Boeketten kunnen afwijken van de foto ivm beschikbaarheid van de bloemen. Lees hier meer over COVID-19

Kalender icoon Voor 14:00 besteld, vandaag nog bezorgd in heel Nederland

Bloemen voor secretaressedag

Secretaressedag kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Laat aan jouw secretaresse zien dat je het harde werk waardeert en bestel direct een prachtige bos bloemen bij Regiobloemist. Je kunt kiezen uit diverse boeketten. Ga bijvoorbeeld voor een prachtig seizoensboeket of een ons kleurrijke boeket. De bloemen kunnen overal in Nederland bezorgd worden. Ook gewoon op kantoor of bij jouw secretaresse thuis.

Ons assortiment aan boeketten is zeer uitgebreid. Je kunt op onze website ongetwijfeld een boeket vinden dat helemaal naar jouw wens is. Hiermee laat je jouw secretaresse zien dat je aan hem of haar denkt vandaag. Heb je nog niet gevonden waar je naar zoekt? Dat is geen probleem. Kijk zeker even verder op onze website, ons brede assortiment biedt genoeg keuze.

Bestel er wat extra’s bij

Wil je enkel een boeket bestellen? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Je kunt er wel voor kiezen om er dan een kaartje met een persoonlijke tekst bij te doen. Zo maak je het net wat specialer. Wil je het nog specialer maken? Dat kan door het toevoegen van een lekkere fles wijn of een heerlijke doos chocola. Jouw secretaresse gaat dit zeker waarderen!

Je bestelt deze extra’s zeer eenvoudig in het bestelproces. Je bestelt een bos bloemen al in drie eenvoudige stappen. Een van deze stappen is het toevoegen van een extraatje. Je betaalt het boeket zeer eenvoudig via iDeal, paypal, creditcard of factuur.

Bloemen als natuurproduct

Doordat wij met lokale bloemisten werken, kan het boeket enigszins afwijken van de foto. Bloemen blijven een natuurproduct en de bloemist moet het boeket namaken van de foto. Dit gebeurd met bloemen die op dat moment beschikbaar zijn. Wel geven wij altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten die via onze website verkocht worden.

Bestel vandaag nog

Plaats vandaag nog een bestelling om secretaressedag niet aan je voorbij te laten gaan. Het boeket zal bezorgd worden door de lokale bloemist. De bezorger kent de omgeving dus ook als de beste en kan het boeket overal bezorgen. Ook gewoon op kantoor. Heb je jouw bestelling voor 14 uur geplaatst? Dan wordt hij vandaag nog afgeleverd. Anders vindt de bezorging morgen plaats.

Is er onverhoopt iets mis gegaan of hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Indien je een ordernummer hebt, vragen wij je deze gelijk mee te sturen. Dan kunnen wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.