Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Kerstbloemen bestellen

Wil je kerstbloemen bestellen voor deze kerst? Dat doe je bij Regiobloemist. Wij bezorgen elk kerstboeket, waar jij wil dat het bezorgd wordt. Je kiest de prachtigste boeketten speciaal voor kerstmis op onze website. Het kan zijn dat je niet in het land bent of familie aan de andere kant van Nederland hebt wonen. Kerstbloemen laten bezorgen is een prachtig gebaar.

Je kunt op onze website uit diverse boeketten en planten kiezen. Wij hebben op deze pagina een selectie van mogelijke kerstboeketten die je kunt bestellen gemaakt. Je kunt tijdens kerst ook een leuke mini kerstboom bestellen, kerststerren of natuurlijk een Amaryllis. Maar uiteraard staat het je vrij om verder te kijken op onze website. Kijk bijvoorbeeld eens op de homepage. Hier hebben we elke dag een selectie van de meest verkochte boeketten staan. Ons brede assortiment biedt genoeg keuze voor jou.

Bestel een fles wijn bij de bloemen

Naast enkel bloemen kun je ook een heerlijke fles wijn meebestellen. Is de ontvanger geen liefhebber van wijn? Kies dan voor een doos chocolade of een mooie vaas. Je kunt uiteraard ook gewoon een kaartje met een persoonlijke tekst bijvoegen. De tekst die je in het tekstvlak achterlaat, wordt dan op de kaart gedrukt. Deze zal bezorgd worden met de bloemen. Zo maak je de bos bloemen nog net weer iets persoonlijker. Hoe leuk is dat?

500 lokale bloemisten of direct van de kweker

Wij werken samen met meer dan 500 lokale bloemisten, maar ook met veel lokale kwekers. Jouw bestelling wordt doorgestuurd naar ons systeem en daar wordt gekeken of hij naar een kweker gaat (bomen of planten) of naar een lokale bloemist. Via de bloemist kan het boeket zeer snel bezorgd worden. Als je voor 13 uur een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden. Als je na 13 uur bestelt, schuift de bestelling door naar boven.

De bloemist die het boeket voor jou maakt, maakt deze na van de foto op onze website. Het kan dus zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de foto. Bloemen blijven uiteraard een natuurproduct en de bloemist moet het doen met beschikbare bloemen. Wij geven wel altijd een versgarantie van zeven dagen op de bloemen.

Bestel je een product dat via de kweker loopt, dan zorgen wij dat de juiste kweker de bestelling ontvangt en wij sturen DHL daarheen voor een pick-up dezelfde dag.

Plaats direct een bestelling

Heb je al een passend boeket gevonden? Bestel deze dan direct via onze website. Dit doe je al in drie zeer eenvoudige stappen. Ook het betalen gaat veilig en snel via onze website. Heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan zeker even verder. Ons assortiment biedt vele opties.