kunt ongetwijfeld iets naar wens vinden.

Maak het persoonlijk en speciaal met een lint

Je kunt het rouwarrangement nog net iets specialer maken door er een mooi lint aan toe te voegen. Tijdens het bestellen kun je een lint toevoegen. De tekst die op het lint moet komen, kun je invoeren op de plek van de kaarttekst. Deze tekst wordt vervolgens op het lint gedrukt en toegevoegd aan het bestelde rouwarrangement.

Een rouwarrangement bestellen doe je gemakkelijk en snel via Regiobloemist. Het rouwarrangement zal bezorgd worden door een lokale bloemist. Zodra je bij ons hebt besteld, sturen we de bestelling zo snel mogelijk door naar een bloemist die in de buurt zit van de gewenste afleverlocatie. Het is dus mogelijk om een rouwarrangement te bestellen en op een hele andere locatie te laten bezorgen, dan van waar je bestelt. Wij zorgen er altijd voor dat het bloemstuk op het juiste adres aankomt en op tijd wordt geleverd. Dit geldt natuurlijk ook voor bezorgen van een rouwboeket, condoleance boeket of een rouwkrans.

Een rouwarrangement met unieke bloemen

Elke bloem is uniek. Daarom is het mogelijk dat het bloemstuk afwijkt van de foto. De lokale bloemist maakt het rouwarrangement na van de foto met de op dat moment beschikbare bloemen. De bloemist zal altijd zijn of haar best doen om er een vergelijkbaar maar bovenal mooi product van te maken. Indien je specifieke wensen hebt over de kleuren van het bloemstuk, kun je dit altijd aangeven door dit in te vullen bij “opmerkingen voor de bloemist”. Zo weet je zeker dat het rouwarrangement naar wens is.

Een rouwarrangement bestellen bij Regiobloemist

Indien je voor 14:00 uur een bestelling plaatst, kan deze dezelfde dag nog afgeleverd worden op de gewenste locatie. Bestellingen na 14:00 uur worden de volgende dag bezorgd of op een andere gewenst moment. Hou er wel rekening mee dat rouwwerk soms wat langer de tijd nodig heeft om te maken. Wij geven altijd zeven dagen versgarantie op de bloemen die je via ons bestelt, zodat je als nabestaande nog kracht kunt halen uit de mooie bloemen van een rouwarrangement, ook na de uitvaart.

Vragen of opmerkingen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over het bestellen van een rouwarrangement of over onze andere rouwboeketten? We helpen je graag! Op onze vragenpagina hebben we de antwoorden op alle meest gestelde vragen voor je verzameld. Je vindt hier allerlei vragen over onze diensten, onze bloemen en boeketten. Kom je er niet uit op onze vragenpagina of staat je antwoord er helemaal niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch, via het contactformulier of via de mail. Onze bloem specialisten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.