Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Rouwarrangement

Bij een uitvaart horen prachtige bloemen. Rouwarrangementen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt een rouwarrangement naar jouw wens bestellen via Regiobloemist. Wij zorgen ervoor dat het bloemstuk op ieder tijdstip en op elke locatie bezorgd wordt. Je kunt ook voor een troostboeket, rouwboeket of rouwkrans bij ons terecht.

Ben je op zoek naar een specifiek rouwarrangement, maar kun je dit niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag door met jou mee te denken. Indien alle rouwarrangementen niet helemaal naar wens zijn, kun je ook bij onze andere rouwbloemen kijken. Ons assortiment is zeer breed dus je kunt ongetwijfeld iets naar wens vinden.

Rouwarrangement met lint

Je kunt het rouwarrangement nog net iets specialer maken door er een lint aan toe te voegen. Dit kun je tijdens het bestelproces doen. De tekst die op het lint moet komen, kun je invoeren op de plek van de kaarttekst. Deze tekst wordt vervolgens op het lint gedrukt.

Het rouwarrangement zal bezorgd worden door een lokale bloemist. Hier sturen wij de bestelling heen nadat deze bij ons is binnen gekomen. Dit is altijd een bloemist in de buurt van het afleveradres. Het is dus mogelijk om een rouwarrangement te bestellen als je aan de andere kant van het land woont. Wij zorgen er altijd voor dat het bloemstuk op het juiste adres aan komt en op tijd geleverd.

Bloemen zijn een natuurproduct

Doordat bloemen een natuurproduct zijn, is het mogelijk dat het bloemstuk afwijkt van de foto. De lokale bloemist maakt het rouwarrangement na van de foto met beschikbare bloemen. De bloemist zal altijd zijn of haar best doen om er een vergelijkbaar product van te maken. Indien je specifieke wensen hebt over de kleuren van het bloemstuk, kun je dit altijd aangeven door dit in te vullen bij “opmerkingen voor de bloemist”.

Plaats gelijk een bestelling

Indien je voor 14 uur een bestelling plaatst, zal deze dezelfde dag nog afgeleverd worden. Bestellingen na 14 uur worden de volgende dag bezorgd. Wij geven altijd zeven dagen versgarantie op de bloemen die je via ons bestelt.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen middels het contactformulier. Als je al een bestelling geplaatst hebt, verzoeken wij je om het ordernummer mee te sturen. Dan kunnen wij jouw vraag zo goed mogelijk beantwoorden.