Voor 23:59 besteld, morgen geleverd

Bloemen voor Secretaressedag (donderdag 18 April)

Wanneer is het Secretaressedag 2024? Het is donderdag 18 April 2024 weer Secretaressedag. En Secretaressedag kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Op deze dag laat je aan je secretaresse zien dat je het harde werk waardeert en hoe doe kan je dat nou beter doen dan met een bloemetje? Op deze pagina vind je de meest prachtige bloemen voor Secretaressedag. Maak een keuze uit een prachtig seizoensboeket of een ons kleurrijke boeket. De bloemen kunnen overal in Nederland bezorgd worden, ook gewoon op kantoor of bij jouw secretaresse thuis. Toon je waardering dus aan jouw secretaresse met dit leuke gebaar!

Ons assortiment aan boeketten is zeer uitgebreid. Je kunt op onze website ongetwijfeld een boeket vinden dat helemaal naar jouw wens is. Hiermee laat je jouw secretaresse zien dat je aan hem of haar denkt vandaag. Heb je nog niet gevonden waar je naar zoekt? Dat is geen probleem. Kijk zeker even verder op onze website, ons brede assortiment biedt genoeg keuze.

Bloemen voor Secretaressedag kopen met een extraatje

Wil je enkel een Secretaresse boeket kopen? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. Je kunt er wel voor kiezen om er dan een kaartje met een persoonlijke tekst bij te doen. Zo maak je het net wat specialer. Wil je de ontvanger nog meer verrassen? Dat kan door het toevoegen van een lekkere fles wijn of een heerlijke doos chocola. Jouw secretaresse gaat dit zeker waarderen!

Je bestelt deze extra’s zeer eenvoudig in het bestelproces. Het bestellen van een bos bloemen kan je al doen in drie eenvoudige stappen. Eén van deze stappen is het toevoegen van een extraatje, zoals een fles wijn of chocolade.

Bloemen als natuurproduct

Doordat wij met lokale bloemisten werken, kan het boeket enigszins afwijken van de foto. Bloemen blijven een natuurproduct en de bloemist moet het boeket namaken van de foto. Dit gebeurt met bloemen die op dat moment beschikbaar zijn. Wel geven wij altijd een versgarantie van zeven dagen op alle boeketten die via onze website verkocht worden. Zo weet je zeker dat de Secretaresse dag bloemen die je koopt lang

Koop vandaag nog bloemen voor Secretaressedag

Wil jij jouw Secretaresse in het zonnetje zetten? Je bestelt vandaag nog de bloemen voor jouw secretaresse via Regiobloemist. Het boeket zal bezorgd worden door de lokale bloemist. De bezorger kent de omgeving dus ook als de beste en kan het boeket overal bezorgen, ook gewoon op kantoor. Heb je jouw bestelling voor 14:00 uur geplaatst? Dan wordt hij vandaag nog afgeleverd. Anders vindt de bezorging morgen plaats.

Verder geldt dat het betaalproces erg eenvoudig gaat. Zo kan je eenvoudig betalen via iDeal, PayPal, creditcard of factuur. Zo is er altijd wel een geschikt oplossing voor de zakelijke markt.

Het kan zo zijn dat je vragen hebt of opmerkingen. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Heb je een ordernummer? Dan vragen wij je deze gelijk mee te sturen. Dan kunnen wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.