Kalender icoon Voor 23:59 besteld, morgen geleverd in heel Nederland

Wens iemand sterkte met bloemen

Wil je iemand sterkte wensen met bloemen? Dan kun je zeer eenvoudig een prachtige bos bloemen bestellen bij Regiobloemist! Met een boeket laat je zien dat je aan iemand denkt in een moeilijke tijd. Tevens kun je een mooie kaart met een persoonlijke boodschap bij de bloemen doen. De ontvanger zal weten dat je aan hem of haar denkt en hem of haar een hart onder de riem steekt.

Als jij een bestelling via onze website plaatst, regelen wij de rest. Het boeket om iemand sterkte te wensen wordt binnen de kortste keren bij de ontvanger thuis bezorgd. Je kunt de bloemen op elke plek laten bezorgen, ook in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. Doordat wij met bloemisten op locatie werken, weten de bezorgers altijd het juiste afleveradres te vinden.

Voeg iets extra’s toe aan de bloemen

Een bos bloemen ontvangen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het wordt nog leuker met iets extra’s. Je kunt in het bestelproces er voor kiezen om iets leuks toe te voegen. Hierbij kun je denken aan een chocolade box, beer, vaas of ballon. Verder is het ook mogelijk om een kaart met persoonlijke tekst toe te voegen. Wij zorgen ervoor dat de tekst op de kaart gedrukt wordt. Het extra presentje of de kaart zal samen met de bloemen bezorgd worden.

De werkwijze van Regiobloemist

Als jij via onze website een bestelling plaatst, sturen wij deze door naar de bloemist dichtstbijzijnd bij het afleveradres. De bloemist maakt vervolgens het gewenste boeket, waarna het met een bezorger mee gaat. Indien je de bestelling voor 14 uur plaatst, wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Bestel je na 14 uur? Dan komt de bestelling morgen aan.

Je rekent jouw bestelling zeer eenvoudig via onze website af. Dit kun je doen met iDeal, paypal, factuur of creditcard. Daar de lokale bloemist het boeket maakt, is het mogelijk dat het iets af zal wijken van de foto. Het gaat hier uiteraard om een natuurproduct. Tevens geven wij een versgarantie van zeven dagen op het boeket.

Plaats direct een bestelling

Je kunt het boeket naar jouw wens direct via onze website bestellen. Heb je op deze pagina nog geen mooi boeket gevonden om iemand sterkte te wensen? Kijk dan zeker even verder op de website. Ons brede assortiment aan boeketten zorgt er ongetwijfeld voor dat je iets passends kan vinden!