Maandag bezorgen is mogelijk! Bestel voor 23:59 uur

Een kleurrijk boeket vol met anjers

Het mooie aan de anjer is dat hij in erg veel verschillende kleuren te verkrijgen is, hierdoor kun je een prachtig kleurrijk boeket samenstellen met één bloemsoort. Door de ruime variatie en de houdbaarheid is deze bloemsoort erg geliefd. Wil jij nou ook een prachtig boeket vol met anjers, kijk dan eens tussen het assortiment van Regiobloemist. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen voor jou een prachtig boeket samenstellen.

Hoe verzorg je anjers

Wanneer je een prachtig boeket vol met anjers hebt besteld bij Regiobloemist, wil je natuurlijk dat de bloemen zo lang mogelijk vers blijven. Naast de vaasgarantie van 7 dagen, kun je zelf ook zorgen voor een langere levensduur. Hiervoor is de juiste vaas van groot belang. Een vaas van glas is in veel gevallen de beste optie, dit omdat je hierdoor gemakkelijk de stand van het water kunt controleren. De vaas dient namelijk half gevuld te zijn, hou dus elke dag even in de gaten hoeveel water er nog in de vaas zit. Gebruik voor het water van de bloemen schoonwater. Voeg daar vervolgens de voeding aan toe. Doordat je ervoor kiest om deze deze werkwijze te hanteren, kun je lang genieten van de prachtige bloemen van Regiobloemist.

Witte anjers bestellen bij Regiobloemist

Bij Regiobloemist kun je terecht voor veel verschillende kleuren anjers. De witte variant is hierbij erg geliefd. Zo past de witte kleur bij vrijwel elk interieur. De mooiste witte anjers kun je bij ons kopen. Naast topkwaliteit zorgen wij ook voor een snelle levering, hierdoor hoef je nooit meer zonder bloemen te zitten en is je huis altijd decoratief aangekleed. Ben jij dus op zoek naar een prachtig boeket vol met anjers? Stop met zoeken en bekijk ons assortiment!